Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DA kotor1 ve kotor2 oynamış mıydın? Eğer oynadıysan questleri, dialogları ve genel yazım kalitesini bu iki oyunla karşılaştırabilir misin? Hep dediğim bişey kotor1de dark-light çekişmesi çok sığ işlenmişti, burda da öyle mi? Bi de dragon age2 yada mass effect2 kadar yüzeysel mı dialoglar?
Mesaj tarihi:
Dostum, her iki oyunu da oynadım. Şöyle ki, benim gördüğüm kadarıyla yazıcam, aslında çok kısa bir inceleme oldu diyebilirim, yaklaşık 7 saatlik. Her sınıfın bir trial süreci var, jedilar padawan, sithler sith wannabe, bounty hunter, av yarışmasına katılma gibi. Bu klasik anlamda bildiğimiz tutoriala yayılmış. Ama ilerleme için, mouseun sağ tuşuna bas, zıplama space gibi değil. Daha çok prologue gibi. Yani Star Wars evrenini bilmeyen bir adam bile oyunu oynayabilir. Zorluk çekmez.

Questler, en azından yaptıklarım, 10 köpek kes, kulağını topla vs şeklinde değildi. Sadece bir bölgede görev yaparken çıkan bonus görevler var. Yani diyelim ki, bir mutant canavarı arıyorum, bana agro olan mobları kesiyorum. O kestiğim mobla alakalı diyor ki 15 tane daha kes, extra xp. Yoksa questlerin çoğu oyundaki bir yerle ya da birileriyle alakalı. Avanak avanak dolanırken bir bayan beni durdurdu. Kocası, çocuklarını alıp gitmiş. Hatun diyor ki, çocuğumu alıp getirir misin? Neden getirmeyeyim, yardım etmek benim görevim. :) O görevde neler oluyor daha fazla anlatmayayım. Spoiler olmasın. :)

Kotor1deki dark-light çekişmesi bu oyunda da var aslında. Ama çok sığ değil, bana faction reputation gibi geldi. Yani dark side 1. seviye olmadan bazı itemları giyemiyorsun. Ayrıca social point denen bir olay var. İnsanlarla gruba girip quest yaptıkça social point kazanıyorsun. Yine bazı itemlar social point gerektiriyor giyebilmek için.

Dialoglar bana yüzeysel gelmedi. Aksine çok hoşuma gitti. En önemlisi quest ekranı diye birşey yok, fast scroll severler üzülecek. Oyun biraz single player gibi oluyor ama bence çok gerçekçi olmuş. Ve anladığım kadarıyla yapılan seçenekler ilerde de karşımıza olumlu/olumsuz çıkacak. Örneğin, yardımcısıyla bir olup rezil ettiğim sith lord, ilerde karşıma çıkacak mı? Çıksa konuşacak mı?

Genel hatlarıyla, Kotor serisine çok benziyor oyun. Bioware Kotor, Mass Effect ve Dragon Agede edindiği tecrübeleri oyuna yansıtmış. Bu iyi mi olur, kötü mü, görücez.

Ama companion olayının çok güzel olduğunu düşünüyorum. Çok eğlenceli diyaloglar yaşanacak. :)
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Avanak avanak dolanırken bir bayan beni durdurdu. Kocası, çocuklarını alıp gitmiş. Hatun diyor ki, çocuğumu alıp getirir misin? Neden getirmeyeyim, yardım etmek benim görevim.

Sith Inquisitor bu adam.

Sonra Sith'ler neden dağıldı, jeeeeeeez.
Mesaj tarihi:

He illa sölicem yani.

Hatun veledi sith olsun istiyor, adam da yok olmaz diyor. Ver lan veledi hıyarağası dedim, soktum vibroswordu böğrüne. Velet iki gözyaşı döktü, döndü anasının yanına. Ben de dark side puanlarımı aldım tabi. ohhh. :D

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Ekran görüntüsü iki tane koydum da akşam video işine bakayım. Çok uzun seneler oldu video çekmeyeli. En uygunu fraps mıdır hala?

abi birşey diyecem,

yasak değil mi bu?

hayır yani koy, bende deli gibi koymanı istiyorum da beta hesabından da olma yani asdfsd

hani yasakta çek, sonra koyarsın falan ne bilim
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

He illa sölicem yani.

Hatun veledi sith olsun istiyor, adam da yok olmaz diyor. Ver lan veledi hıyarağası dedim, soktum vibroswordu böğrüne. Velet iki gözyaşı döktü, döndü anasının yanına. Ben de dark side puanlarımı aldım tabi. ohhh. :D

off çok iyi anlatım hahaha

rüyamda beta key almıştım cayır cayır oynuyodum swtor, boşluk böyle kötü bişi
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

DA2019 said:

Ekran görüntüsü iki tane koydum da akşam video işine bakayım. Çok uzun seneler oldu video çekmeyeli. En uygunu fraps mıdır hala?

abi birşey diyecem,

yasak değil mi bu?

hayır yani koy, bende deli gibi koymanı istiyorum da beta hesabından da olma yani asdfsd

hani yasakta çek, sonra koyarsın falan ne bilim

Ya tabi ki de yasak da, ne yapayım, paylaşmayayım mı? Hepimiz çıldırdık bunca zaman. Nolcaktı, paticik ahalisine topluca beta access verseler? Ben de elimden geldiği kadar paylaşmaya çalışıyorum işte. NDA falan yalan oldu yani.
Mesaj tarihi:
Frap dan anlayan birisi konu hakkında arkadaşa yardımcı olsun.

Video olmasada arkadaşın yaptığı gibi karakterin kafasını kapat :)

Oyun hakkında izlenimlerini belirt . o da yeterli olur.
  • Yeni Oluştur...