Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 öle esti bi an, merak ettim google dan da bulamadım, buyrun ister ciddi cevap verin, ister saçmalayın, iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 besle kargayı oysun gözünü diyesim geldi ama yinede sen bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 karga besleme fantazisi bi ara ciddi aklımdan geçmişti ama, yavru karga kaçırmak kaba et ister. adamı duman ederler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben bi kere yavru bi karga düştü diye besliyodum sürekli etrafımda bi sürü karga bekliyodu. İçimden diyorum ben yardım ediyorum ona diye anlamıyolar. bence besle atmaca hatta buluşma yap hepimiz gelip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 heh kobayım :D o değil de bi hayvan beslemek bence insan sağlığı için acaip bir bonus. fakat köpek evde bence beslenmez, kedi ideal hayvandır fakat ev 4. katta, bi ara vardı evde kedi, cam kenarına çıktığında hah şimdi düştü şimdi düşcek diye geberiyorduk, ki bazı camlarımız yan çatıyla bitişik, zaten öyle kaçtı gitti çiftleşme mevsiminde :D balık sux. sürüngen bakımı da çooook zor iş. öyle heves ettim bi hafta kadar kendimi atmacaya beslememeye ikna edemezsem almayı düşünmeye başladım ciddi ciddi şimdi, hayırlısı. edit: mesela her iki posttan biri benim, hatta daha da fazlası, kendimi çok yanlız hissettim şimdi hayvan almalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kanarya al. Fener maçlarını izleme ama bu aralar yazık olmasın kuşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ben de özenmiyo değilim yırtıcı kuş beslemeye. Camiye salıcam güvercinleri avlayıp gelicek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yasak ama bunlar, baykuş topiçinde mevcuttu mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Babamlar şahin beslemiş bi ara da genelde parmağını yir beslerken bişi olmaz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 şahinim olsa adını şahin k koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok abi direk K koyacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Şa-ka (ıyk iğrendim bi an :S ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ben baykus besliyodum gayet de çıkarmadı gözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bahsi geçince senin topiğe baktım, çok tatlıymış baykuş :) abi o baykuş çok küçük gözüküodu zaten, bi de atmacalar kendinden büyük hayvanlardan korkmuyor, sorun teşkil edebilir diye bu arada senin baykuş nooldu, haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kaplan al sen bence bi tane en iyisi o değil de al bi kedi, dikkat edin çıkmasın pencereye, düşmez bi de öyle kolay kolay esasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mulgear6 said: ben baykus besliyodum gayet de çıkarmadı gözümü olm senin baykuş zaten göz kadar nasıl çıkarsın lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 smash said: kaplan al sen bence bi tane en iyisi o değil de al bi kedi, dikkat edin çıkmasın pencereye, düşmez bi de öyle kolay kolay esasında? abi bi önceki kedi tam tekirdi, durduramıyorduk yani, çatıya falan kaçıyordu sürekli (çatıda martıları görünce durmuyor) bide düşer ya nası düşmez ya düşerse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 4. kattan ölür mü ki? sanki bacağını kırar bi tek? e siz de pencereyi açmayın kedinin yanında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Akbaba ya ne dersin? leş ile besleniyür bence gözünü oymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 4. kattan ölür tabi, tam yetişken ölür mü gerçi bilmem de, 4. kattan insan düşse ölür. AKBABAAA OLMAĞSIIIIN ATMACA OLMAĞĞSIIIINĞĞ edit: lol insan düşse ölür ne ya, nese, kedi de ölür ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 karınca da ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montgomery Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 atmaca olmadı mı? peki. o zaman sivrisinek çiftliği kur baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 smash said: 4. kattan ölür mü ki? sanki bacağını kırar bi tek? e siz de pencereyi açmayın kedinin yanında! öle bir ölür ki ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar