axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 pronoit said: arcane benim kafam karişti black isle yapimcisi değil mi abi? baldurs gate 2 kapagı Sensin arcane =/ Black isle galiba dağıtımcıydı baldurlarda. Infinitye baya işlev eklediler tormentı yaparken falan, ama baldurlara çok karışmadı yapım aşamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya swg nin ilk halini grafikleri gelistirip verseler yeter zaten bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mighty_THoR said: 6 yaş ve 50 IQ ya indireyim hadiseyi. Bu üslupla konuşacaksan ben hiç tartışmayayım zaten gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sorunumuz orada zaten burada herkes tartışıyor sen tartışmıyorsun sen benim dediğim doğru benim dediğimi demiyen kötü niyetli diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Benim yaptığım ateşli konuşma. Biraz agresif yazı yazıyor olabilirim. Tartışma dediğin de zaten budur, elbette kendi fikirlerimi burada lanse edeceğim; aski görüşü savunsaydım sen ve senin gibi düşnenlerle çelişmezdim burda. Açıp tartışmanın sözlük anlamına mı bakalım ne yapalım? Üslubumu bozmadığım sürece yaptığım konuşma tartışma sınırları içerisinde. Ama sen zeka IQ karıştırırsan işin içine iş değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Sende üslubunu değiştir o zaman, germe ortamı ateşli konuşarak, dilin kemiği olmayabilir ama parmaklarının var. Oyunu savunan diğer arkadaşlarla gayet güzel anlaşıyoruz çünkü sadece fikirlerini söylüyorlar, kendileri ile çelişenlere dikte etmek yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ortamı gerdiysem affola :) Ama insanların yaşını başını bilmeden karşısındakine 6 yaşında gibi konuşuyorsun ıq'un bilmemkaç bu şekilde konuşulması daha da vahim 8-) Bu tarz diyaloglar serbest mi burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Yok değil orda haklısın sildim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu değiştireyim :) Az önce Empire At War için Absolute Corruption Mod adında bir dosya indirdim yaklaşık 210 mb. Oyunun tüm çehresini değiştiriyor. Expanded Universe'den ve diğer SW oyunlarından bir sürü starship ve karakter aktarılmış oyuna, hepsinin statsları da çok iyi dengelenmiş. Oyun bambaşka bir havaya bürünmüş. Star Wars severlere tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu nedir : Forces of Corruption boyle bir paket var nette ? gold adi altinda. expansionuymus tmmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu Forces of corruption için yapılmış bir paket, yani resmi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Alec Guinness always recalled the experience of making the movie as a bad one, and consistently claimed that it was his idea to have his character killed in the first film, so he "wouldn't have to carry on saying these rubbish lines". Contrary to this, George Lucas has said he made the decision to kill off Kenobi, that Guinness was "less than happy" his character was dying earlier than expected, and that Guinness appeared to enjoy his time on set. kaynak:imdb Alec baba zamanında talihsiz bir açıklama yapmış, herhalde efsanenin bu kadar popüler olacağını tahmin etmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 50 yasina geliceksiniz halen ayni muhabbetler, ayni tartismalari yapacaksiniz, bir alemsiniz patiler:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Almanyadaki gamescomda ilk kez demoyu bizlerle paylaşacaklar. 19 ağustosta başlıyor gamescon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 tokyo gameshow da olmayacak ama muhtemelen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 agalitörler yok mu yeni haber falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Almanyadaki demoyu bekliyor herkes bu arada fındık fıstık bazında magazin haberleri veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ee noldu geçmedimi leipzig? kaçındaydı ayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hmm hakkatten durduk, ne guzel bok camur gibi bilumum seyleri sivamistik kurudular :( allahtan haber yok her haber ciktiginda sanki oyun yarin cikacakmis gibi yorum bombardimanina tutuyorduk oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 fransiz bir fan sitesinin lucasdan aldigi bir tiyoya gore cikis tarihi 2010 3. ceyrekmis. yani 3. ceyrek demek eylul demek hic bir zaman temmuz agustos olmamistir 3. ceyrek :) simdiden verilen bu bilgiye son ertelemeleride ekleyince bahsimi 2011 ilk ceyrekten yana kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 30 sayfa geride bu tarihi ben vermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 msnde benden aldigin tarihti o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bukadar yalan olmaz be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 pardon ya yanlis hatirlamisim, yahoo messengerden konusmustuk. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bu çarşamba oyunun demosu ortaya çıkacak.İnternete videolar ya aynı gün(büyük ihtimal) yada bir gün sonra düşer.Salı günü de siteyi bakıma alacaklar belki yeni bişeyler eklerler. 3 gün önceden bekleme gerilimi vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar