Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

onu anlıyorum da 2 günlük oynama süresinde adamlar bunu nasıl anlamışlar onu çözemedim

hayır işin komik yanı bi onu beğenmişler

Closed beta bayadır açık bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Closed betayi aciklayamazlar bu previewler ozel sitelere dergilere ayri yapiliyor 1-2 gunluk, kaedenin dedigi gibi iki gunde ne gordun ki nasil anladin classlarin denegesini.. Boktan site zaten sevmedim pek : P
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

şu posttan sonra mightynin ciddi ciddi trollediğine kanaat getirdim, geçen cuma yayınlanan rewievlardan bir tek bittech in ki böyle kötü ve sebepsiz hate içeriyo

öncelikle oyun hakkında sizden başka kimse kötü konuşmuyor dedin bende linki verdim

ikinci olarak adamların doğruyu söylemediğini nereden biliyorsun? sonuç itibariyle sözde review yazan diğer sitelerin topunun parayla review yazdığını zaten biliyor

üç sen kimsin.
Mesaj tarihi:
Valla dünyanın bütün gaming siteleri inceleme yapıp oyun bok gibi de dese çıkar çıkmaz alıp oynayacağım bi oyun abi , evrenin hastasıyım , lucas artsın hastasıyım , taş olsa yirim :D
Mesaj tarihi:
Gangren said:

GALAKSİ AHİRET BACIMIZ, DÜZGÜN KONUŞ

gideri var abi

ama ben en cok seye takıldım bi kaç sayfa öndeki interview de arka plandaki "bounty hunter hatunun resimi" o nası bi güzellik öle
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

şu posttan sonra mightynin ciddi ciddi trollediğine kanaat getirdim, geçen cuma yayınlanan rewievlardan bir tek bittech in ki böyle kötü ve sebepsiz hate içeriyo

peki senin burda oyunu eleştirenlere yönelik nefretinin bir nedeni var mı?
Mesaj tarihi:
Ya biz kalkıp gördüklerimizi eleştiriyoruz adam gelip bize oyuna bok atan bi siz varsınız diyor. şimdi burda hater biz mi oluyoruz o mu oluyor. ben ne hater olacağım defalarca izleyip onlarca kitabını okuduğum serinin devasa online ı çıkıyor, heyecanlıyım ben.
Mesaj tarihi:
abi boş haterlık yapıyorsunuz çünkü, boş haterlık ve fanboyluktan ölümüne nefret ediyorum,

yazıyı da ilk ambargo düşüşünün ertesi günü çıktığında okudum swtor forumlarında da baya uzun tartışıldı yani, adam tamamen desteksiz ve oyunun başlangıç kısmına göre oyun boktan diyor şaka gibi, hani fansite summitte, "dünya çok boş" dediğini söylemiyorum bile zaten 40 50 kişi oynuyor o anda

reid in o yazıyla ilgili forum postu

Originally Posted by StephenReid
Everyone is entitled to their opinion.

A couple of things that might confuse in this review; while the reviewer played the game over a period of 48 hours, they didn't play for 48 hours. (If they did, they'd have gotten a lot further in the game...!)

Second, Origin Worlds are indeed a different sort of experience from the rest of The Old Republic. Essentially an introduction to the game, they focus quite heavily on story, and on getting you used to the pace of how the game plays. Game mechanics are relatively light, without the introduction of more complex concepts such as Advanced Classes, Crew Skills, and so on. In fact, your first Companion Character is really the first new 'system' you deal with on an Origin World.

Third, your story mileage may vary. As everyone in the studio plays the game a lot, we talk constantly about it, and what comes up very often is of course the story involved. We compare quests, talk about the choices we made, and often just ask each other "Have you gotten to the bit when..." Just like a great book or TV series (as we feel 'longer' than a movie), there are generally 'moments' people enjoy in most stories.

Mesaj tarihi:
iyi kötü tartışmalarını okuyunca merak edip izledim tüm gameplay videolarını

content'i bilmiyoruz tabi de, 2011'de bu görsellerle oyun çıkartmaktan insan utanır be. bi de 480p youtube videolarından aldıkları aoc, aion, rift ssleriyle karşılaştırmışlar zaaaa
Mesaj tarihi:
hangi mmorpg'nin grafikleri muhteşem olarak çıkmış ki zamanına göre. eq2 mi sadece?

wow da çıktığı zaman kötüydü grafikleri diğer oyunlara göre gayet mesela.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

efsane bir nar shaddaa cantinası bekliyorum yalnız oyunda. girer girmez ilk oraya gidicem, vericem bütün creditlerimi bithlere. çalın ulan dicem.

Feuba Neptun 'e az mı para tipledim. :)
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

abi boş haterlık yapıyorsunuz çünkü, boş haterlık ve fanboyluktan ölümüne nefret ediyorum,

yazıyı da ilk ambargo düşüşünün ertesi günü çıktığında okudum swtor forumlarında da baya uzun tartışıldı yani, adam tamamen desteksiz ve oyunun başlangıç kısmına göre oyun boktan diyor şaka gibi, hani fansite summitte, "dünya çok boş" dediğini söylemiyorum bile zaten 40 50 kişi oynuyor o anda

bir mmo nun en önemli ve değerli yeri başlangıcı, internette bin tane makale var bu konuda ister oyuncular ister developer tarafından yazılmış. Piyasa araştırmaları diyor ki; bir oyuncu eğer ilk 20 lvl içerisinde mutlu olmazsa sen o dakikadan sonra ağzınla kuş tutsan dahi ilk ayın sonunda oyunu bırakıyor. Ayrıca bir oyunun ne olduğunu anlamak için ca pe vurmaktı raid yapmaktı gerekmiyor. çocuk bokundan belli oluyor.

yok oyunun başından ne anlayacaksın yok hatersınız yok o sunuz bu sunuz demeden okumak, görüp geçirmek lazım.

kimse oyun kötü olsun istemiyor zira herkesin favori ip si ve bu oyun patlarsa bir daha 10 sene daha sw oyunu göremeyeceğiz.

ayrıca dün caine bana bir röpörtaj yollmıştı, mmo developerları ile swtor hakkında konuşmuşlar orada CCP den katılan developerın söylediği çok doğru bir şey vardı; bu imkanlar, paralar, bu kadar insan gücü, bu kadar marketing ile swtor 2-3 milyon sabit kullanıcıya ulaşsa ve büyük karlar etse bile başarısız sayılacak ve bu durumda bildiğimiz anlamda mmoların sonu olacak diyor.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

hangi mmorpg'nin grafikleri muhteşem olarak çıkmış ki zamanına göre. eq2 mi sadece?

wow da çıktığı zaman kötüydü grafikleri diğer oyunlara göre gayet mesela.

aoc nin grafikleri kötü müydü zamanına göre?
Mesaj tarihi:
nerden olacak mmolarin sonu be, bu doom 3 kotu cikacak fps lerin sonu olacak demek ile ayni sey, mmorpglerin sonu zaten klasik tas kagit makas da bitmeliydi , bir bok oldugu yok, an itibari ile mmorpgler kati kurallarla cevrilmis kurallar icersinde farkli grafik ses ve lore ile ortaya cikan bir tur.

baska bir sey beklememek gerek, olurda birisi bir naneler bulursa onuda mmorpg degil mmoAAA olarak falan adlandiririz.

swtor bok gibi ciksada, dandik olsada, satmasada bir baska mmorpg gene cikacak ve birisi bir an gelecek gene wow gibi kasip kavuracak ortami.. swtor ile mmorpg dunya oyun turunu sona suruklemek cok sacma, bunu diyen adam degilmis.. beyinsiz herif :)

mesele mmorpg yapmak degil, blizzard gibi yapabilmek o mmo yu.
  • Yeni Oluştur...