Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
illaki uzay gemisi olacaksa eğer player housing yapsınlar onu,

yani bir gezegenden diğerine giderken yolculuk amacı ile ve gidilen gezegende konaklama görevi görsün.

ama bir de space combat falan olmasın atari oyunu gibi. star warsu space invaders a çevirmesinler be.

edit: SW a gelene kadar mass effect in mmo sunu yapsalar bari.
Mesaj tarihi:
yazik hakkaten.muhtemelen daha kotu olamazdi.anlayamadigim sey bu adamlar mmo piyasasinda olan bitenlerden, insanlarin neler yapmaya calistigindan bu kadar mi bihaberler.hic mi ders almadilar.ya da gelen tepkileri hic mi kaale almiyorlar.
Mesaj tarihi:
off off epic fail videolar

öncelikle leak filan yalan kendileri vermişler videoyu yoksa niye menüler blurlensin

heroic aman allahım süper heroic en heroic var ya işte o biziz dediler yaptıkları şey normal oyunda 30 hp si olan bir mobu alıp 10 hp li 3 mob haline getirmek off off

bu saffada bile hala starting zonedaki moblar buglı şaka gibi

AI yerlerde sürünüyor

adam silahı kalas gibi tutuyor sanki legolara silah tutuşturmuşsun gibi

oyunda noobetube var
Mesaj tarihi:
videoyu izleyince bi noktada iyi oldu aslında, bi beklenti içindeydim... geçti .. :D
2011 tarihi çıkışlı bi oyuna single player olarak bile hiç bi çekici yanı yok. sadece 2. videonun başındaki cutscene tarzı konuşma güzeldi, ki daha bunun mmo olcağını düşünürsek yok balance dı yok instance dı çok işi var. arkalarında güçlü finansman var acele etmesinler bu oyunun daha süreye ihtiyacı var , tabii türk usulu herşeyi son dk'da yapmıcaklarsa heheh.

bi de yeri gelmişken isyan edeyim:
valla yeter haa!!! yıllarca rts oyunları çekti şimdi de mmorpg'ler çekiyor, blizzard'dı, westwood'du bu işe emek harcayıp kafa patlatıp ortaya güzel oyun koyunca para kazandırıyor diye, bütün firmalar istila edip öldürmesin bu oyun türlerini!!! mantar gibi mmo dolu ortalık alayı çöp yahu. bu adamlar kendi oyunlarını oynayabiliyo mu merak ediyorum??
(bu isyan swtor için erken aslında ama gidişat kötü. belki yanılırım da güzel bi oyun oynarız.)
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Ventte boyle konusmuyorsun mighty ? Oynariz dalariz super diyon hep, patide bok atiyorum ki duyan gelmesin falan cektin dun ???

Yuh yani.

ahaha, kanuni sürekli maytinin üzerinde oyunlar peşindesin.
Mesaj tarihi:
bioware kendi bacağına kurşun sıkıyor başka bişey değil, revan olayını hortlattılar gene çok bi katkısı olacakmış gibi. aynı pilavı pişirip pişirip tekrar servis etmekten bıkmadılar. oyun epic fail olacak zaten ahanda şuraya yazıyorum.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...