Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Puwz said:

sanmam!

swtorda gemi savaşları olucak ama bu savaşlar mini-game tarzı basit şeyler olucak büyük ihtimalle.detaylı bir uzay ve bu uzayda yapılan uzay savaşları olmıyacak oyunda,oyunda ayaklarımız yere basıcak genellikle.

Yok eve gibi uzayda gemi savaşları olsun demiyorum, wow gibi, yani binek misali gezegen içerisinde gemiyle uçabiliyormuyuz?
Ayrıca 3 veya 4 kişiyle operate edilen gemiler olursa daha güzel olur. Mesela 2 tane pilot , 2 kişi de maden toplayacak ekipmanları kullanıyor falan!
Mesaj tarihi:
loop said:

Puwz said:

sanmam!

swtorda gemi savaşları olucak ama bu savaşlar mini-game tarzı basit şeyler olucak büyük ihtimalle.detaylı bir uzay ve bu uzayda yapılan uzay savaşları olmıyacak oyunda,oyunda ayaklarımız yere basıcak genellikle.

Yok eve gibi uzayda gemi savaşları olsun demiyorum, wow gibi, yani binek misali gezegen içerisinde gemiyle uçabiliyormuyuz?
Ayrıca 3 veya 4 kişiyle operate edilen gemiler olursa daha güzel olur. Mesela 2 tane pilot , 2 kişi de maden toplayacak ekipmanları kullanıyor falan!

şu an için oyunda bu tarz şeylerin olucağını sanmıyorum,ne videolarda ne sslerde ne de beta testerların yorumlarında bu tarz şeylere rastladık fakat ileride ne olur bilemiyciğiz.(keşke olsa da yapsak)
Mesaj tarihi:
Kesinlikle yok böyle şeyler. Zaten bunlar hafif sandboxımsı mekanikler, swtorda sürekli bi yerden bi yere ışınlanıp savaşacak ya da sevişeceksiniz. Bu kadar. Oyuncuların kafasını karıştırabilecek en ufak bir özgürlük hissi bile olmayacak oyunda.
Mesaj tarihi:
Bunlar senin temennilerin mi, yoksa herhangi bir dev bu yönde bi söylemde bulundu mu? Üşenmezlerse de bioware gibi bi firma için (hatta herhangi bir oyun firması için) gerçekten çok değişik bi konseptmiş ahahahaha.

Oyun wowun starwars grafiklisi ama daha az özgür olanı arkadaşlar. Wowdaki questler genelde bayıktı ama gezmek tozmak eğlenceliydi, bunda tam tersi questler oyunun temel taşı ve baya detaylılar, gezmek tozmak özgürlük vs. gibi hiçbir şey kesinlikle yok.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bunlar senin temennilerin mi, yoksa herhangi bir dev bu yönde bi söylemde bulundu mu? Üşenmezlerse de bioware gibi bi firma için (hatta herhangi bir oyun firması için) gerçekten çok değişik bi konseptmiş ahahahaha.

Oyun wowun starwars grafiklisi ama daha az özgür olanı arkadaşlar. Wowdaki questler genelde bayıktı ama gezmek tozmak eğlenceliydi, bunda tam tersi questler oyunun temel taşı ve baya detaylılar, gezmek tozmak özgürlük vs. gibi hiçbir şey kesinlikle yok.

aynen dediğin gibi olucak,gerçi ben class questlerini bitirdikten sonra sıkıntıdan ölüceğimi ve bu yüzden diğer 7 classın quest story linelarını bitirmek için alt charlar açıcağımı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
aquila said:

sikintidan olmesen de alt char acip oynicaksin.

alt char açmayan biriyim(prensip meselesi)şu ana kadar oynadığım hiçbir oyunda alt char açmadım,tek char ile gittim.Bu oyunda bir ilk yaşanabilir(class quest line vs vs zamazingolardan ötürü)
Mesaj tarihi:
axedice said:

gezmek tozmak özgürlük vs. gibi hiçbir şey kesinlikle yok.

Oyun wowun starwars grafiklisi ama daha az özgür olanı arkadaşlar

WoW a özgür bir oyun mu diyorsun?

Ne özgürlüğü var söylesene merak ettim gerçekten.
Mesaj tarihi:
Puwz said:

loop said:

Puwz said:

sanmam!

şu an için oyunda bu tarz şeylerin olucağını sanmıyorum,ne videolarda ne sslerde ne de beta testerların yorumlarında bu tarz şeylere rastladık fakat ileride ne olur bilemiyciğiz.(keşke olsa da yapsak)

swg'de vardı abi resmen önceden yapılmış bir oyun vardı bu şekilde ama tabi..
Mesaj tarihi:
özgürlük denildiğinde nedense ilk aklıma gelenler poi gezmek, şehir kurabilmek, ev dikip dekore etmek oluyor mmo'larda. bu üç öge varsa direktoman +15 puan alıyor gözümde oyun.
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Puwz said:

loop said:

Puwz said:

sanmam!

abi o swg bu swtor.
Mesaj tarihi:
Puwz said:

GwindonSurion said:

Puwz said:

loop said:

Puwz said:

sanmam!

abi o swg bu swtor arada dağlar kadar fark var.
  • Yeni Oluştur...