ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=09n0qd_n4c0
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sirrefsiz göccük bebelere bilem acımadı
tunch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 wow bu halile 5 senedir bu kadar kişi tarafından oynanıyosa , bırakın swtor da wow kadar oynansın. gerisi fasa fiso. wow multiplayer da noluyor? 80e kadar kas babam kas. 80den sonra 25 kişi oyna. çoğunluk end-game oynayanların çevresi 30 kişinin üstünde değil. craftı craft olsun diyenlere de şaşıyorum. 5 senedir craftı craft olan oyun gördüler mi? swtor oynıycak olan insanların %70inin ilk mmosu wow olduğuna göre çok bişeyler beklememek gerekiyor. "çok solo be" dediğimiz hali bile , muhteşem multi wowdan kat ve kat multi gözüküyor gözüme. nokta :)
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 mighty thor bu forumun devlet bahçeliyi görünce uluyan adamıdır.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 MMO Genel 'den özele ne zaman alınacak ? Baya bir konu belli. çıkacak diğer konularda başlıklar belirlersiniz onalrın altında tartışırız. Class lar belli olur. Guild ler bile belli olur hatta. Neden olmasın. ör: Trooper veya Jedi Consular açmayı düşünüyorum. :)
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Beta falan belli olsun sonra açarız, hem elimizde daha çok veri olur, daha somut şeyler üzerine konuşuruz, hemde bölümün hit i artısın iyidir.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 jedi knight olup asıp keserim. bunu demişken tekrar açıp baştan jedi outcast mi oynasam aslında ilginç olur. teras kasi koysalarmış keşke. kotor2'de mandalorian seçiyordum. adamın eline vibrosword verdiğinde jedi karakterimizden daha karizmatik oluyordu. çizgi roman oynuyormuşum gibi hissettiriyordu akın akın gelen düşmanlara karşı. gerekirse elle de döveriz. bounty hunterlık çok tutacak gibi. cinematicte bile jedileri öldürenlerin arasında bounty hunterlar vardı. ama efektif bir background yerleştireceklerse sith olmayı isterim. hikaye sistemleri jedilerden daha iyi sanki kotor içinde.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 BH lar player avlayabilse o çok iyi olur.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 onun için ffa pvp sistemi olması lazım :( bir yelerde ffa serverı olacak gibi birşeyler okudum sanırım.Şayet yaparlarsa ve düzgün ruleset koyarlarsa,oyunun diğer yanlarını gözardı edebilirim :)
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mighty_THoR said: onun için ffa pvp sistemi olması lazım :( bir yelerde ffa serverı olacak gibi birşeyler okudum sanırım.Şayet yaparlarsa ve düzgün ruleset koyarlarsa,oyunun diğer yanlarını gözardı edebilirim :) İstersen etme, kırarım boynuzlarını
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 swtor da mighty i gozardi etmis :P
tunch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 FFA ve wow tarzı -karşı tarafla iletişime geçememe- durumu olursa gayet iyi olur. SWGde en büyük eksiklikti o benim için.. karşı taraf olduğunu bildiğin adamla arkadaş olabiliyordun. ULAN HERİF SENİN DÜŞMANIN ALOOO :)
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 İletişim kesinlikle olmalı, her türlü casusluk döner.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 swg de eksiklik mi oydu. hahah tam tersi guzelligi oydu. gercekci. wow ile karsılastırma. wow daki faction muhabbeti ile star ward evrenindeki aynı degil. bence de iletisim olsun. casusluk filan super olur.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 tunch said: FFA ve wow tarzı -karşı tarafla iletişime geçememe- durumu olursa gayet iyi olur. SWGde en büyük eksiklikti o benim için.. karşı taraf olduğunu bildiğin adamla arkadaş olabiliyordun. ULAN HERİF SENİN DÜŞMANIN ALOOO :) tunch un yazdıklarını okurken aklıma birşey takıldı. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa bu adamlar karakter hedesi kotordaki gibi olacak seçimler yapacaksın ona göre light/dark olacaksın dememişlermiydi. hani jedi sith anladımda bh nin smugler ın faction olarak sınırlandırılmış olmasını sindiremiyorum.koskocaman sith empireda 1 tane smugler olmazmı yada koskoca republic de bir tane bh olmaz mı? bari eq2 deki betrayel questi gibi birşey yapsalar
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 iletişim olmalı.bg lerde ve raid lerde ayrılırsın.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Isin kilici gibi teknoljinin bulundugu evrende dili anlayamamak sacma olur yahu, gani gani ceviri cihazi vardir.
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 101 sayfaya ulaşan Sw:Tor forumlarındaki bir başlık, Kapalı Beta Testi için davet gönderildiğini tartışıyormuş, 25 - 27 Haziran arası gibi bir tarih varmış ortada.
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 pronoit said: mighty thor bu forumun devlet bahçeliyi görünce uluyan adamıdır. Bu imza olur... ama olmaz thora ayıp olur.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 beta daha 1-2 ay başlamaz, sanmam, beta key satmak varken bedava verceklerini düşünmüyorum.
Öne çıkan mesajlar