Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet. İlk izlenimler.

Bioware kalitesini oyunun tamamına yansıtmış. Quest alırken, her questte cutscene giriyor. Ve seçenekler çıkıyor, bu seçeneklerde vereceğiniz cevaplar, yanınızdaki companiona olan reputationınızı da değiştirebiliyor. Ayrıca bazı cutscenelerde seçtiğiniz hareket, light side ya da dark side puan veriyor. Alacağınız kararların puanları (kotor oyunlarında olduğu gibi) birikiyor, ilk dark side aşaması 1000 puan, level 10 inquisitorumda şu an 330 puan var.

Örneğin

Bir Sith lordun verdiği görevde, sith lordun çalıştığı bir hayvanı bulmam gerekiyor. Yardımcısı, sith lordun çalışmalarının boşa olduğunu ve hayvanın beynini ona getirirsem, oynama yapıp lordunu rezil edebileceğini söylüyor. Her iki görevi de aldıktan sonra, beyni yardımcısına verdim. Nedendir bilinmez 30 light side puanı aldım. :(

Bounty Hunterla başladım. Hoşuma gitti. Releasede de oynamayı düşünüyordum. BHı level 3 yaptım ve Inquisitor açayım dedim. Bütün gece onu oynadım ve Level 10a getirdim. level 10 da sith sorcerer ya da sith assassin seçeneği çıkıyor. Hangisini alırım henüz karar veremedim. Oyunda buglar mevcut, özellikle companionlar arada bir kayboluyor, kendi kendine bayılıyor falan. Unsummon edip tekrar summon edebiliyoruz. Bunu düzelteceklerini sanıyorum. Level almak çok kolay değil gibi geldi bana. Zaten klasik anlamda alıştığımız tutorial benzeri bir olay yok. Trialınıza başlayarak kendinizi ispat etmeye çalışıyorsunuz.

Craftı henüz göremedim ama çok merak ediyorum. Companionla çok ilginç bir olay yaşadım. Boss gibi bir mob kesmem gerekiyor. Öncesinde bir seçenek gördüm. Çantamdaki gri itemları götür sat gel bakayım gibi. :) Eleman kalktı gitti, 1 dk onu bekledim. 500küsür krediyi almış gelmiş. Ustalar çırakları falan bakkala gönderir ya, aynı o hesap. :) Yani dungeon ortasında çantam doldu, ne yapıcam derdi yok. Benim gibi, çöpü, otu herşeyi toplayanlar için çok güzel bir olay.

Sorusu olan varsa, buradan sorsun. Elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışayım. Şu an için aklıma gelenler bunlar.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Bu ne olm, 13 yaşındaki SWE bebelere "MMO nedir?" konulu tez mi??!!!

Combattan bahset, akıcı mı? Streaming world nasıl, loading screen, performans, skiller, vs.

Lan onur ne yazıyım, aklıma gelenleri yazdım işte.

Olm combat için kotoru canlandırın gözünüzde işte. Auto attack yok, action barda bastığınız skilli yapıyorsunuz. Auto attack benzeri force kullanmadığın bir skill var, onu combat içinde force dolarken spamlıyorsun. Loading screen başlangıçta biraz uzun sürüyor. Zaten sol altta görüyorsun hangi seçenekte kaç saniye geçiyor diye, şu an kayıt ediliyor sanırım. quadro işlemcili 4 GB ddr2-800, 4870 ATI ile çok sıkıntı yaşamadım. Zaten herhangi bir grafik seçeneği yok şu an. Sadece çözünürlüğü değiştiriyorsunuz. Ama çok sıkıntı yaşamadım, gayet akıcı yani.

Inquisitor skilleri, genelde force ağırlıklı. 2 tane stun yapan skillim var. Biri 8 sn boyunca mobu havada uçuruyor. :) Diğeri de dot atıyor ve stunlıyor.

fizban said:

birşeyi anlamadım;

sith lord kaç tane var ?

Abi adamların ismi aklıma gelmedi işte, jedi masterların karşılığı, usta sithler işte. Sith master mı diyim. :P

http://www.swtor.com/info/holonet/allegiances/sith-lords

Dediğim de doğruymuş işte. Ortalıkta bi sürü sith lord var. Görev falan veriyorlar.

The true Sith have spent centuries building their strength in the depths of unknown space. The Sith Emperor patiently planned for the day when his Sith Empire would repay the Jedi for the humiliating defeats of the past. In that time, generations of Sith have come and gone, working hard and devoting their lives to the dream of vengeance.

With dark discipline and meticulous execution, the Sith’s first assault on their enemies succeeded to near-perfection. They sliced through the Jedi and their defenses as if they weren’t even there. Though their aggressive advances were eventually slowed, the Sacking of Coruscant settled any questions about whether the Sith were victorious.

In the years since the treaty, the twelve-member Sith Dark Council has overseen the consolidation of the Empire’s new domains and the restructuring to put practical matters in the hands of the Imperial military so the Sith Lords can plan for the future. The Sith Lords’ focus has now turned to recruiting and training new acolytes to increase the Empire’s power. When the final battle with the Jedi comes, the Sith Lords plan to be prepared. There will be no mercy.

In the vaulted halls of the Sith Academy on Korriban and in the deep tombs of the great Dark Lords of the past, potential Sith must face arduous tests to prove their worthiness. Even if they survive this deadly training, though, their greatest challenge lies in the cruel competition of their fellow acolytes, as each vies for the favor of their Masters. Ultimately, only the strongest will become Sith; the others will simply die trying.
Mesaj tarihi:
oyun bbv 3000'de geçiyordu değil mi ? o zaman rule of two bozuktu tabi, birden çok sith master olabilir. ama lord olarak anmak doğru olmaz pek. çünkü rule of two varken yalnızca sith lord ve sith apprentice vardı. hey gidi günler.
  • Yeni Oluştur...