Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Force Jump: Kotor oyunlarında belli bir mesafeden attack komutu ile calışıyor. Çoğu insan bilmez.
Kotor 1 ve 2 de yeterince ability var ayrıca SW evreninde abilityden bol bişi yok.

HD gelmeden yorum yazmayacaktım ama bunca zamanlık deneyimlerimden sonra gercekten heycan verici bir demo. BH hoş Smugler ve sith warriorda cok iyi. O tekme beni benden aldı açıkcası.. npclerin bile cover alması güzel.
Cover sistemi, CC ve GC var. Bunlar duzgun bir combat sistemi için iyi başlangıçlar..

Questlerin eglenceli olması ve seceneklerimiz bulunması umut vaad ediyor. Persuade bunlar oyuna cok sey katar gibi leveling eglenceli geçicek. DS ve LS pointler de var. O drop podlar ve starshiplerle bir cok pvp eventi yapılabilir umutsuzluk için cok erken

İyi işler cıkarıyorlar. PVP ve End Game ilede bilgi gelince daha iyi yorumlar yapılabilir. House sistemi tüm SW fanlarına oyunu aldırtmaya yeter zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

bu oyunun başarılı olmasını kimse ben ve kanuniden fazla isteyemez artık fantasy mmolardan okadar baydık ki ruhumuzu şeytana satıcaz yakında

amma velakin olmamış kardeşim olmamış tarihin en büyük dev team mi en büyük bütçesi , hero engine gibi sanat harikası bir motor ve eldeki bu mu yani.

Bazı arkadaşlar aion için bunda yeni birşey yok bildik şeyler diyor haklılar ama aionun zaten böyle bir iddası yok öte yandan bu adamlar durmadan öyle yapacaz böyle yapacaz herşeyimiz heroic olacak vs dolayısıyla benim için bu kabul edilebilir değil.

Öncelikle Pre-Cu SWG oynamış olan ya da bu oyun ilk multiplayer SW deneyimi olacak herkes bu oyunun en az sizin kadar başarılı olmasını istiyor, ona hiç şüphe yok.

Şöyle bir gerçek var ki, o da öyle veya böyle herhangi bir oyun firması kalkıp da ' Biz WoW mekaniği ile uğraşmayacağız, biz eskiden bir Everquest, bir SWG, bir hede hödö nasıl idiyse ona yönelik oyun yapacağız, önemli olan community olacak ' vs vs. demedikçe her yeni gelen MMO ( büyük oyuncu kitlesi toplayabilecek MMO'lardan bahsediyorum ) bu kafada olacak. Bu yüzden ben daha duyurulduğu andan itibaren beklentilerimi ona göre ayarlamıştım, ama birçok insan çok farklı beklentiler içine giriyor, sakın yanlış anlama mighty sana hak veriyorum, ama bence bu tip beklentiler şu dönem MMO dünyası için gereksiz. Çünkü dediğim gibi, yukarıdaki gibi bir oyun yapan herhangi bir firma başarılı olursa, WoW'dan iyi oyun yapar demiyorum, WoW'dan bir miktar oyuncu çalabilecek bir oyun yapması bile diğer birçok firmayı da etkiler, WoW mekaniği yavaş yavaş geride kalır. Geride kalacak da zaten, MMO dünyası gibi devasa bir alan en fazla 3 - 4 sene daha WoW kafasıyla çalışır. Elbet biri gelecek ve farklı bir sistem koyacak. Böyle olmasa hala SWG, Everquest ya da ne bileyim Ultima Online falan oynuyor olurduk.

Şu ana kadar SW:TOR'un, yukarıda yazdıklarım çerçevesinde değerlendirdiğimde, büyük bir yanlışını / soğutacak bir tarafını göremedim. Hatalar var, düzeltilir. Bioware'in oyuncularının sözünü dinleyen, kulak asan bir takımı vardır diye düşünüyorum. Official Forumlarda da yaş ortalaması biraz düşük olsa da arada sırada çok güzel fikirler ortaya atan insanlar var, bunlar da uygulanabilirse daha da iyi olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya su sith warrior videosunu izleyince mighty i ile, ve onun bakisindan bakinca o classa, maalesef o sinif icin pek yenilik yok gibi. wow warrior olmus o..

sikinti surada.

ben yeni cikan bir oyunda uzayda fantasy oynayacaksam ne manasi kaldi .. sorun bu. yani yeni bir oyun cikiyor hemde sci-fi ve hersey fantasydeki siniflar gibi.

en azindan sith warrior icin..

birde bana cok bayici geldi savas sistemi. kayanin arkasindan ates et dur.. ama insallah duzelir.

grafik, ses, muzik, animasyon, questler, sesli iletisim ortamlar, nefis cok begendim. bunlar bile yeter alip denemek icin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

birde bana cok bayici geldi savas sistemi. kayanin arkasindan ates et dur.. ama insallah duzelir.

e iyi de adam bounty hunter veya smuglersa ne yapacak kayanın arkasından ateş etmeyip. yani filmlerden hatırladığımız kadarıyla SW'da savaşlarg enelde böyle oluyordu, light saberlarla kapışmalar hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

neco, bu cover olup ates etme dusunebiliyor musun, ne kadar cok taktik, strateji yaratir bir oyunda... ve anirim sadece smuggler lar cover attack yapabiliyor.

ikincisi, bilmiyorum clone wars animelerini, comic lerini seyrettiniz mi okudunuz mu. Jedi lari warrior vari, tank vari yapmalari cok normal, cunku oyleler.

ayrica wow un oynanisi baska hangi oyunda var ? hizli, instant buyuler, aksiyonlar, atlama ziplama. Ever quest 1-2 oynadik bir kismimiz, ordaki sistem mi wow mu ? tavbi ki wow un oynanisi, niye 3-4 ayda bir wow u ozleyip geri donuyoruz, cunku oynanisi bir harika. Mage imle atlaya ziplaya, stun at, yavaslat, etrafinda donerken instant lari salla rakibe, buyuk zevk. Bunlarin hicbiri eq1-2 de yoktu , bu hiz, bu oynanbilirlik.

yani wow a benziycekse bence oynanabilirlik her sekilde ayni olsun, ama content mantigi tamamen farkli olsun.

nacizane fikirlerim :D
Sosyal ağlarda paylaş

yup haklisinda, hic bir cekiciligi yok benim icin. zaten kim neden acacak o siniflari sith lord ve jedi master yerine gercekten merak icindeyim. ha yok sith lord ve jedi masterlar da zaten kilic kalkan ekibinin bir parcasi ise o zaman tam bir karmasa olacak herhalde.

kayanin arkasindan ates etmeden kastim, pek cekici bir olay olmamasi. yani filmlerde olmasi oyunda cekici olacagi anlamina gelmiyor, en azindan benim icin.

duzelir zaten herhalde daha cok cesit vs olacaktir. geri kalan herseyini begendim ben oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

Kanuni said:

neco,

WTF .. sen kimsin bre :)

nerden taniyorum seni :D

wow konusunda katiliyorum ama benim istedigim su :

SWG ilk basladigimda hissettiklerimi hissedebilmek. bunu kesin olarak hissedemeyecegim burasi acik secik ortaya kondu zaten. en azindan siniflarda bir degisiklik falan olsa idi ama dedigim gibi geri kalan hersey yerli yerinde oyunda.

ben mighty gibi epic fail demiyorum zaten. wow vari bir sci fi yide , eq vari sci-fi ye tercih ederim hic dusunmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

zaten kim neden acacak o siniflari sith lord ve jedi master yerine gercekten merak icindeyim.

Valla ben bu oyunu duyduğum andan itibaren Smuggler açmaktan başka bir şey düşünemiyorum. Ve en büyük korkum da bu zaten. herkesin jedi veya sith olması. Ha dönem itibariyle oyunda jedi veya sithlerin elini sallasan ellisi misali çok sayıda olması göze batmayacaktır elbette. Ama ben şuna inanıyorum; öyle bir denge koyacaklar ki oyuna, biri jedi veya sith açarken bir kez daha düşünecek.

Hem bence, herkesin light saber sevdasıyla jedi veya sith açtığı bir oyunda, smuggler, BH veya ST'ların sayısının az olması, onların değerini de artıracaktır.

Sözün özü, ben lik filmden itibaren bir Han Solo hayranı olarak, smugglerdan başka bir karakter açarsam, kendimi SW'ye ihanet etmiş sayarım.
Sosyal ağlarda paylaş

laf olsun torba dolsun diye seyretmemek lazım videoları.swg ye ilk kez girdiğim günü hatırlıyorum inanılmaz değişikti eq1 in üstüne eq2 yi görünc aynı hissi yaşamıştım. wow çok orjinal olmasada bunlara göre yenilik hissini çok daha başarılı veriyordu.

Videolara bakalım sith warrior charge rage topla execute hmmm bunu bir yerde görmüştüm been there done that

smugler ile bh ye bakalım.Bu noktada swg yi batıran kadroya oyun yaptırmanın etkileri ortaya çıkmaya başlıyor,yakınlarda swg oynadığım için ilk tepkim hadi ordan oldu swg nin halini al biraz alla pulla aha swtor aynı kırk saat ateş et arada vurursa ne ala modu,video yu bir daha seyredin açıkca lvl farkı bulunan 2 vuruşta ölen mobların ölmelerinin nekadar uzun sürdüğüne bakın,seyrederken sevimli geliyor olabilir ama even con moblara karşı dahada uzayacak bu süre oynarken can sıkar

benim için net bir şekilde görülüyor ki bioware in kara cahil kadrosu ve swg den arak dangalak kadronun bu oyunun altından kalkabilme olanağı yok tek umudum mythic in kadrosunun geçmişden ders alıp ortalğı toparlaması
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet dolu yazmış.En azından olanı yorumlamış.Çok kötü, çok kötü diye ağlayıp neden ağladığını anlatamayanlardan değil.

Piyasaya tamamlanmadan çıkan SWG bu gün neden tamamlanmış iyi bir sandbox değil çünkü ona nerf , bu çok kötü , dövemiyorum ,yapamıyorum,beğenemiyorum vs her velet ayrı bişeye ağlarken adam gibi açıkları kapatmadan saçma sapan değişikliklerle, oyunu geri dönülmez şekilde değiştirdiler.Yaptıklarının Sonucu oyunun son hali insanlar üzerinde hayal kırıklığı yarattı.
Demonun videosunu izlemeyi bittirdiler ,offical forumda bounty huntera nerf istedi adamlar şimdi bu adamlara ne diyelim?Daha alfa oyundaki alfa classa ağlayana ne diyim yani?İnşallah böyle insanları dinlemezler,inşallah bunlar oyunu oynamaz diyebiliyorum sadece.

Burdaki adamlar o kadar zararlı ve önemli değil çünkü iki kelimeyi denk getirip offical forumda böyle özgün saçmalıkta eleştiriler yazamıyorlar.Anca amerikalı arkadaşlarından öğrendiğini gelip satıyorlar.

Offical forumda toplanan bilgilerin özetinin olduğu linki atıyorum; ne olmuş diye atarlanan var.Fan fridayin linkini yazdık hype yapmayın diyor adam.Size ne yahu istersem demoyu koyarım, istersem önemli gördüğüm röportajı ,istersem önemli gördüğüm tartışmayı.SW:tor başlığı değil mi bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın oyun eleştirilir ben de eleştiriyorum.Yahu adamın ayakları koca ayak bunu gidip offical forumda yazdık.Zaten kaplamaları geliştiriyoruz dediler merak etmeyin.Yeni demoda kaplamalar hepsi elden geçmiş.Yüzdeki donuk ifadeyi düzeltmişler yaralar falan eklenmiş.İşte lightsaber kocamandı düzeldi.
Oyun eleştirilir ama oyunu oynamak isteyen,beğendiğini düşünen , araştıran adama da bi zahmet saldırmayın.
Ben öyle star wars hakkında herşeyini bildiğimi idda edemem çünkü bu settingi seven ne adamlar var biliyorum.Ama sırf craft yok diye ve eski swgden bir producer geldi diye bu oyun nasıl Star wars evrenine ait olmuyor bilmiyorum?
Bakın swg dahil bütün star wars oyunlarını oynadım.Kotor ve kotor 2,bunların yayınlanan modlarını emin olun abartmıyorum yüzlerce kere oynadım.Bütün filmleri,dizileri defalarca izledim.Yayınlanan comicleri çoğunu okudum.Kitapların da bir kısmını okudum.Expanded universe hakkında az biraz fikrim var nasıl bir evren olduğu ile ilgili.
Pvp yok diyorsunuz adamlar ısrarla defalarca pvp var diyor artık en son combat sistemi zaten pvpye yönelik dediler.
Oyun eleştirilir ben buna zaten karşı değilim.Oyunu nasıl gördüğünüz önemli değil yeter ki beyenen adama agresiflik yapmayın.
Burda çok eleştiri yapmıyorum çünkü gazı alınca bu başlık oyunu yerin dibine sokuyor.
Oyunun en azından betasını görmeden berbat olmuş diye eleştirmek bence de yanlış.
Şimdiden çok kötü çok kötü demenin de bi anlamı yok.Oyunu temelinden kötü bulduysan oynamazsın olur biter aylarca aynı eleştiriyi tekrar etmezsin.
Bu oyun futbol değil sonuçta.Çünkü Ahmet Çakar gibi messi de futbolcu mu, Barcelona takım mı gibi oluyor .Sonuçta da birinin çıkıp yok artık ali sami demesi normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:

Bakın oyun eleştirilir ben de eleştiriyorum.Yahu adamın ayakları koca ayak bunu gidip offical forumda yazdık.Zaten kaplamaları geliştiriyoruz dediler merak etmeyin.Yeni demoda kaplamalar hepsi elden geçmiş.Yüzdeki donuk ifadeyi düzeltmişler yaralar falan eklenmiş.İşte lightsaber kocamandı düzeldi.
Oyun eleştirilir ama oyunu oynamak isteyen,beğendiğini düşünen , araştıran adama da bi zahmet saldırmayın.
Ben öyle star wars hakkında herşeyini bildiğimi idda edemem çünkü bu settingi seven ne adamlar var biliyorum.Ama sırf craft yok diye ve eski swgden bir producer geldi diye bu oyun nasıl Star wars evrenine ait olmuyor bilmiyorum?
Bakın swg dahil bütün star wars oyunlarını oynadım.Kotor ve kotor 2,bunların yayınlanan modlarını emin olun abartmıyorum yüzlerce kere oynadım.Bütün filmleri,dizileri defalarca izledim.Yayınlanan comicleri çoğunu okudum.Kitapların da bir kısmını okudum.Expanded universe hakkında az biraz fikrim var nasıl bir evren olduğu ile ilgili.
Pvp yok diyorsunuz adamlar ısrarla defalarca pvp var diyor artık en son combat sistemi zaten pvpye yönelik dediler.
Oyun eleştirilir ben buna zaten karşı değilim.Oyunu nasıl gördüğünüz önemli değil yeter ki beyenen adama agresiflik yapmayın.
Burda çok eleştiri yapmıyorum çünkü gazı alınca bu başlık oyunu yerin dibine sokuyor.
Oyunun en azından betasını görmeden berbat olmuş diye eleştirmek bence de yanlış.
Şimdiden çok kötü çok kötü demenin de bi anlamı yok.Oyunu temelinden kötü bulduysan oynamazsın olur biter aylarca aynı eleştiriyi tekrar etmezsin.
Bu oyun futbol değil sonuçta.Çünkü Ahmet Çakar gibi messi de futbolcu mu, Barcelona takım mı gibi oluyor .Sonuçta da birinin çıkıp yok artık ali sami demesi normal.

ben saldirmadim ki ?

ne oluyor yaw :)
Sosyal ağlarda paylaş

Force Jump nedir soledim işte.

Neleri oynadığım, nasıl oynadığım zaten ortada kimseyede kendimi anlatmak zorunda değilim. Cıkmış tum sw oyunlarını oynadım. SWG dahil bir çok mmoyu oynadım.

Grip de priest abilty sanırım. Smuggler kickde roguedan calmışlar. Lighting de sanırım Thunder Clap.

Oyuna WOW clone demek için yetenek gerekiyor. Yeteneğe sahip olanlara lafım işte

Aka Charda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...