Luxor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 illaki uzay gemisi olacaksa eğer player housing yapsınlar onu, yani bir gezegenden diğerine giderken yolculuk amacı ile ve gidilen gezegende konaklama görevi görsün. ama bir de space combat falan olmasın atari oyunu gibi. star warsu space invaders a çevirmesinler be. edit: SW a gelene kadar mass effect in mmo sunu yapsalar bari.
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şahsen leak videoları izleyince oyunu oynamak için daha bir iştahlandım. http://gamekit.co.nz/?p=3396
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ağbiii. Zevkler ve renkler gerçekten farklıymış, vidyolar resmen ruhumu kararttı.
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yazik hakkaten.muhtemelen daha kotu olamazdi.anlayamadigim sey bu adamlar mmo piyasasinda olan bitenlerden, insanlarin neler yapmaya calistigindan bu kadar mi bihaberler.hic mi ders almadilar.ya da gelen tepkileri hic mi kaale almiyorlar.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 off off epic fail videolar öncelikle leak filan yalan kendileri vermişler videoyu yoksa niye menüler blurlensin heroic aman allahım süper heroic en heroic var ya işte o biziz dediler yaptıkları şey normal oyunda 30 hp si olan bir mobu alıp 10 hp li 3 mob haline getirmek off off bu saffada bile hala starting zonedaki moblar buglı şaka gibi AI yerlerde sürünüyor adam silahı kalas gibi tutuyor sanki legolara silah tutuşturmuşsun gibi oyunda noobetube var
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ventte boyle konusmuyorsun mighty ? Oynariz dalariz super diyon hep, patide bok atiyorum ki duyan gelmesin falan cektin dun ??? Yuh yani.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 videoyu izleyince bi noktada iyi oldu aslında, bi beklenti içindeydim... geçti .. :D 2011 tarihi çıkışlı bi oyuna single player olarak bile hiç bi çekici yanı yok. sadece 2. videonun başındaki cutscene tarzı konuşma güzeldi, ki daha bunun mmo olcağını düşünürsek yok balance dı yok instance dı çok işi var. arkalarında güçlü finansman var acele etmesinler bu oyunun daha süreye ihtiyacı var , tabii türk usulu herşeyi son dk'da yapmıcaklarsa heheh. bi de yeri gelmişken isyan edeyim: valla yeter haa!!! yıllarca rts oyunları çekti şimdi de mmorpg'ler çekiyor, blizzard'dı, westwood'du bu işe emek harcayıp kafa patlatıp ortaya güzel oyun koyunca para kazandırıyor diye, bütün firmalar istila edip öldürmesin bu oyun türlerini!!! mantar gibi mmo dolu ortalık alayı çöp yahu. bu adamlar kendi oyunlarını oynayabiliyo mu merak ediyorum?? (bu isyan swtor için erken aslında ama gidişat kötü. belki yanılırım da güzel bi oyun oynarız.)
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Kanuni said: Ventte boyle konusmuyorsun mighty ? Oynariz dalariz super diyon hep, patide bok atiyorum ki duyan gelmesin falan cektin dun ??? Yuh yani. ahaha, kanuni sürekli maytinin üzerinde oyunlar peşindesin.
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 işin açığı sandbox sw evreninden umudu kestiğim için wow clonu bir swtor oynamayı tercih ederim.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 revan dönmüş agalar http://www.swtor.com/news/news-article/20100904
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 video'nun sonlarındaki complex galiba dungeon-instance falan olacak. mobların dağılışına falan bakılırsa yani.
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 wow da arthaslar, sw de revanlar ölmez....
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bioware kendi bacağına kurşun sıkıyor başka bişey değil, revan olayını hortlattılar gene çok bi katkısı olacakmış gibi. aynı pilavı pişirip pişirip tekrar servis etmekten bıkmadılar. oyun epic fail olacak zaten ahanda şuraya yazıyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bunu yazan 153. kişi oldunuz, tebrikler.
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 şu müzik uğruna hastası oldum bu star wars'a...
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 dreagloth said: Bunu yazan 153. kişi oldunuz, tebrikler. Niye atar yapıyosun ki X(
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Hiç yakistiradim sayın dreagloth, bir alan yetkilisinden beklenmeyecek hareketler. Arkadasımız yalnızca fikrini belirtmiş, bunda dalga geçilecek bir şey goremiyorum.
tunch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 oyun hem single hem de daha yapay zeka yok çok kötü oyun yaew
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 burada bir abartı yoksa çok vasatmış here
Dengesiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Kevinromeo said: burada bir abartı yoksa çok vasatmış here (tu)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu hadiseyi benim için çok zevksiz bir hale getirdiniz :) tek hater benken daha eğlenceliydi :)
Öne çıkan mesajlar