Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

heh, inventory büyütmenin de 50k olduğunu öğrendik böylece ehah.

10k 20k 50k diye gidoyo
yada
15k 20
tam hatirlamiyorum
ama ilk basta 50k degil

zaten lvl 25 e kadar hic para harcamazsan anca 50k yapiyosun...
hatta oyunu oynucak arkadaslar lvl 25 de cebinizde 44k bulunsun..
mount 4k, training i 40k..
ozellikle 25 de mount alindigini bilmeden 24 de vetteye aldigim bi cift blaster yuzunden 3 level tatooinede sprintle kostum.. ki tatooine cidden buyuk map
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=drs1ztIbCms&feature=player_embedded#!

gunslinger yetenekleri:

http://www.betacake.net/2011/10/26/star-wars-the-old-republic-gunslinger-abilities/
Mesaj tarihi:
açı değiştirerek bakabildiğin 3d oyunları sevmiyorum ben izometrikçiyim ama star warsta çok güzel durmuş bence, güzel artwork ve animasyonlarla pvpler veya genel olarak oyun görsel olarak daha çok güzel olabilir.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

kılıçla adam döven ceday hangisi
guardian tank dimi?

guardian da vigilance-focus karışımı gidersen dps, defence-focus karışımı gidersen de tank oluyorsun. sentinel kombinasyonları kadar damage'ı yoktur, ama sentinel medium armor giyerken guardian heavy armor giyiyor. damage farkını merak ediyorum işte. herkes sith videoları koyuyor anasını satayım.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Kaede said:

kılıçla adam döven ceday hangisi
guardian tank dimi?

guardian da vigilance-focus karışımı gidersen dps, defence-focus karışımı gidersen de tank oluyorsun. sentinel kombinasyonları kadar damage'ı yoktur, ama sentinel medium armor giyerken guardian heavy armor giyiyor. damage farkını merak ediyorum işte. herkes sith videoları koyuyor anasını satayım.

marauderin 100% armor penetration i var, 6sn duration 15sn cooldown...

marauder le ilgili yazdigim review (SWTOR Beta Write Up #2)
Mesaj tarihi:
sundering strike talentlar düzgün verilince kapışamıyor mu onunla ? hem defense'in hem de vigilance'in daha ilk başında sundering strike'a güzel bonuslar veren talentlar var. %100 armor penetration 15 saniye cooldown'daysa pvp yapmayalım zaten maruader ile nerf gelene kadar.
  • Yeni Oluştur...