Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 bu walk videosunda ki sith inq, assasin değil sanırım, sorcerer di mi
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 İkiside oluyor gittigin talenta gore
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Sparkcaster said: healerlarımız yeto "şu trapi kaldırmı- AAAAAAHHHHHHHHHHH" ben dipies varyor oynıycam ayrıca sizin boklu kıçınızı heallamam daha
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 -Deno- said: her türlü light side'ım ben. hatta guild çalışmalarına başlıyayım, bizim eski swg'deki frf ekibi sith falan diyordu, çarpasım geldi hepsini duvarlara 'kendinize gelin beylööör' diye. Bari bu oyunda doğru yolu bul Deniz. :)
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ohhe ehhe... Duvara niye carpiyorsun...
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Kaede said: "şu trapi kaldırmı- AAAAAAHHHHHHHHHHH" Ahahahaha Dark side vs. light side olayı kotor2 gibi değil de kotor1 gibi olacak görünüyor ona üzüldüm ben. Tabi bioware oyunu, daha iyisini beklememek lazım. Ay dark side a düşüyorum galiba diye gezen emo jedilar.. =/
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 http://www.swtor.com/news/news-article/20110610
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 star wars serisini 2011 de izlemişbiri olarka oyunu oynarım darkside tabiki
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ooooo, bunu demiyecektin, topic'ten banlarlar valla
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ışınlı mışınlı uzay şeylerine önyargılı yaklaşıyordum battlestar galacticayıda 2010da izledim 2009 da olabilir
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 giderek durumu kötüleştiriyorsun hehe
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 eheh, dark side = shit tier bir tarafta duygularini kontrol etmeye ve cogu zaman silmeye calisan, ic disipline herseyden cok onem veren ve surekli kendi duygulari tarafindan yolundan saptirilmaya calisan jedi lar obur yanda aglak bebek gibi NE ISTERSEM YAPARIM BEN, OZGURUM BEN YEAAAAH diye gezen, DUR BARI DARK OLDUK KIRMIZI KILINC YAPIYIM KENDIME ESKISINI ATIP, LIGHTNUNG ATTIM GRIP ATTIM ENEEEEEEEEEEEEEE diye mal mal dolasan sith direk bebe dolucak sith, simdiden aciyorum sith oyuncularina heueheue zaten sith adam olsaydi tarihlerindeki en baba adamin hikayeside seydir "ya 3 dakka ruya gordum, hanim can veriyordu kurtaririm belki diye darkside a gectim, inandigim herseye ve herkese bu yuzden ihanet ettim ama gene kurtaramadim, hatta gittim kendim bogmaya calistim hamileyken kizi" lucas iflas etsede fanalr para toplayip alsa SW nin haklarini, fan calismalari george lucasin orjinallerinden kat kat daha basarili ve seri onlarin ustundne duruyor nerdeyse lan asdfdsf
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila bunda da camera cok yakin. soyle uzaklastirayim cevreyi kendimle goreyim yok, sirtinin cok yakininda zoomout :(
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bence konsoldan biseyler yazip camera distance mac biseyler olur burda.
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Kreia'nin dedigi gibi iki tarafta gayet tirt
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aquila said: bence konsoldan biseyler yazip camera distance mac biseyler olur burda. 2 dk once yazdigim su mesajin icindeki mac ne alaka ben bile anlamadim simdi okuyunca.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oha evet, oyle. beni cok iyi anliyosun.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yazmana bile gerek yok nokta virgul at yeter.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Abi çoğunuz jedisınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her kötülüğü buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Eziyet kültürünüz yok. Galaksiyi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben sith im diyen de tatava. Korriban'ın her yerini gezdim diyo, ara vadide bir esnaf cantinasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 oyunun başında gidip spark'ı kesicem. lütfen pvp serverında ol sdf.
Öne çıkan mesajlar