Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha bir dakika, 11 kasım'dan önce kayıt yapmış ve test için başvurmuş herkese geliyormuş. yani open beta gibi bir şey oluyor bir nevi. giremeyenler de ign vb. sitelerden para karşılığı girme imkanı sağlayabiliyormuş.

ulan bir mail gelmesin var ya, ea'yi gider basarım.
Mesaj tarihi:
peki bu gelen secildiniz tebrikler mailinin bilmece gibi olması? sanırım ileriki haftalar icin bi beta tadında bişi maili daha gelicek? surdan indirebilirsiniz fln diye instructions sahibi bi mail yani.
Mesaj tarihi:
scorch said:

peki bu gelen secildiniz tebrikler mailinin bilmece gibi olması? sanırım ileriki haftalar icin bi beta tadında bişi maili daha gelicek? surdan indirebilirsiniz fln diye instructions sahibi bi mail yani.

aynen bugün banada geldi.hiç bişey yok içinde sadece "hadi gene iyisiniz" minvalinde bi mail :D
Mesaj tarihi:
ben girmedim arkadasa geldi, o bize dagitti 4 kisi , an itibari ile ayni accountla farkli serverlerde oynayabildigimizi kesif ettik :)

birinizde var ise paylasin sonrasinda farkli serverlerde keyfinize bakin.

cok guzel oyun bu arada. keske girmeseydim dedim betasina simdi cikmasini bekle dur.
Mesaj tarihi:
İkinize de attım ÖM'den 2 tane vardı şanslısınız :). 20gb indiriyorsunuz yanlız ben sabah koydum daha akşama anca gelir heralde. Beta'da Pazartesi sabah 7 civarı bitiyormuş, haberiniz ola.
Mesaj tarihi:
şimdi bana mail geldi ama "Additional details for this upcoming test will be announced soon" diyor yani haftaya falan olucak büyük ihtimal.Oyunu şimdiden indirebiliceğim bir yolunu falan bilen varmı acep?
Peşin peşin başlıyım 20 gb diyorsun 1 mbit internetle weekend beta süresince anca iner geriyo 3 saat falan oynama süresi kalır :D
  • Yeni Oluştur...