dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 adres şu: http://www.youtube.com/experiencewii harika olmuş youtube yoksa ktunnel falan bişi yapın izleyin
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çok güzel görünüyor metal slug gibin olsada oynasak.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sayfa güzel olmuş :Dbaşlarda virüs var sandım korktum :D
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 abi düşmüş şeyleri hareket ettirebiliyorsun. yanlız ben baya baya sonuna kadar fark etmedim düşen şeyleri, nasıl bir insanım lan
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ehehe çok tatlı lan edit: ehaeh evet ben de sonunda farkettim açtım baştan bi daha baktım
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oha süpermiş youtube saçmalıyor sandım öncede linke bakınca çözdüm olayı :D
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 lan bende flv playerın sesini niye kısamıyorum diye kendimi yedim bitirdim. :S
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 heyt be.. süper olmuş ya bu :p bu arada geçen gameboyumu çıkarmıştım falan, arkadaş wario landi görünce "bu ne lan mario çakması mı ahaha" diye bi tepki vermişti. bilmeyenlere öyle tabi :)
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 benim bi arkadaşda öle bi tepki verdi... kafası bana yakındı... direk kafa attım... :D
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kafa basmadı videonun yarısına kadar :D
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sailor said: heyt be.. süper olmuş ya bu :p bu arada geçen gameboyumu çıkarmıştım falan, arkadaş wario landi görünce "bu ne lan mario çakması mı ahaha" diye bi tepki vermişti. bilmeyenlere öyle tabi :) wario rullz:)
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yuh lan asıl mario çakma wario tey tey gameboyda az oynamadım lan ben o oyunu kaç kere bitirmişimdir hazinelerin hepsini bulcam diye of. ben hayatımda o kadar yoğun bilgisayar oynamadım
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Aman tanrım. Edit. Abi sallayarak bideonun yıldızlarından birini düşürdüm!
Öne çıkan mesajlar