ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 benim bildiğim jedida healer var, forcela tedavi edebiliyorlar bazı şeyleri.
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 healer trooper'da olur, jedi'de bence çok problem değil de bu jedi trooper kapışması olayıyla ilgili birşey yazıldı mı burada? Kaçırdım o kısmı herhalde benim takıldığım konu bu hepsi birbirini öldürsün de trooper jedi'ı kesebilcek mi yani :(
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 god mode olmayacak iste, bilmem kac bin yil once boyleymis anacim, adamlar yeniden yaziyor sonucta tarihi, gecmisle ilgili cok fazla detay yok sonucta, o zamanlar jediler force kullanabilen ama karsilarina full armor ve anasinin gozu silahlanmis kisiler gelince zuk zup yapamiyorlarmis demekki. bunu kabullenmek cok mu zor mighty, bildigin ve sevdiginden aykiri her sey sana kotumudur bre :)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 trooper force kullanamıyor ki nasıl healliycek?
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bone said: trooper force kullanamıyor ki nasıl healliycek? bandaj fln çeker :P med kit atar ohooo
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Recharge & Reload- OOC Self Heal - Heals the Trooper while out of combat.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Smuggler Faction: Republic Role: Ranged DPS / Healing Starting Planet: Ord Mantell Primary Weapon Type: Blasters Trooper Faction: Republic Role: Ranged DPS / Ranged Tank Starting Planet: Ord Mantell Primary Weapon Type: Blaster Rifles Jedi Knight Faction: Republic Role: Melee DPS Starting Planet: Tython Primary Weapon Type: Lightsaber(s) Jedi Consular Faction: Republic Role: Ranged DPS / Healing Starting Planet: Tython Primary Weapon Type: Single / Double-Bladed Lightsabers
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ranged tank ?? enteresanmis o nasil olacak acaba. kite tank mi nedir , tum raid mobun pesinde mob trooperin pesinde hmmm. acaip.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 heee videodan anladigim sci-fi oldugundan ve gelen moblarin ranged olmasi sebebi ile mobun ranged adama (ranged tanka) agrolayabiliyor olmasi imis. klasik classlarin disina cikmak istiyorlar sanirim everquest 1 den beridir hep ayni olan ve bu sekilde de olmak zorunda olan classlara baska bir acidan bakmak ister gibiler.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 pek orjinalliği yok ya yapılan şey aynı ranged die uzaktan vuruo trooper tanklio zırhlı olduğu için , warlockın tanklaması gibi bişey wowda Hele o healer jedi, elinde ışınkılıcı öle duruo heal atio hehe komik ne biliim AOC da bile daha orjinal classlar var bear shamadnır melee dps healerdır, herald of xotlidir melee dps magedir bütün cc abiltiyleri meleede kılıçla olan Rangerdır vs.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yapacak bir sey yok, elden bu geliyor :) sw isteyenler icin budur.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 o healer beni benden aldı sdfasf
scorch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 videoyu izlerken bişeyi farkettim, arka planda kocaman ormanlar dağlar yapılmış ama adım gibi eminim ki oyun, age of conan gibi sınırlayıcı mekanda gececek ve senin özgür hareket kabilitiyetini sınırlayacak. direk soğudum oyundan acıkcası ve 100% eminim böyle olucak direk içime doğdu yani yazık.
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi jedi diyince aklınıza gelen isimlerin hepsi konseyin üst düzey elemanları. genelde öyle değiller zaten arena sahnesinden hatırlarsınız ortalama bir jedi çokta kombat olayı olmayan bir canlı ki zaten diplomat ağırlıklılar. hi diyorsanız ki ben obi wan olacam. wow kasın arthası kesin. 2 droidica = obi wan (padawan) + qui gon denklemi de aklınız da olsun
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 iyide bioware diyor siz bu dünyadaki en büyük jedisınız diye biz demiyoruz ki
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ya öf her konsere gelen grupta gördüğüm en çilgin kalabalıksınız diyor etc etc
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mighty_THoR said: iyide bioware diyor siz bu dünyadaki en büyük jedisınız diye biz demiyoruz ki şu anda içinde bulunduğumuz sayfada ve senin attığın e3 videosunda ortalama bir jedisınız, ama en iyi smugglerlardan birisiniz diyo. ki order 66 execute edilirken patır patır öldü jedilar 2 lazer tabancasına neyi tartışıyosunuz ya ashdashd.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Karag8z said: Jedi Knight Faction: Republic Role: Melee DPS Starting Planet: Tython Primary Weapon Type: Lightsaber(s) melee dps ne ya, jedi knight dediğin bir koyar, kafa göz uçurur. bari tank role verselermiş :P
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ucunbiri said: Mighty_THoR said: iyide bioware diyor siz bu dünyadaki en büyük jedisınız diye biz demiyoruz ki şu anda içinde bulunduğumuz sayfada ve senin attığın e3 videosunda ortalama bir jedisınız, ama en iyi smugglerlardan birisiniz diyo. ki order 66 execute edilirken patır patır öldü jedilar 2 lazer tabancasına neyi tartışıyosunuz ya ashdashd. npc jedilar için diyor onu
Remus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Jediler normaldede cok guclu degiller, bi iste konseydekiler hayvanlar var, o kadar (sithler haric). mesela madolorian wars zamaninda jedileri katlediyorlar adamlar. Yani soyle diyim %100 luk bi troper %90 lik bi jediyi ile esit gibi dusunmek lazim. %90 ustude zaten obiwanmis yodaymis lukemus anakinmis felan :)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 melee dps diyince aklıma teras kasi geliyor, ya da teras katı. lightsaber dediğin tek vuruşta kol koparır, o jedi knight ne kadar güçsüz olursa olsun lightsaber sonuçta elindeki. o yüzden dps değil de damage dealer gibi bir şey olsa daha iyi olurdu. fighter (teras katı) vs barbarian (cedi nayt) gibi yani, tek vuruşta hop kelle uçtu. tabii vurabilirse.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Ben yine grafiklere taktım,abi o nasıl bir rezillik öyle koskoca e3 de oyun ici video gösteriyorsun grafiklerin rezilligine bak,karakter animasyonlari bildigin 6-7 sene onceki star wars oyunlarının aynısı. hadi kaplamalar efektler vs tamamlanmadı,bari gösterdiginiz videodaki kısmı tamamlayıp öyle basına gosterin.Wow dan cok cok kötü durumda şuan. Oyun içi sınıflari dengeleri gectim,eger betadaki grafiklerde bundan cok farklı olmazsa baştan kaybeder.
Öne çıkan mesajlar