Cd- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ello, Buna benzer bi konu açılmıştı fakat orda sorulan iki bilgisayardan oynanabilecek olan oyunlardı. Benim isteğim ise tek bilgisayardan takılalım oda arkadaşında laptop var sadece bi halt kaldırmıyo ezik herif. Bionic Commando Rearmed'la Obscure II oynadık şu ana kadar. Var mı başka bildiğiniz? Ben klavye mouse takılayım vereyim ona da gamepad oyalansın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Dyna Blaster Ugh! Worms World Party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Metal Slug oynayın biz oynadık çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Expendable candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 heroes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Eragon ve Narnia oyunları da coop oynanabiliyor diye biliyorum. (Sadece Narnia'nın ilk oyunu oynadım, feci epic faildi ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Worms World Party süperdir. gülmekten altınıza edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 metal slug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Worms'u da çok oynadık abi baydı 5-6 kişi felan oynuyoduk zaten onu =) PES NBA felan zaten oynadık action ya da adventure tarzı bişiler arıyorum ben. Metal Slug fena olmayabilir. Ugh da çok eski oyun yav. Expandable nedir onu bulamadım yalnız? Var mı başka öneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 lego batman, star wars, indiana jones micro machines co-op deilse de iyidir marvel ultimate alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 lotr the return of the king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 NFS nin polisli versiyonları, NFS 4 sanırım, ekranı 2 ye bölüyor, birniz polis biriniz hırsız oluyorsunuz, ya da ikiniz de polis oluyorsunuz adam yakalıyorsunuz. Çok zevkli oluyordu eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 expandable ufak uzaktan komandalı yarış arabalarıyla yarış yaptığın oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 alakası yok, o revolt. expendable da gelecekte alien lara karşı savaşan bi komandoyduk.öldükçe yeni clon yolluyolardı, o yüzden expendable dı adı.çok tatlı oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 roket adam said: NFS nin polisli versiyonları, NFS 4 sanırım, ekranı 2 ye bölüyor, birniz polis biriniz hırsız oluyorsunuz, ya da ikiniz de polis oluyorsunuz adam yakalıyorsunuz. Çok zevkli oluyordu eskiden. +9999 ayrıca bilimum emülator(mame,neo geo fln) yükleyin sabaha kadar yolu var. snow brostan başlarsınız street fighter, fatal fury, cadillacs and dinosaurs(mustafa), final fight..vs gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 roket adam said: NFS nin polisli versiyonları, NFS 4 sanırım, ekranı 2 ye bölüyor, birniz polis biriniz hırsız oluyorsunuz, ya da ikiniz de polis oluyorsunuz adam yakalıyorsunuz. Çok zevkli oluyordu eskiden. Forumdaki tek NFS 4 delisi ben değilmişim Alman caddelerini açıp (başkası) hırsız (ben) polis olup sabahtan akşama parti yaptığımız günleri bilirim. Zaten yıllar sonra Kobra Takibi tiryakisi olmuşumdur alman sokaklarında hırsız polis kovalamacası görme ütopyam yüzünden. 99'un bir diğer can oyunu Expendable idi. Hala arşivimden çıkarıp oynuyorum. Grafikler hala efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 NFS 4 enfesti ya. Most Wanted dan sonra en iyisi bence. Ama XP de çalışmıyordu bendeki versiyon, herhalde vistada hiç çalışmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fm08 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 iki bilgisayardan oynanabilecek co-op tarzı oyunların başlığına link istiyorum. evde lan üzerinden oyun atalım dedik arkadaşla da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?35,3246472,3255948#msg-3255948 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar