Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav 300 küsür sayfa boyunca "swg gibi olmıcak pof" muabbeti var hepsininde cevabı "adamların böyle bir iddiaları yok zaten" olmuş niye hala söyleniyo bu anlamıyorum. karakter animasyonları konusunda bnde şikayetçiyim fakat güzel bi oynanış sunarlarsa çok takılcağımı düşünmüyorum o konuda
Mesaj tarihi:
Kaede said:

inşallah denge falan diye kasıp da wow gibi içine etmezler oyunun
lol tabancalı adam jedi dövücek

Zaaaa ezicez olm sizi, tabancayla kesicez bütün jediları muahahahah

MUHAHAHAHHA
Mesaj tarihi:
ben bunu ilk başta pre-order yapamayan ülkeler diye sanmıştım, origin'de olduğu gibi.

kan çıkar eğer bu kadar pre-order yapıp da oyunu alamayan insan olursa. hadi pre order'ı da geçtim, oynayamayacak ülkeler nedir ya ? ne ip block'u yani, neyin verimi arttıracaksın ki oyunda ? aç adam akıllı farklı region'lara server olsun bitsin.

olur da yakın zamanda şu şu ülkeler de ip block olacak, hiç order etmeyin denirse amazon'dan cancel edebiliyor muyuz acaba oyunu. hevesimizi kursağımızda bırakmasalar bari.
Mesaj tarihi:
avustralyalılar ayağa kalktı resmen, 5 postta bir tane avustralyalı sövüyor ea ve bioware'e.

hala ip block işinin pre-order ve orderlar için mi yoksa oyunun oynanmasına da etki edip etmeyeceğini anlayabilmiş değilim. her kafadan bir ses çıkıyor forumlarda.
Mesaj tarihi:
şirket sistemi yüzünden oluyo bunların hepsi, yoksa masterpiece çıkarma hevesleri olan idealist oyun programcıları animasyonlar vs. hepsini opensource gibi bi sistemle rekabete sokup en iyi yapan ödüllendirilseydi dünya bambaşka bi devre girerdi

hayalini kurmak bile zevkten ağlatır adamı.

community köşesinde bütün fikirler sıralanıcak oylamalara göre, sıradan gidicekler özellikleri community isteğine göre ekleyecekler. oooooooooooffffffffff

gelicek böyle bi devir de, o zamana kadar odun gibi yürüyen karakterlerle ışın kılıcı sallarız. ps1 oynuyo gibi hissediyorum kendimi artık böyle bayat mmo lar denerken, inş rezalet yapmazlar da bari bikaç hafta götürür
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

çok ciddi itibar kaybeder hem bioware hem ea worldwide launch yapamazsa, cidden almamayı bile düşünebilirim ki zaten ip değiştirip preorder yapanların preorderlarını iptal etçez diyolardı

blizzde world wide yapmamisti yaniliyormuyum ? abartilacak bir sey degil bence, oyun guzel oldugu surece isterlerse collectorsun icine bok koysunlar millet gene sineye ceker oynar.

ama sorun zaten orada olacak gibi, oyun guzelmi kotumu bilemedik.
Mesaj tarihi:
abi 7 sene fark var arada, hani ekonomik olarak 7 sene önce eanın cirosu neydi bilemiyorum ama 7 sene önceki blizzardla şu anki ea ı karşılaştırıp wowwa heryerde aynı anda çıkmamıştı demek biraz abes, dünyanın heryerinde aynı anda release yapamayacak kadar yetolarsa kapatıp gitsinler şirketi
Mesaj tarihi:
abi bence bazi seyler o kadar kolay degil, ha deyince kanunlari devletleri vs hice sayip zart giremiyorsun her pazara, 2004 de usa, 2005 de eu ya geldi wow, sonrasinda asya falan daha kesif mi edilmemisti ? bilmem ne zaman cikardilar asyada, cinde tum oyun icindeki moblari degistirdiler din vs yuzunden, yani oyle ha deyince cikardim demekle olmuyor bu isler.

sence ea gibi bu kadar aytirim yapmis ve para gommus bir firma, ayrica oyun dunyasinin en buyuklerinden birisi malmi ki tum dunyaya satmak yayilmak varken boyle bir cozume gitsin, tabii daha ortada bir sey yok belkide worldwide sunarlar bilemiyorum, ama sirketlerin aldiklari kararlari elestirirken biraz basit dunsunuyoruz gibime geliyor, konumuz dunya bilmemne mahallesi degil, dinleri kulturleri, irklari, para birimleri, yonetimleri, kanunlari degisik binlerce ulkeden bahsediyoruz.

avrupa amerika birbirine yakin zaten hemen cikiyor buralarda ben sanmiyorum ki avrupada veya turkiyede cikmasin.

anca guney amerika, cin, asya vs de sikinti yaratir.

rahad olun :D
  • Yeni Oluştur...