Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 pardon yerinde duruyormus gormemisim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://bit.ly/lfbs6B şurdan bakın 2. videonun linkine
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ayni video bu ? ilk video calismiyor ikincisi ayni videoyu gosteriyor bende.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 justin linki çalışmıyosa çekcen işte 1.2 gb olan
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kanuni said: ha bir de adamlar eski swg tayfasini neden dusunsun, bende olsam yeni nesli dusunurum, 30 yasindaki adam 3 sene daha oyun oynarken 15 yasindaki adam daha bir 20 sene oyun oynayacak. hep ayni teraneleri konusup duruyoruz eski oyunlar vs de vs, kime ne eski oyundan heleki yeni nesle ne ? eski oyunlardan kime ne diyorsun da, everquest-wow sistemi de eski. o zaman bunu da çöpe atalım? Sparkcaster said: ne bekliyosunuz oyunlardan anlayabilmiş değilim housing olsun, player city'ler olsun, ya iyi ya kötü faction ayrımı olmasın, kendi hikayemizi oynadığımız gibi hissedebileceğimiz random questler olsun, sınırlandırılmamış sandbox dünyası olsun, katı level sistemi içermesin, item üstüne kurulu olmasın, social event'ler içersin. gibi şeyler.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 mmorpg lerin iyi olanlari zaman icersinde hep gelisir bone, ayrica benim ana olarak bahsettigim nokta su eski oyunlara olan takintimiz (BG2, fallout vs de vs).. hep gecmisle kiyasliyoruz, ornegin wow demissin eski ama vanilla wow ile arasinda daglar fark var. swg ornegin eski, ama bizler eski halini seviyoruz, ama oyun degismis hali ile de guzel, oynayanlari var hala serverleri acik, daha gecen sene iki kisi level 90 a kastik superde eglendik.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bilim, eskideki bilgilerin üstüne inşaa edilip sürekli gelişir. o yüzden oyunların da eskinin avantajlı ve önemli yönlerini alıp geliştirmesini bekliyoruz elbette. gittikçe özellikleri kısmaları bir gelişim değil ki. "housing yok" diye eleştiriye karşılık "eskiye takılıp kalmışsınız" denmesi anlamsız.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 housing olabilir ilerde bilmiyoruz ki ? yani surumde olmaz ilerde olur bence housing yerine uzayda gemilerle ciksak savassak vs daha mantikli, hangi jedi veya hero kicinin ustune oturup evde pinekler. :P hep ev ev diyoruz da ne oluyor ev olunca ? aoc de oldu da ne oldu, guild sehri kurduk vs , sonuc ? bir tek swg muhtesem o konuda, ama onda da ghost towna donmustu bir sure sonra. eski wow ' un uzerine expansionlarla patchlerle su anki halini insaa ettiler iste :)
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ikimiz surada en basit konu uzerinde anlasamazken adamlarin genel istegi karsilamalari cok dogal, suraya bak iki gundur konusuyoruz kici kiytirik bir konuda bile anlasamadik. ciksin hele oynayalim en kotu atariz kenara sanki biz verdik yapim parasini.
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ha evet dogru ya gemilerimiz var komple, insalla o geilerle uzaya da cikariz, orada icinden birisi kaptan digeri gunner vs olur falan da filan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 geminiz eviniz olcak işte swtorda ya o kadar çok şey var ki oyunda olması istenen, olursa abes kaçmayacak, bütün bunlar için temiz bi şekilde release olması gerekiyor oyunun evet gemilerle uzaya çıkcaz da tunnel shooter şu an , o da questler çerçevesinde, ki bu bile başlangıç için yeter, oyunda (hoş 4 senedir ne yapıyoalr merak ediyorum ya) baya bişeye zaman emek harcanmış, 3 boyutlu uzay combatlarının sözünü hiç vermedik dedi devler
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://www.swtor.com/media/trailers/player-ships-old-republic
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 gemimiz patlarsa yuvamız yıkılırsa ne olacak peki ?
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 antiparantez uçan mount WOW ile gelmedi pls ;) WOW'dan yıllar önce uçuyoduk biz mountlarla :D mmo dünyasına wow ile adımını atmış arkadaşlar belki farkında olmayabilir ama wow ile herhangi "bir, tek, yek" yenilik gelmiş değil mmo'lara wow ne yaptı; o ana kadar çıkmış bütün mmo'ların en güzel yanlarını kopyaladı ve bir arada topladı, daha sonra çıkan oyunlarda bile göz ardı edilen küçücük nüansları da özenle kullandı bunu bir de sağlam bir ekip ile teknik olarak da destekleyince ve yine dönemine özgü bir mmo rüzgarı yakalayınca da aldı yürüdü daha neler göreceğiz kim bilir, mmo'lar tamamen ücretsiz olabilir (cd-dvd-blu-ray satışlarını düşünün), her akşam/gün görev ifa eder gibi oyun oynamak "zorunda kalan" ve bundan sıkılan insanlar farklı arayışlara girebilir ve tamamen farklılaşabilir oyunlar vs... konuya dönersek, bir çok mmo gelip geçiyor ama sadece altyapısı hatrına bile bir denenmesi gereken pek fazla oyun yok, bence swtor 1 aylık ücretsiz oyun süresi sonunda kenara atılacak bir oyun olmayacak
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 gencler herseyi wowda ilk yapildi zannediyo.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ben mmoların sırtıma bindirdiği yükden sıkıldım.artık dünyayı kurtamak istemiyorum. mevcut oyunların hepsi cap e vur git iş gibi item topla üzerine bu ne kardeşim ya sabah gün ağırırken kalk işe git 8 de gel oyuna otur ikinci işte çalışır gibi tam saatinde orada olacaksın hazır olacaksın işini iyi yapacaksın karşılığında dkp ödemesi al onunla git bakkaldan ekmek alır gibi item al.nerede kaldı oyun. bırakın beni sokakdaki normal adam olayım. isteyen gitsin raid grindlasın ama bende dükkan açıp takılayım yemek yapıp satayım sağda solda müzik çalayım. mmo hayatımda eq1 deki bazaarda tezgah açık satış yaptığım kadar keyifi başka yerde alamadım.ufakdı, boktan itemlar vardı ama benimdi, piyasaya bakar ucuz itemları toplardım gider uygun bir noktada tezgahımı açardım, millet gelirdi pazarlık yapardık, düzenli müşterilerim vardı onlara sipariş hazırlardım.
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 abi esnaf olsana o zaman, niye oyun oynuyorsun? bilmiyorum bana kalırsa da oyunda dünyayı kurtarmalısın, adam öldürmelisin fln. Gerçek hayatta yapabileceğim şeyi niye oyunda yapıyım.. Gerçi dünyayı kurtarmanın anlamı raid, dungeon grind'lemek olduğunda, o dünyada bayıyor zaten yıkılsın lanet olsun dedirtiyor insana ps. ilk söylediğim şeyin çok saçma olduğuna karar verdim, dikkate almayınız
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 dunyayı 865423198 kere kurtarınca sıkıyo.. dert o.. ulan kurtardık iste..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 dünya pvp ile kurtarılır, ama spor olsun diye yapılan pvpyle değil, yoksa ragnarosu döversin, yine geri gelir
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bence bi kere kurtaralım sonra sakin bi hayata donus yapıp boyle ortamlarda garip kacalım herkes gunluk hayatını yasarken biz sanki boyle onlarla degilmisiz gibi hissedelim falan.. ne guzel olur.. dur bi dunya kurtarmalı film izliyim.. Aslında star wars da her hafta farklı bi gezegeni kurtarsak mesela super olur..
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 emekli kahraman olarak baslayalim oyuna, gunluk hayatin sikintilari altinda bogulmus, eski hayatini ozleyen. sonra bi gun kapimiz calinsin, eski gunlerimizden bir dost, simdi yuksek bir mevkide, sana bir teklifim var desin, sonra olaylar gelissin.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Farm olayı bayıyo ya yani en azından koy 50 tane boss 2 ayda bitsin bi instance sfsd.
Öne çıkan mesajlar