Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wow bu halile 5 senedir bu kadar kişi tarafından oynanıyosa , bırakın swtor da wow kadar oynansın. gerisi fasa fiso.

wow multiplayer da noluyor? 80e kadar kas babam kas. 80den sonra 25 kişi oyna. çoğunluk end-game oynayanların çevresi 30 kişinin üstünde değil. craftı craft olsun diyenlere de şaşıyorum. 5 senedir craftı craft olan oyun gördüler mi? swtor oynıycak olan insanların %70inin ilk mmosu wow olduğuna göre çok bişeyler beklememek gerekiyor.

"çok solo be" dediğimiz hali bile , muhteşem multi wowdan kat ve kat multi gözüküyor gözüme. nokta :)
Mesaj tarihi:
MMO Genel 'den özele ne zaman alınacak ?

Baya bir konu belli. çıkacak diğer konularda başlıklar belirlersiniz onalrın altında tartışırız. Class lar belli olur. Guild ler bile belli olur hatta. Neden olmasın.

ör: Trooper veya Jedi Consular açmayı düşünüyorum. :)
Mesaj tarihi:
jedi knight olup asıp keserim.
bunu demişken tekrar açıp baştan jedi outcast mi oynasam aslında ilginç olur.

teras kasi koysalarmış keşke.
kotor2'de mandalorian seçiyordum. adamın eline vibrosword verdiğinde jedi karakterimizden daha karizmatik oluyordu. çizgi roman oynuyormuşum gibi hissettiriyordu akın akın gelen düşmanlara karşı.
gerekirse elle de döveriz.

bounty hunterlık çok tutacak gibi. cinematicte bile jedileri öldürenlerin arasında bounty hunterlar vardı.

ama efektif bir background yerleştireceklerse sith olmayı isterim. hikaye sistemleri jedilerden daha iyi sanki kotor içinde.
Mesaj tarihi:
onun için ffa pvp sistemi olması lazım :(

bir yelerde ffa serverı olacak gibi birşeyler okudum sanırım.Şayet yaparlarsa ve düzgün ruleset koyarlarsa,oyunun diğer yanlarını gözardı edebilirim :)
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

onun için ffa pvp sistemi olması lazım :(

bir yelerde ffa serverı olacak gibi birşeyler okudum sanırım.Şayet yaparlarsa ve düzgün ruleset koyarlarsa,oyunun diğer yanlarını gözardı edebilirim :)

İstersen etme, kırarım boynuzlarını
Mesaj tarihi:
FFA ve wow tarzı -karşı tarafla iletişime geçememe- durumu olursa gayet iyi olur.

SWGde en büyük eksiklikti o benim için.. karşı taraf olduğunu bildiğin adamla arkadaş olabiliyordun. ULAN HERİF SENİN DÜŞMANIN ALOOO :)
Mesaj tarihi:
swg de eksiklik mi oydu. hahah tam tersi guzelligi oydu.

gercekci. wow ile karsılastırma. wow daki faction muhabbeti ile star ward evrenindeki aynı degil.

bence de iletisim olsun. casusluk filan super olur.
Mesaj tarihi:
tunch said:

FFA ve wow tarzı -karşı tarafla iletişime geçememe- durumu olursa gayet iyi olur.

SWGde en büyük eksiklikti o benim için.. karşı taraf olduğunu bildiğin adamla arkadaş olabiliyordun. ULAN HERİF SENİN DÜŞMANIN ALOOO :)

tunch un yazdıklarını okurken aklıma birşey takıldı.

ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu adamlar karakter hedesi kotordaki gibi olacak seçimler yapacaksın ona göre light/dark olacaksın dememişlermiydi.

hani jedi sith anladımda bh nin smugler ın faction olarak sınırlandırılmış olmasını sindiremiyorum.koskocaman sith empireda 1 tane smugler olmazmı yada koskoca republic de bir tane bh olmaz mı?

bari eq2 deki betrayel questi gibi birşey yapsalar
  • Yeni Oluştur...