Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

her türlü light side'ım ben. hatta guild çalışmalarına başlıyayım, bizim eski swg'deki frf ekibi sith falan diyordu, çarpasım geldi hepsini duvarlara 'kendinize gelin beylööör' diye.

Bari bu oyunda doğru yolu bul Deniz. :)
Mesaj tarihi:
Kaede said:

"şu trapi kaldırmı- AAAAAAHHHHHHHHHHH"

Ahahahaha

Dark side vs. light side olayı kotor2 gibi değil de kotor1 gibi olacak görünüyor ona üzüldüm ben. Tabi bioware oyunu, daha iyisini beklememek lazım. Ay dark side a düşüyorum galiba diye gezen emo jedilar.. =/
Mesaj tarihi:
eheh, dark side = shit tier

bir tarafta duygularini kontrol etmeye ve cogu zaman silmeye calisan, ic disipline herseyden cok onem veren ve surekli kendi duygulari tarafindan yolundan saptirilmaya calisan jedi lar

obur yanda aglak bebek gibi NE ISTERSEM YAPARIM BEN, OZGURUM BEN YEAAAAH diye gezen, DUR BARI DARK OLDUK KIRMIZI KILINC YAPIYIM KENDIME ESKISINI ATIP, LIGHTNUNG ATTIM GRIP ATTIM ENEEEEEEEEEEEEEE diye mal mal dolasan sith

direk bebe dolucak sith, simdiden aciyorum sith oyuncularina heueheue

zaten sith adam olsaydi tarihlerindeki en baba adamin hikayeside seydir "ya 3 dakka ruya gordum, hanim can veriyordu kurtaririm belki diye darkside a gectim, inandigim herseye ve herkese bu yuzden ihanet ettim ama gene kurtaramadim, hatta gittim kendim bogmaya calistim hamileyken kizi"

lucas iflas etsede fanalr para toplayip alsa SW nin haklarini, fan calismalari george lucasin orjinallerinden kat kat daha basarili ve seri onlarin ustundne duruyor nerdeyse lan asdfdsf
Mesaj tarihi:
Abi çoğunuz jedisınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her kötülüğü buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Eziyet kültürünüz yok. Galaksiyi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben sith im diyen de tatava. Korriban'ın her yerini gezdim diyo, ara vadide bir esnaf cantinasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
  • Yeni Oluştur...