aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 o iyi olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Theghosthand said: uzuncana bişeyler Ben de onu diyorum işte, zaten adı geçen oyunlardan verdim referanslarımı. Da onlar single bu MMO. Massively Multiplayer Online. Olmazük. Aslında olur ya niye olmasın. Da oyun mmo olmaz, böyle multiplayer quest yapabildiğin, arada deathmatch atabildiğin ve ayda 15 dolar verdiğin kotor1'in biraz gelişmişi olur. Ki ben burda hala ayda 15 dolara taklıyorum, bu oyuna niye o parayı veriyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bioware açıklamalarıyla benim hevesimi kırdıkça kırıyor. MMO değil, SP yapıyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 daha iyi işte sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ne farkeder, oyun yapiyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ayda 15 dolar istiyolar ama. Gerçi biz fakiriz sen zenginsin akila. Taa amarikalarda yaşıyosun sana koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 $15lik multiplayer koyarlar lan, o kadar da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bırak şimdi sen her sabah o 15 doları 3 egged steak e falan veriosun kahvaltı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Abi yuh ne yaptın be sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Gerçekleri açıklıyor işte yalanmı mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bunu solicem aklımın ucundan gecmezdi ama su anki nge li swgcok ama cok iyi, eski swg de guzeldi, eskiden olan ve aradıgım acıkcası pek bisi yok gibi. bi teff olsaydı cok iyi olurdu bide jedilere az daha güc verip perma overt yapsalar yeniden keyfine doyum olmaz derim geri kalan kısmı eskısınden daha ıyı durumda geliyor su an. gelsin bi bakalımda ak mı karamı bakalım. ama anlasılan daha en az 1 sene var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 9 ağustos da almanyada oyunu fuar ahalisine oynatacaklarmış bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Star Wars severlere muhteşem bir haberim var! Haberi görünce heyecandan elim ayağım titredi :D Hatta iki tane iyi haberim var. Önce 1.sinden daha az iyi olandan başlayayım: 1) Force Unleashed'e expansion pack geliyor. 1.oyunun karanlık tarafla bitirildiğinin farz edilmesiyle hikaye devam ettirilmiş. Daha fazlasını söylemeyeyim; yeni çıkan trailerdan konuyu takip edebilirsiniz ama original trilogyden tanıdık simalar olduğunu söylesem herhalde herkes heyecanlanacaktır. Hem de major karakterler bunlar. 2) Ve sıkı durun. Force Unleashed PC'ye çıkıyor! Normalde bir konsolum olmadığı için FU'yu oynayamamıştım. Aslına bakarsanız oyunun senaryosunu okuduğumda ve internetten Starkiller'ın Vader'I perişan ettiği videoları görünce oyundan soğumuştum ama her şeye rağmen oynamaya değer güzel bir oyun olduğunu biliyorum ve senaryosunu dikkate almıyorum, bu oyunu EU'da yok sayıyorum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 FU çok berbat bi oyundu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Berbat derken? Niye bu kadar ezdin ki? :) Çoğu Star Wars fanına eğlenceli saatler geçirtmiş bir oyun. Olduğu gibi de PC'ye port etmezler, bir iki ufak rötuşla daha iyi hale getirirler. İncelemelerde 10 üzerinden 8 civarı bir not alır ki iyi sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 FU çok çok kötü bi oyundu ama cidden ezmemek elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Oyun ayrı , SW oyunu ayrı şeyler :) Anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Önüme Star Wars amblemli ne koysalar yerim diyosun yani ben bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 This MMO is one of the biggest games on the horizon, and we asked two producers your questions. Demis ign sitesindekiler bilmiyorum buraya kondumu ama ben simdi gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 herşeye daha sonra demişler abi sıfır bilgi vermişler bir de şu var said: IGN: How will The Old Republic differentiate itself from the WoW formula of leveling, grinding the same encounters of enemies, raiding the same encounters of enemies until everyone has the same loot and we quit until more content is added? Dallas Dickinson: One of our key differentiators is story, right? [It's] the degree to which we are making this a truly cinematic storytelling experience for the players IGN: If somebody didn't want to do PvP, is that completely doable in the game? Dallas Dickinson: Absolutely. I think that has been one of our tenets from the beginning. We want this to be a game that people can enjoy the way they want to enjoy it. We know that we have a wide audience here: we have people that are MMO veterans. We also have people who aren't MMO veterans who maybe are more on the BioWare/RPG side of things. So we want you to be able to play the way that you play. As I referred to earlier, solo play is going to be supported. So I wouldn't expect to play solo and get ganked by a PvPer. So if you want to play your way and that involves not getting involved in PvP, you'll absolutely be able to do that. aman ne iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 adamlar daha bisey yapmamis ki, attilar ortaya bi storyi, gerisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Harbi hiçbirşey dememişler ya. Ne öğrendik yeni? Sıfır, vakit kaybı yani 4 sayfayı okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hello kitty online da bile genklenme riskin var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 birsey soylemeleri de gerekmiyor esasinda. tum herkesde oyun sanki 4 ay sonra cikacakmis havasi var ama eminim bu oyun icin daha cok bekleriz. adamlarin 2011 den once bu oyunu cikaracaklarini sanmiyorum, olay bence bizlerin inanilmaz sekilde bu oyunu beklememizde ve sabirsizligimizda. adamlarin dedikleri su kisaca her konusmada. her seyi koyacagiz, hersey olacak ama sabir edin hepsi sirayla konacak. simdi story modundayiz daha sonra pve pvp raid craft gak guk ne varsa konacak. sonucta tum npclerin seslendirmesi demek, basli basina bir normal mmo yapmak demek. sabir :) bizlerin dusundugu eksikleri onlar daha iyi biliyordur zaten. adamlarin tecrubesi herhalde bizden fazladir :) polyanna mode on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bence o massively singleplayer kafasında yapiolar oyunu gibi gelio bariz. çünkü adamların hedeflediği şey hem KOTOR RPG fanlarına göre de oyun yapmak. Yani epic questler , olaylar yaşiim bunları yaparken de yanımda arkadaşlarım olsun modunda bi mmorpg olacağı çok ortada. Tabi wowun klasiklerini de eklicekler raiddir vs ama aynı mantık olucak. PVP ye gelince , bi adam hiç genklenmeden solo şeklinde endgamee gidebiliosa demektir ki bu pvp de çok kısıtlı bölgelerde Battleground gibi yerlerde olacaktır. Veya her quest senaryosu instanced olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar