Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Cacik said: yatırım yapabiliyor muyuz siteye sdf, siteyi 3 yıldır hobi olarak yürütüyorum. Ben mimarım, Php yi bu siteyi kurarken öğrendim. çok noob duran bir site ise gel kodlama ile destek ver.
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ekran çözünürlüğünden kaynaklı sanırım yada chrome'dan belki de resim küçük kaldı benim ekranda, scroll'la aşşa inip yukarı çıkarken göz yoruyor. Farkında mısın bilmiyorum da belirtiyim didim http://i1106.hizliresim.com/2011/6/25/10932.jpg resim tamamen ekrana genişlese güzel bence anasayfa
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ana sayfadaki fontları biraz ayarlasan hallolur, forumada hafif bir ayar çekilirse güzel olur, kendinde yapabilirsin zor iş degil, ama en önemlisi haberlerin çoğunu direkt ingilizce copy paste yapmışsın, türkçeye çevirmedikten sonra bi anlamı kalmıyor
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sanırım ekranın baya büyük, çözürnürlüğüde yüksek. 1440x900 de sorunsuz gözüküyor bende. kontrol edeyim.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 swtorturkiye var bide bunun gibi anket koymayı açsaydınız da görseydik hangi class/taraf patide çoğunlukta
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 evet bak bu dedigin sitenin forumu çok temiz, sade duruyor
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Karag8z said: Kaynak bu. buna konuş. Eööö konuşmuştum zaten? Ayrıca ekim-aralık görünen, hatta FY3'e bile sarkabilecek (tam ortada duruyor keza) bi tarih için heleki MMO'da eylül demek fazla iyimser.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Zaten "expected" yazıyor doğru görüyorsam.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Cacik said: Ana sayfadaki fontları biraz ayarlasan hallolur, forumada hafif bir ayar çekilirse güzel olur, kendinde yapabilirsin zor iş degil, ama en önemlisi haberlerin çoğunu direkt ingilizce copy paste yapmışsın, türkçeye çevirmedikten sonra bi anlamı kalmıyor Elimizden geleni yapıyoruz. http://www.swtorturk.com/Forum/index.php
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 oyunun eylülde falan çıkacağı yok, heyecan yaratmayın. fan sitelerini de yorumlarda ciddiye alırsanız sonra "oyun 2. kez ertelendi reröre" dersiniz. fiscal year 2012, 2011 haziranda başlar. oyun da en iyi ihtimalle kasım aralıkta çıkacak demek bu.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 yok 2 sayfa sonra aynı verileri sunup "oyunun haziran 2009'da çıkacağı kesinleşti" der biri, öbürü buna kaynak olarak swtordanhaberler.com u verir, öbürü de kaynak olarak aynı fiscal plan imajını verir falan. döngü.
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bölüm açıldıktan sonra çok bozdu bu topic, önünü alamadık
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ilk dungeon diyebilecegim 4 kisilik grup quest ini yaptim. ozetle , nerdeyse 10 yillik mmo hayatimda bu kadar heyecanli bir grup aktivitesi gormedim. Dungeon zor degil , toplam 3 kere olduk sanirim. ama oyle random encounter lar cikiyor ki, bir heyecan oluyor devamli oyun boyunca. ve daha once okumustuk, gruba girdiginde diyaloglari zari en yuksek atan seciyor diye. secenekler cikiyor npc ile konusurken ki dungeon boyunca bir cok kez karsilasiyorsunuz, secenegi seciyorsunuz ama zari en cok olaninkisi kabul ediliyor. ve durum ona gore degisiyor. spoiler burasi dungeon da bir traitor general in ( biz sith iz bu arada ) kacmasini engellemeye calisiyoruz, en sonunda bir jedi cikiyor karsimiza, general e sen git ben oyaliycam felan diyor. epic bir savas basliyor, neyse oluyor haliyle. sonunda generali buluyoruz, gruptaki mallar adami oldurmeye karar veriyor , saniyorlar ki oldurmek illa ki dark side puan verecek.. halbu ki adam bize lazimdi, oldurdugumuz icin diger tarafa hizmet ettigimizden dolayi light side puan aldik.. yani oyle dark - light side puanlar cok belli degil. bu puanlar ne halta yariyor derseniz, vendor dan item aliyorsunuz. ozetle, cok keyif aldim, 20 dk felan surdu sanirim, dungeon bile denmez ama onun ayarinda. kafa goz daldik, combat hizli idi, ama cok eglenceli, ben sith warrior oynuyorum bu arada. oynamaya devam edeyim ben :D
draedan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 baska degisik bir olay daha var, SOCIAL POINT. bunlarla item alabiliyorsunuz yine, nasil kazanildigi ise cok enteresan. Milletle grup olup, quest yaparsaniz, takilirsaniz aliyormussunuz. henuz puan gelmedi bana ama boyle bir durum varmis.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Güzel.. Devamları ve mümkünse screenshhotları merakla bekliyoruz. /salute Not: Emotionlar nasıl. Wow gibi sınırlımı ? yoksa daha fazla mı ? SWG ye benzer havası var mı ?
draedan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 sith lerin capital city i ben swg deki sehir ortamina benzettim. cok buyuk, acik hava, ama oyle wow daki gibi herkesin bir yere yigildigi bir yer olmayacak gibi. o atmosferi hissettiriyor. emote olarak cok var evet, ama konusma baloncugu yok, beni sinir etti. sshot devrim yollar , ben cekiyorum nedense folder a dusmuyor, izin vermediler belki de, baska bir programla cekti sanirim devrim. craft yapiyorum, guzel olmus. yaklasik craft ve gathering dahil sanirim 10 dan fazla skill var , companion inizi yolluyorsunuz o gather ediyor, ( ama ayni zamanda sizde dunyada gorup toplayabiliyorsunuz ) , yeterli malzeme olunca companion i git su item i yap diyosun , 5 dk sonra geliyor tamam usta diyor :D lvl 12 sith warrior oldum, oynanis stili daha da guzellesiyor, rage var ama wow daki combo point e daha cok benziyor. iste rage toplatan ve rage harcayan skill lar var. onume gelene duel atiyorum, kabul edenlerle kapisiyorum, guzel eglenceli. yanimizdaki companion cok guclu bence, tek basina bir grubu indiriyor, ozel skill i vra, kd atiyor mesela 20 sn de bir. lvl 10 da sith warrior 2 ye ayrildi , jaggaurnaut ve mareodor gibi bisi, yanlis yazdim biliyorum parodn. biri tank biri dual wield dps. elimde 2 kipkirmizi lightsaber la gezmenin ve savasta isiklarin dansini seyretmenin zevkine doyulmuyor :D devam ediyorum oynamaya araliksiz :D
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Heyecanlı... :). Çok canım çekti yav.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 gaza geldim. üye olcam belki bana da çıkar beta diye. nick bulamıyorum üyelikte. bütün hepsi alınmış qqqqq
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 sistem upgrade'i yaptım geçenlerde, tekrar updateledim sistemi. hadi yavrum kemik, çık bana da bir tane !
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 betada olmadigima mutlu oluyorum bu guzel yazilardan sonra, realese de heyecan yaparim, bir suru betaya onceden girince ne sevk kaliyor ne bir istek sonlara dogru. betaya girmediginize sevinin bence :) bozuk oyunu test edip herseyini bilmektense, daha az hatali bitmis bir oyunun ilk heyacani bambaska oluyor.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 class seçme olayı iyi ama betada seçip oyun çıkınca direk kasıyorsun
Öne çıkan mesajlar