Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bolumu daha yeni gordum, hayirli olsun takipcilerine.

bayadir takip etmiyordum, ki basindan beri baya begenmedigimi soylemem gerek (star wars dunyasini oper basima koyarim oyundan bahsediyorum), son videoyu izledikten sonra gercekten wowdan cok farkli bir sey beklememek gerektigi* kanisina iyicene kapildim. iddia ediyorum, eger su videodaki hali ile release olursa 2. haftadan sonra kimse o pillarin arkasina bile kosmayacak `HEALER AOE HEAL WTF` diye spamlayacaklar. wow un yillardir geldigi no brainer seviyesini baslangicta yakalayarak cok buyuk bir kitle toplayacaklarina eminim.

kesinlikle bu seviyede yapmalarina hak veriyorum. its all about the money, dim dim dim diri dimmm

http://www.youtube.com/watch?v=PUYdi43qXHc
Mesaj tarihi:
anladım. bağlantı hızın nedir aquila 1 gün felan sürmüştür 30 küsür gblık betayı çekmek herhalde.. pingler nasıl ayrıca lag problemi felan yaşıyormusun?
Mesaj tarihi:
10 mbit, 5 saat filan surdu galiba. pingleri iyi gosteriyo genelde ama server side lag oldugu oluyo, serveri agzina kadar dolduruyolar sanirim bi de nerde ne kadar adam varken performans nasil diye gormek icin.
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

vay be ne günlere kaldık, 30 gb.... 10 mbit... 5 saat!!!! "in in bitmiyo" :p

3k ile indiriyoduk be!

ahah abi hic sorma, beta forumunda da adamin biri 4 gunde indirdim yazmis, utandik hep beraber.
Mesaj tarihi:
direk 6 aylık üyelik çaksam mı...
çakim ya nolacak emuyu bile 1.5 yıl oynadım mal gibi bunu mu oynamicam

edit: daha önce sordu mu hatırlamıyorum jedi knight double bladed kullanabiliyor mu? Dervish atamayacaksam sith olurum
  • Yeni Oluştur...