-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 DA2019 said: -Deno- said: her türlü light side'ım ben. hatta guild çalışmalarına başlıyayım, bizim eski swg'deki frf ekibi sith falan diyordu, çarpasım geldi hepsini duvarlara 'kendinize gelin beylööör' diye. Bari bu oyunda doğru yolu bul Deniz. :) Gladmir said: ohhe ehhe... Duvara niye carpiyorsun... glad sen yapma bari. 'FrF has turned against me, don't you turn against meaaah!'
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 YA bu bounty hunter neden dark side da anlamadım hala. parayı veren düdüğü çalar, bağımsız olması gerekiyordu bu heriflerin. oyundan soğudum yeminle.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eh, gerek expanded universe olsun gerek orjinal seri olsun genelde BH'lerin dark side yatkınlığı oldu hep. ha, dediğinde haklı mısın haklısın. ama klasik mantık biraz da işte, 'kelle avcısı' light side durmuyor pek.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 light side a gerek dahi yok, dark side olarak biz kendi icimizde savasirdik zaten.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Arkadaşlar bugüne kadar sessiz kaldım. Ama insanın canına tak ettiği bir nokta var. DENO tarafını seç artık!
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 birgün elbet herkes dark side olucak, ama oyun dinamikleri izin vermiyor sonradan olmaya anladığım kadarıyla, sonra ağlamayın, gz'den çıkamazsınız valla hehe
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 birde bh nin ilginç bir şekilde trooperın karşılığı olması süper
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ne alakası var bh ile trooperın?
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 mandalorian bounty hunter olacam ben. boba fett'in yaş 70 halini okudukca gaza geldim.
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Sparkcaster said: Abi çoğunuz jedisınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her kötülüğü buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Eziyet kültürünüz yok. Galaksiyi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben sith im diyen de tatava. Korriban'ın her yerini gezdim diyo, ara vadide bir esnaf cantinasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. aıouhahahahaısoudhaosdk
Forex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 betaya katılmak istedim, scan gerekiyormuş scan diyorum fakat error veriyor hem ie hem de ff de denedim firewallu kapadım falan ama banamısın demedi. Nasıl çözerim bu sorunu ? çözdüm sorunu sağolun
veliaht34 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 FrF nin tekrar toplanması zor gözüküyor. Eğer toplanırsa belki bende dönerim
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Yalnız cidden blizzard la bioware birbirini kolluyor aynı zamanda çıkarmak için oyunları, gerçi haklılar hangisi önce çıkarsa, diğer oyunun kitlesinden bi miktar çalıcak
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ben tarafımı seçtim =) zaten sw oyunlarında ezelden beridir light side oynadım, bunda da değiştirmek olmaz. kaldı ki son 2-3 mmo'dur hep dark side potansiyelli taraflardaydım. biraz üzerime nurlar yağsın, eski zamanlarıma döneyim.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bunu söylerken wowda delikanlıların ve "aydınlık" tarafın horde olduğunun farkındasın dimi?
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 son oynadığım 2-3 mmo'dan birini wow olduğu ne malum ? =)
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kikikikikii
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 -Deno- said: her türlü light side'ım ben. hatta guild çalışmalarına başlıyayım, bizim eski swg'deki frf ekibi sith falan diyordu, çarpasım geldi hepsini duvarlara 'kendinize gelin beylööör' diye. Üst postdaki bulunan videodaki adama tam beniyor senin SWG deki haline benziyor Deno. Jedi Knight doğmuşsun sen adamım.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bu resimdekiler umarım clipart türü yerleştirmedir. Mass effect mart 2012 açıklandı ama 2012 son çeyrek görünüyor. Swtor bu sene çıkacak dendi ama hala resmi bir sürüm tarihi verilemedi? nedir bu açıkçası anlamadım.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yani mass effecten 6 ay sonra çıkabilir bu oyun?
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 swtor fyq2 ve fyq3 arasında gözüküyor. onu diyorum.
Öne çıkan mesajlar