Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Ordaki ana fikir bence, "jedi-sith bol olsun, ama talent lerle vs. ayrılsın, kalan slotlarada farklı class lar koy bioware" gibi bişi olabilir.

Aslında tam olarak bunu kastetmemiştim. Timeline olarak evet, Old Republic dönemi Jedi ve Sith'lerin bol olduğu bir dönem. Ama ne olursa olsun Jedi ve Sith'ler atıyorum bir Republic ordusu kadar değil. Söylemeye çalıştığım şey zaten oyundaki class sayısı günümüz klasik MMO'ları mantığında, son iki class'ın da zaten mevcut olan classların kökeninden gelmesi ( ki yeni gelen Sith Inq. Lightning atar, Sith Warrior atamaz gibi bir mantık var sanırsam, bu çok büyük bir saçmalık her şeyin ötesinde ) ve bunun da ' aman bu kadar oyunu bekleyen var, koyun hemen bir iki tane daha Jedi - Sith sınıfı salın oyunu piyasalara ' mantığıyla yapılması. En azından ne bileyim bir Brawler kökenli sınıf, ya da bir Scout/Medic kökenli bir sınıf olabilirdi.

Gerçi sonuçta ben Star Wars olsun çamurdan olsunculardan olduğum için elbet alıp oynayacağım bu oyunu deli gibi, ama lafımı sokmadan geçemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Classları neye göre orda ikiye ayırmışlar anlayamadım.

Republic vs Sith Empire şeklindeyse eğer Smugglerlar kanun hukuk cumhuriyet için çalışan adamlar mı? Light Side vs. Dark Side şeklindeyse eğer Smugglerlar iyi kalpli sadece Han Solo gibi fakir ve zulm gören gezegenlere kaçak silah götüren ezilmişlerin dostu halk kahramanları mı ki? Çok üzülcez gibime geliyor ama inşallah yanılırım quotelar negatif görüşlerimi yüzüme vurursunuz sonra hep birlikte gülüp oyuna gireriz falan ama sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle farinal sana yüzde yüz katılıyorum.Smuggler ve bounty hunter tek taraflı kalamayacak sınıflar.Para ve güç konuşur bunları kendi tarafına çekmek için.İki tarafta da bunlardan bulunması gerekir.Ama görünen o ki böyle bölmek ve kesin sınırlar çizmek istiyorlar.Keşke olsa ama oyun dinamiği içinde 3. tarafsız bir kesim yaratmak istemiyorlar.
İkinci olarak da iyi-kötü, light-dark çizgisi net olmayacak.Tamam genel olarak imperial, dark side ve republic, light side ama bunun ötesinde çıkarlar işin içine girecek ona göre taraflar belirlenecek.
Holocronda bu sınıf hakkında yazı var neden imperial olmadıklarına dair.
İşte bize saçma gelen bu gibi boşluları hikaye ile doldurmaya çalışacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi SWTOR sonuçta senin arkadaşınla beraber instance a girip şöle uzay gemisi kurtaracağın epic questler yapacağın arada şehire gidip item alış verişi yapıp guildinle muhabebt edip belli PVP zonelarına gidip karşı factionla pvp yapacağın bi oyun.

Smuggler'ın siz smuggle edeceğini zannediosanız mal kaçıracağını falan ne yazık ki hayal kırıklığına uğrıcaksınız sonuçta SW dünyasında MAGE WARRIOR ROGUE vs tarzı belli classlar yok bunlar var, bunlarla isimlendirip hepsine rogue tank dps tarzı görevler verip Co op oyun oynatacaklar bu yani .
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bunun sandboxla alakası yok.Yani bi bounty hunter , ödül avcılığı yapamıyorsa ne anladım ben o işten.Mesela Smuggler da swgde de kaçakçılık yapmıyordu.Ama adam uyuşturucu üretiyordu, silahları ve zırhları kanun dışı olarak slicelıyordu vs.Sırf benim için tepeden gemi inip 20 sormtrooper üstümü aramıştı.Tabi ben rütbe olarak en üst seviyede olduğumdan tokatlamıştım bunları.
Yani diyeceğim şu ki sandbox olmasın ama en azından questle mi sokarlar yoksa görevlerin alınacağı bir terminal mi olur bilmiyorum ama bi şekilde bu isimlerin altı dolmalı.Senin dediğin şekil mage-Sith inquisitor veya sith warrior-dps tank gibi wowun tamamen kopyası olması benim korkum ama olmayacağını umut ediyorum.Çünkü altı boş oyun çok fazla oynanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi ki class questi yaparlar adamlar dio başından beri böle böle her classın farklı bi hikayesi bilmemnesi oalcak die. O görevlerde de elbet yaparsın classına göre questi, Smugglersan bi gemiden mal kaçırmanı isterler, bounty huntersan şu npcyi kes derler . ama bunlar beni kesmez açıkcası. Bunlar sadece quest.

Sandbox dememinim sebebi o gerçekten smuggle yapabilmen için oyunun sandbox tadında olması gerekio, gerçekten bounty hunterlık işine girmek istiosan. Playerlar arasında dönerse bu tarz şeyler o zaman gerçekten o hissi yakalarsınız.

adamlar tabi ki bombmoş mage bilmemne gibi verip hadi quest yapın demicekler. Sen smuggler san kesinn öle queslterin olacak, bilmemneden malları şuraya geçirmen lazım vs. sonra yolda bişey olacak, da smuggle ettiin mallar tehlikeye girecek sonra admalarla kapışcan kurtarıcan gemiyi vs. Eminim böle hikayeli questler olacak. Ama bu mmorpg deil işte. bu senin arada multiplayer de oynayabildiin rpg oyunu.

yoksa ben gidip karşı factionın mekanlarına gidiim orda bizim tarafta olmayan malları buliim, bunları çaktırmadan tanıdıım adammlardan satın aliim, bunları kendi tarafıma geçiriim gemimde sakliip, .

bounty hunter oliim, iki tarafa da çalışiim bana hangisi daha çok para veriosa , gidiim görevimi yapiim kafayı götüriim paramı aliim vs. bunlar için oyunun sandbox olması gerekio diorum. Çünkü adamlar dio dialoglarda ne olacağı değişecek karakterinizi etkileyecek falna , bu demektir ki butun hikaye belli senin kaderin nasıl bi oyun oynıcağın belli , bi kaç opsion koyulmuş o kadar. Sen bunu oynıcaksın o yolda da arkadaşlarını katabileceksin.

Main developarlardan biri demişti, ben endgame i seven bi adam değilim ben bitirince giderim yeni karakter açarım die. Adam açıkca sölemişti bunu. Raid maid hep olucak da işte wow tarzı olacak. Fazlasını beklemiorum. Ha eğlenceli olmıcak mı olucak tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Son cümlene katılmıyorum malmortis. Bence bayık olucak, dragon agein multisinden bi farkı olmayacak oyunun. Diğer yorumlara artıbir, classa göre quest olacak daha fazlası değil.

Ayrıca alın size komple teorisi. Dragon agede multi olmamasının nedeni konsol problemleri değil, modderların persistant worldlerinin yeni mmodan oyuncu çalmaması için.
Sosyal ağlarda paylaş

SWTOR: iki yeni sinif aciklandi, Jedi Consular ve Sith Inquisitor

Bu iki sinif henuz sitede resmen aciklanmasa da, SWTOR CM i Sean Dahlberg tarafindan onaylandi.

ilk kez alman Pc Games dergisinin su cevirisinde ortaya cikan bu siniflara ait soylenti.

SWTOR forumlarinda bu sabah itibariyle dogrulandi. Verilen bilgiye gore, bu siniflar hakkinda resmi aciklama ve detayli bilgi, Aralik ayinda HoloNET de yer alacak.

Kaynak: www.mmokolik.com

Bilginize..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...