axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Abilitylerin az olması falan çok sıkıntı değil, zaten düşük lvl diye belirtiyor illa ki eklenir bişeyler. Fakat oynanış çok bayık görünüyor.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yok öyle birşey oyun mükemmel sizde trollsünüz :P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi videonun adı çok vahim multiplayer combat ........
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 axedice said: Fakat oynanış çok bayık görünüyor. eger yaptiklari dusuk level quest falansa normal bence odun gibi durmalari. simdiye kadar oynadigim mmolarin hic birinde farkli degildi dusuk level pve questleri. ayrica tam sana gore iste kacacak roket yok dumduz saydir
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Hand of protection koymadıkları sürece problem yok, artık ateşin roketin falan üstünde durmuyorum pek :P Yalnız cidden insan bi pvp falan koyar adamlar direk coop senaryo koymuş. MMO diye çıkan bi oyunun "multiplayer" kısmının bu kadar geri planda kalması ne garip lan. Bi de mighty galiba sayfalar önce wow çıkmadan önce yayınlanan bi promo vidyo koymuştu, bariz bundan daha iyi görünüyor. Hiç fanboy manboy edebiyatına girmeyin abi oyun yavan. Şu vidyo ve "multiplayer combat" adıyla tanıtım yapmaları olacak iş diil cidden.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vidyonun ismi ne ya, dalga geçiyolar heralde :D 1 tane player var ve multiplayer combat diyo, yoksa ben mi biyeri kaçırdım.??
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sessiz izlediğim için ben onları companion tarzı bişi sanmıştım, kritik bi nokta kaçırmışım o zmn :D sorry... henüz erken ama şu video hiç bi heycan uyandırmadı. sanki şu anki mevcut mmoların tekrarı gibi geldi, sadece sw evrenindeki versiyonu :P
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 eh blizzardda "o andaki" mmoların warcraft evreninde geçenini yapmıştı. adam gibi bi oyun yapamadığı için blizzard dışındakiler 5 senedir mmo oyunlarında herhangi bi değişiklik olmuyor :) hatta ilerliyeceklerine geriye gidiyolar :)
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Abi yuh, blizz nereye o andaki mmoların aynısını yaptı? Pek çok oyunun başarılı yönlerini arakladı ve bunları daha az hardcore olacak şekilde yeniden birleştirdi ama gerek tasarım, gerek oynanabilirlik, gerekse içerik noktasında çıktığı dönemdeki hiç bir mmo wowla yarışacak kalitede değildi. Ki çoğu oyun oynanabilirlik noktasında hala değil. Bkz AoC, bkz WAR. ToR zaten mantık olarak nwn'nin persisten worldlerinden çok da bi farkı olmayacak gibi duruyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 nwn ın hardcore pw lerindeki kadar mmo olsun oynarım
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 tunch wow'a biraz ayıp oldu bence :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 tunch said: eh blizzardda "o andaki" mmoların warcraft evreninde geçenini yapmıştı. gel sen bunu söylememiş ol.Bu son derece tarihsiz açıklamayı görmezden gelelim.
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ayrıca wow'un ilk dönemlerindeki tarzının başarılı bir clon'unu yapsınlar star wars evreninde sabahlara kadar oynarım heralde WOW :)
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mighty_THoR said: tunch said: eh blizzardda "o andaki" mmoların warcraft evreninde geçenini yapmıştı. gel sen bunu söylememiş ol.Bu son derece tarihsiz açıklamayı görmezden gelelim. gayet söylerim :) ne getirdi wow piyasaya? sonradan olan gelişmelerden değil kastım , çıkış itibariyle.. craft vardı , oyunda craft yok. bütün oyunu solo gidebiliyosun (burda herkes aman niye bu oyun single player olucak diye ağlıyor) karakter customizaton 3 tane saç 2 tane bıyıktan ibaret. oyunun 1-80 arasında %70 oranda börtü böcek öldürüp ot toplanıyor. evet buyrun , çok güzel şeyler katmış :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 wow çıktığında herhangi bir oyunun kopyası yada uzaktan yakından benzeri olarak çıkmadı.Wow çıktığında sağdan soldan arak fikirler barındırsada totalini ele aldığında 100% orjinaldi.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 arak olmayan bir allah var bre :P muhauhuahuhaa.. ne bayik bir konu gene yillardir bitmedi tukenmedi, her oyun ciktiginda icine wow muhabbeti katilmasi bile wow un ne olduguna dair bir ipucu.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Banlatıcam hepinizi sürekli aynı konuları konuştuğunuz için.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 düzgün mounting sistemi sahse özel mountlar ve bir fps ile kapışabilecek kadar akıcılıkta hareketler. instance olayı -farklı server tamami ile size ve partinize özgü dungeon olayı- (evet wow ile ilk geldi bu instance olayı daha oyun cıkmadan 1 yıl önce blizzard anlatmıştı instance sistemini sonra millet ölümüne fikri uygulamaya çalıştılar kendi oyunlarına) tüm haritayı özgürce gezebilmek (millet dağcılık ögrendi vanilla zamanı girilemeyen yerlere girmek icin) daha halen sunu wow kadar geniş kapsamlı yapabilen MMO yok aklım duruyor neden yapmıyorlar diye. banlanma pahasına ekledim bunları bak, hani onu çaldı bunu çaldı wow evet ama cok da güzel seyler kattı yani hakkını yemeyin bu kadar. son olarakda phasing sistemini yaptı adamlar işte çok da başarılı.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 said: Instances were first proposed by Richard Garriott in the late 1990s as a way to solve a set of related problems which had become obvious in Ultima Online
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 fekat uo'da gruba özel instance kavramı yoktu ki var mıydı? hıı tamam uo'yu okuyup kalanını okumadan yazarsam tabi :)
Öne çıkan mesajlar