GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 meme başı olsun oyunda +18 yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ışın kılıcı ile kestiğimiz uzuvlardan kan akmayacağı için ve meme başı gözükmeyeceği için +18 olmaz.fakat çıplak twilek dansçıları göreceksek o zaman vaziyet izin verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ya ne yaparlarsa yapsınlar. Konu starwars oldukça account alıp oyunu oynayacağım kesin yeterki malum oyundaki gibi tam oyuna alışınca tüm oyun sistemini baştan aşağıya değiştirmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mighty_THoR said: ağzı olan konuşuyor mu bilemem ama herkesin yazı yazmayı beceremediği kesin. herkesin bir fikri var ve bu forum bu fikirleri tartışmak için var.Ali birşey söyler veli katılır hasan karşı çıkar ama sabahtan akşama kadar tartışsanda bioware ne biliyorsa onu yapar.Bu gerçeği herkes biliyor kimsenin biz burada şöyle olsun diye yazdık, gelsin bioware okusun, öyle yapsın dediği yok burada yapılan basit bir geyik amma velakin bunu bile idrak etmekten aciz olmak nasıl bir sefilliktir ona diyecek birşey bulamıyorum. mighty konusmus yuregım tıtredı, helede laf sokmus ay ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Mighty yi ne zaman görsem herhangi bi oyunu karalama modunda , avaturk zamanıda böleydi hala böle adam sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 o hep oyle, shadowbane disinda oyun begenmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 :)kalbimi kırıyorsunuz karalama olması için asılsız ve temelsiz olması lazım oysa ben hep sebep sonuç ilişkisi kurarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ahah yok lan kotu niyetle degil ama her yeni oyuna ayni seyi yapiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Insanlarin beklentisi dusuk olursa guzel olan oyun daha tatli gorunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mighty Avatürk zamanında daha ciddiydi ama. Smiley falan koymazdı. Emektar Oyuncular'da falan gözükürse insanlar yakasını, kravatını düzeltir, hazır ol pozisyonuna geçerdi. Şimdi olmamış. Ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Adamın dili yanmış defalarca napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 geçenlerde de yazdım yediğim kazığın haddi hesabı olmayınca insan yumuşuyor :P son 2 senede çok yanlış yapıldı ,çok iyi ip ler çöpe gitti artık göçebe hayatından bıktım bir yerde kalıp birkaç sene aynı oyunu oynamak istiyorum. eylülde bir aion a bakarız hep beraber oyun güzel bakalım uzun vadede bizi açacak mı :) bioware in elinde yeryüzündeki en başarılı ip var ama adamların açıklamarı ve kadroları beni buaralar dehşete düşürüyor. buaralar herkesin birbirinden tamamen farklı questleri olacak hadisine takıldım.Her classın questleri birbirinden tamamen farklı olacaksa eş dost nasıl oturup grup kurucaz.Sanırım fazla düşünüyorum boşverip geçmek lazım buarada 5-6 kişi swg acclarını açtırdık taze hava gibi geldi oyun ilginç bir şekilde piyasadaki oyunların topundan daha iyi durumda ve dahada ilginç olanı serverlar kalabalık filan şaşırdım açıkcası.Blasterların huzur verici sesini herkese tavsiye ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Mighty_THoR swgyi hangi serverda oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 chimera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mighty_THoR said: buarada 5-6 kişi swg acclarını açtırdık taze hava gibi geldi oyun ilginç bir şekilde piyasadaki oyunların topundan daha iyi durumda ve dahada ilginç olanı serverlar kalabalık filan şaşırdım açıkcası.Blasterların huzur verici sesini herkese tavsiye ediyorum :) hah, bende eq2 e dondum, bayag bayag egleniyorum. 2 kisi bayag zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Zaten izlediğiniz şeyler ama arada konuşan olmayınca bir arada durunca güzel olmuş .3.24 den sonra combat başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 he ya. bizde oyun sorunsalından actıydık acc. ları. transferledık karakterlerı sımdı chımerada takılıyoz huzrlu huzurlu. bısı oynadıgımız yok (hos cok sey var oynanacak, cidden cok degısmıs) ama cantınayı nası ozlemısım anlatamam. su swtor cıkana kadar saber sallayalım gulelım dedık. ne varsa eskıde var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 su video yu beyenen oldumu? bana biraz kotu grafikli tabula rasa havasi verdi video gercekmidir? ms oncesi sw oyunlarindan alinmis olmasinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 oyun çıkmadan oyuna bok atanlar banlanacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 dreagloth said: bone bari sen yapma niye ki conan cikmadan bok attik bok cikti war cikmadan betasini oynayip soledik cacik olmaz hiyar ble cikamadi kotu oyun bastan belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 GwindonSurion said: oyun çıkmadan oyuna bok atanlar banlanacakmış valla oyun dedigim sekilde mok cikmayip son derece iyi cikarsa ben banlanmaya raziyim :) ama eyer dedigim gibi cikarsa millet 4-5 ay oynayip berbat diyip birakirsa o zaman gwindon yigidin hakkini vermelisin :) artik ne istesem title falan filan neyse :) gerci oyunun cikmasina daha cok var sonra bir den 90% derece donerler monerler neyse mac 90 dakka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 BonePART said: dreagloth said: bone bari sen yapma niye ki conan cikmadan bok attik bok cikti war cikmadan betasini oynayip soledik cacik olmaz hiyar ble cikamadi kotu oyun bastan belli oluyo olm hala sopalıksınız hala sopalıksınız... bu forumlarda bok atılmamış oyun var mı? ya da swg'nin başı neydi sonu ne oldu.. niye benim insanım durmadan "müneccimlerle yakın temasta olacağım" der durur.. bir şeyi de önceden tahmin etmeyin yahu... hele race'leri bile belli olmayan, in-game demosu açıktan gösterilmemiş olan oyun hakkında doğru/yanlış birşeyler söylemek ne kadar doğru. Ha dersen ki bone'cum ben gititm E3'e, girdim özel gösterime, o haliyler mmorpg.com, massively.com, gamespot, gamespy (özellikle bu aykırı gençlik bile) vs aklı gitmiş yorumlar yaparken ben yine de delikanlı gibi beğenmedim; o zaman ayrı... Ama en güzeli Türk işi.... önceden bok at izi kalsın; kötü çıkarsa ahmet çakar gibi bak ben aykırıyım ama yine bildim der insanım, iyi çıkarsa da zaten coşku ve kutlamalardan insanımın dediği bile hatırlanmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Mighty_THoR said: bunun gibi röpötajları sallamayın bunlar para ile yapılanlar yada anlaşmalı olanlar. bütün E3 boyunca bukadar görüşmede soruları soran adamlardan birtanesinin bile aklına hikaye haricinde birşey sormak gelmemesini çok şüpheli buluyorum. allahın kılıcından sonra bir de kazması mı varmış? olm hayatında haber nedir naısl yazılır neye göre dizilirden bir haber ukala gencim.. adam cevabını alamayazapı soruyu sorar mı= sorsa bile cevabı röportajda "şimdilik birşey söyleyemeyiz" olduğu için editör yayınlanmasına izin verir mi... sen gazeteci olsan, gidip MİT başkanı ile röportaj yapsan, bize ülke sırlardından birkaçını anlatır mısınız desen.. adam da söyleyemem yeminim var dese.. sen bunu haberine yazsan... o gazetedeki editörün yanına gelip topla esyalarını naşnaş demesi senin yardıra yardıra muhasebeye gidip çıkışını alman ve binayı terketmen toplam kaç dakika alır? olm var ya.. seçme ukalasınız seçme... kesmece de değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kanuni said: cengizhan66 said: darkwish di sanirim tercuman vay eve ve fail baya ogrenmisiniz beni evet yenibi akim bu akimla birlikte ne soylersen soyle hic acik olmadigindan hic bi mahkeme dusunce sucu cezasi veremez :) (ama aliskanlik yapiyo) binevi adaptasyon simdi ilk bastan beri pre-cu gibi olmassa basrili olmaz diyordum daha sonralar firmanin gercekten cok basit bi is suncagi ve oynayisi ogrenmesi cok basit bir sey olcagini fark ettim son aciklamalarda bunu kanitliyor bence bioware bi duvara toslayip aklini basina alsin ama once toslamasi sart soyle harika bi mmo yapmalari icin bi kere serbestlik sart bide fps turunde olmali grafiklerde yeninesil... heh sukur anladim saolasin. ha eger anlasilmak istemiyorsan bosuna da yazma forum kirlenmesin ve beyinlerimiz ambele olmasin :) bir firmanin hata etmesi ve bu hata sonrasinda mmosunu gelistirmesi gorulmus ve basarili olmus bir deneyim degil maalesef. conan, warhammer, vanguard, eq2, vs de vs tum bu oyunlar kotu cikmis sonradan gelismis ama hic bir zaman basariyi arttiramamislardir. cunku millet girip bir kez kicini dondumu oyuna o oyun nette kotu olarak taninmaya basliyor ve uretici firma agziyla kus tutsada tekrar geri oynanmiyor. o sevmeyen 1 kisi forum, telefon, arkadas muhabbetlerinde en az 10 kisiyi oyundan sogutabiliyor cunku. ha bir de su var bunlari yazdim ama bu kotu dedigimiz oyunlarin gene 300k-500k oyunculari var gecmiste super bir rakamdi, ama simdi wow 11-13 milyon olunca tum net sanki 500k lik oyuncu kitlesini cok azmis gibi goruyor ve oyun hakkinda bir yanilgi olusuyor. ama maalesef cita o kadar yukseldi ki 500k lik bir oyuncu kitlesi bile bir mmo icin serverleri bosdur bunun dedirtmeye basladi. cogumuz ben dahil artik bu sekilde dusunuyoruz ama bence yaniliyoruz ama iste o ilk baslangictaki buyuk buhranlari sonrasinda da elimiz gitmiyor oynamaya.. swtor bu sekilde sacmalamasin eger sacmalarsa zaten zor nakavt yumrugundan sonra geri gelmesi. benim gibi sw fanlari kalir ama :) senin sw fanlığını yiyim.. iki soru sorsam apışır kalırsın düdük nuri:) sen git free realmsini oyna.. çok beğen... övmeye devam et:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Darksun said: Valla ben forumlarına bakarken biri crafting sisteminin swg ye benceyeceğini yazmıştı ne kadar doğru bilemiyorum sonuçta official birşey göremediğim için kulaktan dolma oluyor =P Ama biraz benzese dahi diğer bütün oyunlara crafting bazında 10 basacağı kesin. Halen Swg şu ana kadar gördüğüm en iyi crafting sistemine sahip, bu kadar oyun çıktı hepsi saçma sapan basit , işlevsiz crafting sistemi kullanıyor, gına geldi artık. tebrikler darksuncim:) öyle bir crafting hakikaten gelmedi gelemedi... bakalım TOR'daki nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar