aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 reklam urunu aldirmaya yonelik, kullanima devam etmek musterinin memnuniyetine bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Teorik olarak doğru, ama reklam yeterli fanatikliği sağlayabiliyrsa müşteri memnuniyetini unutabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 o ayri bi mesele, sanki burda sadece basarili urunler reklam yapsin lan gibi bi tavir var. veya her reklam yapan urun milyarlar saticak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 WoW ile WAR'ın çok farklı oyunlar olduğunun görülemediği bir ortamda SWTOR ile WoW arasındaki fark nasıl açıklanabilir hmm. Star Wars'ın, Bioware'in isimlerinin geçmesi bile birçok kişinin preorder garantisi vermesine yol açması bir yana, SWTOR ile WoW Cataclysm'in birbirine yakın tarihlerde çıkacağını hiç sanmıyorum. WoW piyasaya hakim bir MMO olsa da piyasadaki tek MMO değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Rock said: Reklam işin sadece bir kısmı sonuçta. WAR WoWdan daha fazlasını veremedi, millete yeni WoTLK çıkacakken oyuna devam etmedi. Pek çok oyuncu ilk aydan sonra ödeme yaptırmadan hesabı kapattı. Domino taşlarını ek tek saymama gerek yok sanırım. Yakın tarihlerde çıkacaksa SWTOR'un WoW'un yeni paketinden daha fazlasını vereceğini hem oyun çıkmadan önce(reklam), hem de oyun çıktıktan sonra ispatlaması lazım. Yosa sonu WAR'dan pek te farklı olmaz. ben kendimi anlatamamışım,bu abiler 250 oyuncuya bastık parayı getirdik austin e test ettiriyoruz diyorlardı,bu yüzden de closed beta yapmıyacaz, kıroyuz ama para bizde çarptık parayı suratlarına yaptık diyorlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 @Mighty_THoR Ortaya düzgün bir oyun çıkıp, WoW gibi gelişe bilirse nasıl bir reklam politikası yaptıkları beni fazla ilgilendirmiyor açıkçası. @arcane Bioware'i EA'nın satın aldığı gözönünde bulundurulursa bu da başlı başına o pre-orderı bir iptal etme nedenidir. Ayrıca "WoW piyasadaki tek MMO değil" görüşüne tam olarak katılmıyorum. Tek MMO olmasa da hakim olduğu için diğerlerinin gelişmini çok ciddi bir şekilde etkiliyor. Oyuncu(ve doğal olarak kar) azlığı nedeniyle diğer oyunlar WoW'a göre daha yavaş gelişiyor yada hiç gelişemiyor. Bu biraz kısır bir döngü ve piyasda neredeyse tekliğe denk. WoW'a rakip olacak bir oyunun her alanda ben WoW'dan daha iyiyimi ispatlaması lazımki, pastadan adam gibi bir pay alıp yokolup gitmesin. Bence reklam bunun için atılmış ilk ve en büyük adımlardan biridir. Sonuçta savaşta herşey mübahtır, adamların bu reklam fırsatını kullanmalarını garipsemeniz bence daha garip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Beta Testing için Signuplar açıldı. Ben tamamlayamıyorum işlemi, bilgileri girdikten sonra, tekrar lisans sayfasına dönüyor, var mı bitirebilen? Edit: Çift isim kabul etmiyormuş sanırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sonunda kayıt olabildim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 System Scan istiyor bu arada, işyerinden denemeyin boşuna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 skip yapıp sonra dönebiliyoruz sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ahah üniversitem sağolsun, lab'deki bilgisayardan system scan yapmama rağmen çat diye onayı verdi. Sağol Bilgi Üniversitesi, yavrumsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kayıt yaptım ama daha once hicbi betaya giremedim, buna mı gircem demeden duramıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sistem özelliklerini taradıktan sora submit diyorum geri dönüyo kayıt şartlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Gangren said: System Scan istiyor bu arada, işyerinden denemeyin boşuna :p yapıyordum. son anda çıktım sayfadan :) iş yerindeki bilgisayarın performansını görüp kabul etmezler sonra :) test başladıysa bu da çok iyi bir haber... sevindim doğrusu. 3-5 aya kalmaz çıkarmı. yoksa beta testmi neyse. 2010 da çıkar derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Sisteminin iyi olmasına gerek yok beta davetiyesi için. Her türlü bilgisayarı alırlar, hatta kötülerin şansının daha çok olduğunu düşünüyorum optimize için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 2010 sonu en erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Çıkışı için 2010 Ekim denmemiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ne salak bi site bu register olamiosun hatalarını da sölemio sana kayıt olurken paso geri gönderio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 force kullanmaya itiyor işte, gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 neyse ki hallettim bi şekilde devazgeçiodum son anda adamlar resmen sabır testi yapiolar ilk kim jedi olabilir die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 nası yaptın neyi deistirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 valla hiç türkçe harf kullanmadım hmm adres yazarken / falan kullanmıştım onları kaldırdım ondan sonra telefonu direk 3550231 şeklinde ne 0216 ne bişeysiz yazdım ikinci no ya da öle bişey salladım * olmamasına ramen. 2. adresi girmedim ama. Öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Benim karşılaştıklarım: Telefonu 2122222222 şeklinde kabul ediyor. İki isim kabul etmiyor Türkçe karakter kabul etmiyor Simgeleri kabul etmiyor (Cad. No: vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 O başa atması bug.Çok denemeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 telefonu değiştirince oldu, hay allam warhammerın siteside böyle maldı sonları aynı olmaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar