Chastise Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Annem eve stoklamak için bana 15 kilo barbunya ayıklattırdı. Her 4-5 ayda bi yapıyorum bunu, bezelye falan da hep böyle. Ellerim vücudu terk edip gidecek diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abo olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 annen her sene savaş yada kıtlık çıkacak mı sanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Her zaman mevsimi olmuyormuş, mevsiminde alıp öyle pişirmek lazımmış. Ama harbi güzel oluyor o var. dur lan olacaktı biraz daha. Yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 gençliğinde ekmeği karneyle almış, tüp kuyruklarında beklemiş, emekçi ve fedakar türk annesi. pamuk ellerinden öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 teyze stoga yatmıs mevsımı gecınce karaborsada satacak barbunyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bizimki de yapardı eskiden.. bilmem kaç kilo domates , biber , barbunya bezelye... abaaoovvv sıkıntı gelirdi.. şimdi ben yapalım diorum o yapmıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 domates? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 stok domates? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 domates salça şeklindedir sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şişe domatesi diye bişi vardır bizimkiler yapar yani.. bilmez misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok bilmiom ben. no-frost kullanıoz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ayrıca antalyada yaşadığımız için stoklamıoz hiçbişeyi. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok salça için ayrı :D ya şimcik şöle oluorr.. domatesleri kaynar suya atıosun 1 dk sonra alıosun.. kabukları rahat soyulsun die.. neysem kabuuunu soyuosun küp küp doğruosun içine feci tuz basıosun.. kavanozlara koyuyorsun.. olay bu yani ama 50 kilo ve fazlası domatesten olunca sıkıntı basıo ister istemez :( yaklaşık bi 7-8 senedir yapmıo ama eskidenmiş o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 biz daha elitmişiz. zaten attığım postlardan da sahip olduğum çizgiyi ele vermiyo değildim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 said: Orçun: aga mahsun kırmızıgül diskografi Orçun: indiriyorum Orçun: istermisin Xunn: blockluyom Quote not related. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ezilmişten yana oldum sen solcusun dediler ülkemi sevdim diye sen sağcısın dediler namaz kıldım oruç tuttum sen yobazsın dediler yoruldum yoruldum,yoruldum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 simdi kılosu 3 ytl desek 15kg barbunya eder 45 ytl ayıklanmıs hali %40 fire verse oda yapar 9 kg ayıklanmıs barbunya sımdı stoga yatsak karaborsada 10 ytl den satsak kılosunu eder 90 ytl yanı %100 kar eder(surtunme katsayısı :=0 kabul edılmıstır pi:=3) iyidir ii borsada kagıt almaktansa barbunya almak daha ıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ban 1 aya çıkarılmamış olsa ne de güzel küfür edilirdi şimdi şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 http://img265.imageshack.us/img265/8070/1217248444886gq8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ayrıca barbunya ist krieg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar