matama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 alet 3-4 gundur elimde merak edenlere yazayim bir kere alet n95 in guzellesmis hali, yani her sekilde menusu dizayni falan guzellesmis, ama sorarsaniz oyle deli bir fark yok, kamerasi az daha iyi foto cekiyor ama ikiside 5megapixel. GPS olayi daha guzellesmis , digital tv var diyor ama turkiyede cekmiyor ne yazikki. Varsa sorunuz soleyin ben cok bilgi aramistim nette bulamamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 GPS'in nesi güzelleşmiş, alıcısı mı daha iyi yoksa sadece Nokia Maps mı yenilenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Evet ben de kullandım bu telefonu. N95 gibi tıkırdayan bir plastik yok, biraz daha kaliteli. Tuşların ve gövdenin kaplama uzun vadede dökülmezse gayet iyi. Telefonda yok yok, fakat biraz büyük ve oldukça kalın geldi bana. GPS i denedim de, bağlanamadı açıkta, daha uğraşmadım. Fotoğraf çekimi de gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 nerden kaça aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 N95e göre ne gibi kullanılabilir avantajları var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar