lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 hacı bu ne ya ff ne zamandan beri sith yuvası oldu hak yoluna dönün bre :)
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oha bu ne lan ? rift oynuyoruz diye arkamızdan neler dönmüş. burak napıyorsun kuzum sen ?
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 choose your side http://www.swtor.com/media/trailers/fate-galaxy
eski Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 specler meslekler falan nerdne bakarız bunlara. hepinizi dövücemde cıkınca calısmam lazım
Luxor Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 lego star wars oynarım daha eğlenceli, en azından ne oynadığımı bilirim. :D
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 animasyolarda harbi gözle görülür iyileşme olmuş. ama karakter ler surat lar falan hala çok basit, cartoonish. bakalım.
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 vidyoyu izledim de çöp çıksa oynıyıcam herhalde, sw bi ayrı geliyo bana mmo'larda bu tarz grafikleri gerçekçi çizimlerden daha çok beğendiğimi fark ettim ben, biraz detaylanırsa grafiklerin böyle olması hoş
scorch Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 yani herşeyi kötü olsa bile bi sw hype yaratıcak ki müzikleri bu trailerledeki gibi vs olucaksa gerçekten hoşlar.
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Lightsaber combatları çok kalas duruyormuş hala. O kadar zor olmamalı lightsaberın ve karakterin sert grafiğini düzeltmek ve trailera koymak.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 star wars nerd'ü olmamdandır heralde, son dönem çıkan tor videolarından gaza gelir hale geldim. yukarıdaki video da gameplay adına çok bir şey anlaşılmasa da o atmosferi gördüğüm sürece almamam için hiçbir sebep kalmıyor benim için. sonuçta büyük umutlar bağlamadığım bir star wars oyunu tor. bu yüzden 1 hafta sonra ' bu mmo'dan bir halt olmaz ' diyip bıraksam bile oyunu almış olduğuma pişman olmam. gönül isterdi ki swg konseptli bir oyun olsun, başında da bioware olsun.
Lexius Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bi tırtlık var ama animasyonlarda mı karakterlerde mi yoksa kan olsa mı iyi olurdu acaba dan dolayı böyleyim herhalde.
maxrep Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.swtor.com/media/trailers/taral-v-developer-walkthrough Bu video ya bakmanızı tavsiye ederim.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Fena değil gibi, ama anlatan adam her şeyi ilk defa keşfedilmiş gibi anlatmasaymış keşke.
Spin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Aynen öyle bir hava vermiş eleman, MMO'yu yeni keşfetmişler gibi.
Dayman Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bumu kötü oyun? şu motorla single player çıkarsalar bile oynarım ki şu haliyle beni aşık etti kendine.
scorch Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 maxrep said: http://www.swtor.com/media/trailers/taral-v-developer-walkthrough Bu video ya bakmanızı tavsiye ederim. videoya göre konusursak yoda da gencliğinde maho aga falanmıydı acep sdfsfd o elemanın yürüyüş ne biçim öyle :D goblin gibi olmuş wowdaki garipsedim.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gw2 deki theif videosundan sonra bu feci sıkıcı geldi.oyunun başına dallas gibi bir dallamayı koyarsan anca bu kadar olur.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Gına geldi artik su wow cakmasi ecüşlü bücüşlü renk cümbüşü oyunlardan,umarim biraz daha karanlık ciddi bir atmosfer yaparlar oyun cikana kadar.
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dreagloth said: Fena değil gibi, ama anlatan adam her şeyi ilk defa keşfedilmiş gibi anlatmasaymış keşke. adam urununu anlatirken napicakti abi, soyle bisey var ama bu zaten wowda vardi biliyosunuz, bu da var ama zaten onemli bisey degil, sunlara hic deginmmiyorum sikko seyler zaten mi desin.
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Dark_Soul said: Gına geldi artik su wow cakmasi ecüşlü bücüşlü renk cümbüşü oyunlardan,umarim biraz daha karanlık ciddi bir atmosfer yaparlar oyun cikana kadar. yalnis geldin kardes, bu tartisma diablo 3 konusunda.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olm manyak mısın, demeyecek tabii, ama "woaw agroyu şimdi biz aldık, ama bunun için çok zayıfız, bakalım bizden geri alabilecekler mi diye" anlatmasın.
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 niye anlatmasin lan, mis gibi anlatiyo adam iste noldugunu. herkes 11 yildir mmo oynamiyo ki.
Öne çıkan mesajlar