Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

WoW ile WAR'ın çok farklı oyunlar olduğunun görülemediği bir ortamda SWTOR ile WoW arasındaki fark nasıl açıklanabilir hmm.

Star Wars'ın, Bioware'in isimlerinin geçmesi bile birçok kişinin preorder garantisi vermesine yol açması bir yana, SWTOR ile WoW Cataclysm'in birbirine yakın tarihlerde çıkacağını hiç sanmıyorum. WoW piyasaya hakim bir MMO olsa da piyasadaki tek MMO değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Reklam işin sadece bir kısmı sonuçta. WAR WoWdan daha fazlasını veremedi, millete yeni WoTLK çıkacakken oyuna devam etmedi. Pek çok oyuncu ilk aydan sonra ödeme yaptırmadan hesabı kapattı. Domino taşlarını ek tek saymama gerek yok sanırım.

Yakın tarihlerde çıkacaksa SWTOR'un WoW'un yeni paketinden daha fazlasını vereceğini hem oyun çıkmadan önce(reklam), hem de oyun çıktıktan sonra ispatlaması lazım. Yosa sonu WAR'dan pek te farklı olmaz.

ben kendimi anlatamamışım,bu abiler 250 oyuncuya bastık parayı getirdik austin e test ettiriyoruz diyorlardı,bu yüzden de closed beta yapmıyacaz, kıroyuz ama para bizde çarptık parayı suratlarına yaptık diyorlardı :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Mighty_THoR

Ortaya düzgün bir oyun çıkıp, WoW gibi gelişe bilirse nasıl bir reklam politikası yaptıkları beni fazla ilgilendirmiyor açıkçası.

@arcane

Bioware'i EA'nın satın aldığı gözönünde bulundurulursa bu da başlı başına o pre-orderı bir iptal etme nedenidir.

Ayrıca "WoW piyasadaki tek MMO değil" görüşüne tam olarak katılmıyorum. Tek MMO olmasa da hakim olduğu için diğerlerinin gelişmini çok ciddi bir şekilde etkiliyor. Oyuncu(ve doğal olarak kar) azlığı nedeniyle diğer oyunlar WoW'a göre daha yavaş gelişiyor yada hiç gelişemiyor. Bu biraz kısır bir döngü ve piyasda neredeyse tekliğe denk. WoW'a rakip olacak bir oyunun her alanda ben WoW'dan daha iyiyimi ispatlaması lazımki, pastadan adam gibi bir pay alıp yokolup gitmesin. Bence reklam bunun için atılmış ilk ve en büyük adımlardan biridir. Sonuçta savaşta herşey mübahtır, adamların bu reklam fırsatını kullanmalarını garipsemeniz bence daha garip :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

System Scan istiyor bu arada, işyerinden denemeyin boşuna :p

yapıyordum. son anda çıktım sayfadan :)

iş yerindeki bilgisayarın performansını görüp kabul etmezler sonra :)

test başladıysa bu da çok iyi bir haber...
sevindim doğrusu.

3-5 aya kalmaz çıkarmı. yoksa beta testmi neyse. 2010 da çıkar derim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...