Abi adam story based sevmeyen gelmesin, ben bunu yapıyorum, isteyen alır istemeyen almaz oynamaz diyor, para için herşey.
Hmm bu argümanı bir yerden arakladım ama, nerden...
houtyyyryryrr....
adi adam, tamam bizde bir sey demedik zaten sevmessem oynamam, ama bu bir mmorpg, ben umuyorum ki su anda sadece story! based kismini hallediyorlar, ondan bu laf agizlarinda yoksa herifler uzay savaslari vs sorusuna tabiiki olacak falan demis.
ama Wotk çıktığında diğer tüm oyunların nasıl bir anda boşaldığını hatırlatırım, hiç öyle birşey görmemiştim ben hayatımda :) blizzard yeni expansionun çıkış tarihini buna endekslerse bioware zorlanır bence ciddi.
woltk ile bitti zaten hersey benim olene kadar oybayacaklarına kesin gozu ile baktıgım birkac arkadasım bile bıraktıktan sonra inandım wow un bittigine : )
ben de girmiyorum lotro oynuyorum swtor cıkana kadar ki blizz exp bile cıkarsa cok kisinin almayarak isine bakacagına eminim. tabi ki bu bahsettigim kitle biraz daha mmo konusunda emegi olan insanlar yeni baslayanlar icin blood elf ler hala guzel olabilir : )
zaten ne olursa olsun ister story based ister KO2 ne cıkarırsa cıkarsın alacak belli bir kitlesi var isminden dolayı bunun yanında emekliligini arayan benim gibi tipler de cıkacaktır mutlu mesut bir starwars evreni bizleri bekliyor...
soe de swg çıkmadan o olacak bu olacak dedi oyun çıkmadan 5 gün kusura bakmayın uzay olmayacak dedi. bioware ağzıyla kuş tutsa önüme betayı koymadan beni inandıramaz bunlara
Wotlk la wow ne bitti 11 milyona vurdu kullanıcıs. Oynayan oynuo iice herkese hitap eder hale getirdiler bi de oyunu o kadar şey eklediler. Kolay deil wowla yarışmak.
SWTOR da wow tadında bişeyler yapıcak, üstüne daha çok şey ekleyip sunarsa , onlar da başarılı olurlar. Var potansiyel gibi swtorda wowla rekabet edecek zamanla.
gaap çok tükürmek istiyorsan kendi etrafında bi yerlere tükür. buraları kirletme.
bak adam açıklamış anlatmak istediğinin özünü. yoksa farm/grind hastasıyım dememiş.
Kanuni said:
pvp yapmak icin su instance buyrun girin. raid icin su instance sizi surdan alalim. aaaa hosgeldiniz sith bey sizin story bu taraftan soyle alalim sizi olacaksa oyun yandim.
şu tarz oyunlar yüzünden artık mmo oynayamaz oldum ben mesela. birsürü insan da benim gibi düşünüyor, kanuni gibi düşünüyor. 90 IQ'ya göre düzenlenmiş oyunları beğenmek zorunda değil herkes.
ekleme: ayrıca şu mmo'lardaki rpg konusunda da, aynı bossu bana 100 kere kestirtmeyen ve daha da doğrusu benim kestiğim bossu world'de öldürten ve bi daha hiç kimseye kestirtmeyen bir mmo yapılana kadar kimse mmo ve rpg ifadelerini yanyana kullandırtamaz bana.
son olarak forumun ancient isimlerinden biri zamanında demiş ki:
gerçek mmoları oynamış ve o altın çağı görmüş insanlar için mmolar kendi hikayeni yaşadığın yerlerdi başkasının sana direttiği hikayeleri oynadığın yerler değil.
başkasının bana dayattığı hikayeyi oynayacaksam oturur adam gibi single player oynarım.
rpg : role playing games.. role playing. rol yapma, yani istedigin rolu yapmada olabilir, sana bicilmis rolu ustlenmede. bende sufinin dedigi gibi kendi istedigim rolu uygulamak istedim sen tukurdun. instanced oyunlarda mmo ekinin kaldirilmasi gerekir bence :) ortama ters bir kere, ne bilim pesinde mob var hop degistir zone kurtuldun, pvp de hop degistir instance kurtuldun, ayni instancedasin bro nerdesin x deyim abi haa pardon ben z mirrorundaymisim bekle geldim. bunlar benim ozgurluklerden kastim ya da o an story istemiyorum canim sikkin grind yapmak istiyorum yapmaliyim, story den hemen kacabilmeliyim .. baglayici noktalari olmamali bir mmonun.
Öne çıkan mesajlar
Mighty_THoR
ve bunu okuyup
sonrada adamların biz ilk 10 lvl ın çok iyi olması için uğraşıyoruz açıklamasını bir daha değerlendirin
Sosyal ağlarda paylaş
Mortis
ilkinde questlerin öneminden bahsetmiş GTA örneği vererek ikincisinde de sosyalleşmenin , bağ kurmanın önemindnen bahsetmiş.
SWTOR anladıım kadarıyla 1. makaledeki gibi yapio da ikinci makalede bahsettii şeyler pek olmıcak gibi .
Sosyal ağlarda paylaş
Kanuni
houtyyyryryrr....
adi adam, tamam bizde bir sey demedik zaten sevmessem oynamam, ama bu bir mmorpg, ben umuyorum ki su anda sadece story! based kismini hallediyorlar, ondan bu laf agizlarinda yoksa herifler uzay savaslari vs sorusuna tabiiki olacak falan demis.
argumanlarimi copyrightsiz kullanmayalim plx...
Sosyal ağlarda paylaş
Sleeper
woltk ile bitti zaten hersey benim olene kadar oybayacaklarına kesin gozu ile baktıgım birkac arkadasım bile bıraktıktan sonra inandım wow un bittigine : )
ben de girmiyorum lotro oynuyorum swtor cıkana kadar ki blizz exp bile cıkarsa cok kisinin almayarak isine bakacagına eminim. tabi ki bu bahsettigim kitle biraz daha mmo konusunda emegi olan insanlar yeni baslayanlar icin blood elf ler hala guzel olabilir : )
zaten ne olursa olsun ister story based ister KO2 ne cıkarırsa cıkarsın alacak belli bir kitlesi var isminden dolayı bunun yanında emekliligini arayan benim gibi tipler de cıkacaktır mutlu mesut bir starwars evreni bizleri bekliyor...
Sevgilerimle...
Sleeper Polyanna
Sosyal ağlarda paylaş
Mighty_THoR
Sosyal ağlarda paylaş
Mortis
SWTOR da wow tadında bişeyler yapıcak, üstüne daha çok şey ekleyip sunarsa , onlar da başarılı olurlar. Var potansiyel gibi swtorda wowla rekabet edecek zamanla.
Sosyal ağlarda paylaş
cengizhan66
yani adamlar 6 aylik 2-3 yillik seneryo mision yazamazlar heralde?
Sosyal ağlarda paylaş
Mighty_THoR
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
Sufi
bak adam açıklamış anlatmak istediğinin özünü. yoksa farm/grind hastasıyım dememiş.
şu tarz oyunlar yüzünden artık mmo oynayamaz oldum ben mesela. birsürü insan da benim gibi düşünüyor, kanuni gibi düşünüyor. 90 IQ'ya göre düzenlenmiş oyunları beğenmek zorunda değil herkes.
ekleme: ayrıca şu mmo'lardaki rpg konusunda da, aynı bossu bana 100 kere kestirtmeyen ve daha da doğrusu benim kestiğim bossu world'de öldürten ve bi daha hiç kimseye kestirtmeyen bir mmo yapılana kadar kimse mmo ve rpg ifadelerini yanyana kullandırtamaz bana.
son olarak forumun ancient isimlerinden biri zamanında demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş
Mighty_THoR
başkasının bana dayattığı hikayeyi oynayacaksam oturur adam gibi single player oynarım.
Sosyal ağlarda paylaş
Kanuni
rpg : role playing games.. role playing. rol yapma, yani istedigin rolu yapmada olabilir, sana bicilmis rolu ustlenmede. bende sufinin dedigi gibi kendi istedigim rolu uygulamak istedim sen tukurdun. instanced oyunlarda mmo ekinin kaldirilmasi gerekir bence :) ortama ters bir kere, ne bilim pesinde mob var hop degistir zone kurtuldun, pvp de hop degistir instance kurtuldun, ayni instancedasin bro nerdesin x deyim abi haa pardon ben z mirrorundaymisim bekle geldim. bunlar benim ozgurluklerden kastim ya da o an story istemiyorum canim sikkin grind yapmak istiyorum yapmaliyim, story den hemen kacabilmeliyim .. baglayici noktalari olmamali bir mmonun.
sanirim simdi tukurmeden anlamissindir.
Sosyal ağlarda paylaş
-Deno-
Sosyal ağlarda paylaş
dreagloth
Sosyal ağlarda paylaş
Sparkcaster
Sosyal ağlarda paylaş
Kanuni
http://www.eurogamer.net/articles/bioware-mythic-will-help-star-wars-mmo
iyi etkisi olacaktir bence.
Sosyal ağlarda paylaş