Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 herhangi bi ipucu yok o konuda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Şu anda crafting olacak dediler sadece. Swgdeki crafting olmaz hiç ümitlenmeyin.Swgde maden,deri, et, vs gibi kaynakların statları oluyordu ve her ay bir iki tane kaliteli şey bazı gezegenlerde spawn oluyordu.Sen onu takip edip ona göre madeni vs kaynakları biriktiriyordun.Ya da mesela bir power hammer yapacan obiwanın kapıştığı acklayı kesip kemiklerini(en kliteli kemikler) lootlayıp kullanman gerekiyordu.Silah ,zırh, yemek şu bu yapacağın zaman o kaynakların bazı statları önemli oluyordu ve ayrıca üstünde kıyafet giyiyordun işte weaponsmith+10 veya armorsmith+30 veren gibi. Bunlar hep lootla düşüyordu.Sonra bu yapacağın şeylerin şemalarını oluşturup bi güzel elindeki malzemeye senin skillerine ve şansına göre silahları veya başka şeyleri üretiyordun arada fail olduğun da oluyordu.Neyse piyasaya iyi giriş yapmak için her meslekten iyi adam tanıman veya birden fazla karakterin olması lazımdı.Mesela silah satacan çok süper silahlar yaptın hemen smugglera verecen adam sana belli bir ücrete onu sliceliyacak 50 vuran şeyi 75 vurur hale getirecek,armor yapacan diyelim bir ranger tanıdığın olacak sana deriydi,kemikti şuydu buydu toplayacak. Sonra kendi dükkanını açacan merchant mesleğine sahip olman gerekiyor. Malları satmak için reklamını yapacan falan filan böyle birbirine muhtaç adamlar topluluğu ile gerçekçi bir ekonomi oluşmuştu.Bunu becerebilen hakkını alıp iyi para kazanıyordu ama çoğu amerikan bebesi beceremediğinden craftı basitleştirdiler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 4-5 senedir bütün oyunlar amerikan bebesi seviyesinde yapılıyor zaten ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 efsanedir Swg'nin craft sistemi gerçekten.Benim her zaman hoşuma giden "Bilmem nerde bi adam en iyisini yapar bu aletlerin" gibi gerçek hayattada var olan bi durumu oyuna yansıtabilen harika bi sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ne swg anılarım var da şimdi yazıp yazıp hüzünlenecem neyse sonuç olarak ben beklemiyorum öyle bi ekonomi-craft sistemi. Gerçi bioware, eski swgyi yapan bir iki developerı işe aldığını duymuştum.Ama ne ile uğraşan developer olduğunu bilseydim şu şu swgye benzicek diye sallayabilirdim.Ama gidişata bakılırsa hiçbir yönden swgye benzemez diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Swg crafting sistemine yakın olacak diyorlar işte, artık bir zahmet çok basit recipe'e dayalı crafting OLMASIN BE! Swg'de yarattığınız basit bir tabancanın yüzlerce versiyonu (hatta binlerce belkide) olabiliyordu. Silahın dmg vs kullandığınız materyallerin istatistiklerine göre belirleniyordu, crafting ederken exceptional, good, poor gibi boostlarda alabiliyordunuz. Çıkan silah orada kalmıyordu, smuggler silağı modifiye edebiliyor (yine exceptional,good,poor etc) vs, böylece elinizde çok güzel silahlar çıkabiliyordu. Bayağı pahalıya gidiyordu bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 The Smuggler shipment has arrived! Evet tahmin ettiğim gibi bugun holonete düştü ve republic oldu bu class.Combat tactics ilgi çekici oluyor.Böyle sağa sola ateş edecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 han solo tarzı işte, bu sith republic olayı oldukça salakça bu arada daha önce belirtmemiştim, tarafı oyun sırasında seçebilmeliyiz yada değiştirebilmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bencede oyun sırasında değişmeli. Quest serisi falan olur güzel olur.. Diğer türlü Horde Alliance dan ne farkı olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 *Some Smugglers are even more discriminating—refusing to work with slavers and representatives of the Sith Empire. *many Smugglers have decided that siding with the Republic is siding with freedom, and of course, freedom is everything. Bağımsız çalışan adamları taraf seçmeye zorlamışlar ama neyse yapacak bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ya işte natural olmaası gereken classlar var trooper ve bh de öyle, hadi bh neyse natural ve evil olur ama trooper çok alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Filmdeki karakterlerle eşleştirdiklerinden böyle oluyor. Neyse ya herkes tarafını bilir artık kaçak mal sokmuyoruz yassağ.Ulan karşısına pirate versin soyacam bu smugglerları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sw gibi belli class kalıplarının saçma kaçtığı bi evren yapınca olmuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hoş olmuş Smuggler. Gene bele bele vuracaklar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 jedi-sith diger 8 classtan ayriymis gibi sanki, anlamadim hicbisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bende pek anlamadim. acaba herkes zaten jedi olacak fazla sinif koymayalim ayagindalarmi nedir :) forumlarinda arastirdim FACTION basina 4 sinif olacakmis. bu 4 sinifin birisi jedi ise geriye bir sinif kaliyor republic icin. 4 sinif cok ama cok az bence faction basina. tabii herkes jedi olmak isterse 4 cok fazla :) bu sinif sisteminde bir sakatlik cikacak ya hayirlisi insallah taraf degistirme olayi vardir da faction bazinda 8 sinif olur dicemde jediler faction degistirmemeli gibi.. hmmm bu yuzden jedileri aciklamiyor olabilirler ya da ben goremedim siniflar icersinde jedileri. jedileri en son aciklayip bu 8 sinifi faction degistirebilir hale getirseler nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 zaten sith ve jedi olaraktan 2 farklı jedi toplaşması olacağı için toplamda %60+ civarı bir kesimin ilk karakteri jedi olacak her şekilde bence. geri kalanıda 6 sınıf paylaşıcak artık ney kalırsa :p bu yüzden en çok onlara kasıodur adamlar class olarak en son açıklarlar diye düşünüyorum yoksa jedi sith classları açıklandıktan sora bakın bide hebelüp classı vardı derlerse kimse bakmaz ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Aslında tüm classlar ortak ve natural olarak başlasa ve duruma göre taraf seçip gelişimin en son aşmaması olarak jedi-sith olsa daha güzel olur. Örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kesinlikle böle iki taraf arasında gidip gelebilsek ikili oynayabilsek yeri geldi mi yani çok zor deil aslında wowdaki gibi iki karşı faction olur birisi için çalıştıkça rep kazanaıp dierine kaybedersin vs geçiş yapabilirsin. fakat böle classların o combat özelliklerini gösteren videoda böle işte bi kutunun arkasına saklanmak vs falan hani oyun sanki pve bazlı olacak , harbi epic zevkli savaşlar olacak ama böle toplancaz 10 kişi instance a girecez görev tamamlıcaz böle jedi işte bi trooper vs sith lerle npclerle falan kapışcaz gibime gelio. Oyunun ana özellii bu olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 said: wowdaki gibi Cümlelerimi çarpıtma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben hic bir oyunda faction bazinda sadece 4 sinif gormedim gormekde istemem sahsen. nedir 4 kisilik grupmu olacagiz :) asiri derecede az siniflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 faction değiştirme olacağını sanmam, çünkü sith olunca kötü republic olunca iyi tarafı seçtiniz diye bir şart yok, republic tarafındaki adamda yaptığı seçimlerden dolayı kötü biri olabilir demişti adamlar oyun ilk açıklandığında. ama bu onu sith yapmaz sonuçta :) zaten daha yapılmış bişide yok pek benim anladığım, röportaj vb videoları izlediyseniz eğer, onu daha düşünmedik, bunu daha yapmadık, henüz bilmiyoruz falan diyorlar paso :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Rock said: said: wowdaki gibi Cümlelerimi çarpıtma :p ya orda factiondan bahsederken Horde ve alliance deil de hani atiorum aldor ve scryer gibi düşündüm birisine quest yaptıkça dieri düşüo gibisinden, seçebiliodun hangi tarafta olacağını. o şekidle demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Şöyle de olabilir; bir tarafı seçeriz, quest lerle, gelen rep. lerle, iyi mi kötü mü olduğumuz belli olur, karşı tarafta olsa bile bir oyuncu, bizim rep. imiz onunki gibiyse saldıramaz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Abi zaten baştan faction seçmek bence de mantıksız yani,defalarca söyledim,SW evreninde herkes bir taraf olmak zorunda sanki,bir sürü free takılan,republic sith ile alakası olmayan var,oyun öyle olmalıydı ki isteyen katılırdı isteyen free takılırdı,smuggler mesela ne alaka republic ile... Direk free takılırdı para karşılığı atıyorum bir tarafa yardım ederdi,ama yine de o onu Sith veya Republic elemanı yapmazdı,böyle baştan wow gibi faction seçme olayı hiç hoşuma gitmedi.. Yani bir kere zaten BH ve Smuggler gibi klassları faction lara dağıtmak oldukça saçma olmuş yani... Bunu da yapmalarının nedeni quest based story yapcaz story yapcaz olayı işte,free takılamayacak kimse,questler seni illa bir yere yönlendirecek e o zaman ne anladım ben MMORPG'den yani..Bütün Smuggler Republic mi olacak şimdi illaki... Yani şu oyunda o kadar çok faction varki illa 2 şeye sıkıştıracaklar wow gibi yapacaklar belli oldu o iş,ki sw evrenine tamamen aykırı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar