Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Rj den sonra bayar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bildiğim kadarıyla son sezon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 geçen sayfalarda devam ettirmeyi planladıklarını söylediklerini anlatmıştı bir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 He ya ben dedim, senarist RJ sonra Jane I irdelemek istiyoruz gibin bisi demisti. Kisacasi RJ den sonraki reyting lere bakacaz duruma gore devam ettirecez dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Yarın mı düşüyodu bu nete ya yoksa pazartesi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 pazartesi duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bi suru info olan kotu bi bolumdu.. Cok zorlama ama neyse olur arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 RJ aslında Jane in kendisiymiş geyiği yapıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Nesi kötüydü abi bölümün, bence çok güzel bölümdü. Bir sezonluk olay oldu bir bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Abi olaylar zorlama geldi bana .. Misal bagaja gir hadi canim kastirma beni gir .. Yeterince bekliyelim burazcik daha zaman vs vs.. Bu gibi seyler ama bolum dedigim gibi full info.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Kanuni ye katiliyorum, fazla info kastilar. Belkide bir noktada olaylarin seyrinin degismesi gerekiyordu. Neyse onumuzdeki maclara bakicaz. 6x07 CBI baskani eleman hastaneden cikarken "Hello Boss" diyen elemandan(Ron sanirim adi) acaip supheleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Hem son bölüm hem de gelecek hafta için spoilerlı ~~~~ Ben orda öldürürler diye bekledim, resmen cho gelsin yetişsin diye kasmışlar oarada :) Ron konusu ilginç, gene çıktı karşımıza. Bertram hastaneden kaçarken gözüktü ancak asıl ilginç nokta Reede Smith sorgulanırken koridordan ıslık çalarak geçen kimdi? Ron muydu acaba? Smith'in dikkati fena adağıldı o ıslıkla. Gerçi Patrick olayı farketti ama önemsemedi. Ron'a her zaman dikkat diyeceğim ama sanki Heller'in biraz seyirciyle ufak ufak oynaması gibi de geliyor. Asıl bomba 8. bölüm promosu. Ortalık yıkılıyor, promo'da RJ belli oldu diye. Ben buradan yazmayayım ismi, merak eden araştırır. Görünen o ki dedikodular gayet mantıklı bugün için. Gene tabii bu da kandırmaca olabilir. Nihayetinde Red John'u haftaya kesinlikle öğreniyoruz. Promo'da böyle bir oyun oynamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bertram olmadıgına %100 eminim ben. Oysa da güzel göt olurdum o ayrı. Brett Partridge sadece kolunu göstermeleri kendi sahte ölümünü yapmıs olma ihtimalini yükseltti. Micheal Kirkland ile Brett Partridge arasında gidip geliyorum ben. Bölümde bok gibiydi bence. + Brett Partridge saçlarını kestirip kel olma ihtimali var. Bide bu RJ gittiği psikolog red john tanımlarken kel olduğunu vurgular diye düşünüyorum. Ondan Bertram olduğunu düşünmüyorum saçma da olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Arkadaş buna kötü mü dediniz cidden, bir solukta izledim bölümü. İkinci kere cinayet çözmüyorlar, tamamen bu işe odaklandılar ve bir sürü gelişme oldu. Ben hele yıllarca seyretmiş olsam daha da etkilerdi kesin. Merak edilen, hiç değinilmeyen ne kadar şey öğrendik hem. süper gidiyor ya, en iyi bölümleri serinin bunlar. Yalnız o bitiş çok pis oldu. İyice heyecanlandırdı. Ayrıca kanlı külçeyi siz de taşımak istemezdiniz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kotuden cok zorlama bazi sahneler vs.. bencede gozumuze sokulan kisi RJ degil bu bolumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bende bi kıpırdanma oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Patlama sahnesi Patlama sahnesinde benim kafama yatmayan bir kac olay var. Patlama tam Jane elemanlari baska odaya gotururken oturma odasinda oldu. CBI da gecen bir dialogda bombanin sahislardan birisine yerlestirildigi soyleniyor. Lisbon iceri girdiginden CBI baskani, FBI elemani ve Jane e neredeyse bisi olmamisken, Serif, Stiles ve diger elemanin nallari dikmesi enteresan geldi. Hele serif nasil hayatta kalmadi sasirdim. Sonucta diger 2 supheliyle beraber oteki odaya gitmiyormuydu? Eger serifse havaya ucan, Stiles le oteki eleman olurken, diger uclu nasil bu kadar zararsiz kurtardi kendini? Sanki o odada bir sahne eksik, yada Jane patlamadan dolayi hatirlamiyor. Polis memurunu sorguya cekerken Jane nin Blake Association ile ilgili butun detaylari bir bir soylemesi beni sasirtti biraz. Kanimca odada olupta yayinlamayan bir kisim var. Gecen bolumde silah sesi duyulduktan cok sonra Lisbon eve geliyor ve patlama oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Evet orası net açıklanmadı, bence de bir ali cengiz oyunu beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Gelecek hafta ile alakalı ciddi spoiler, hevesiniz kaçmasın sonra ya zaten gelecek bölümün promosunda şerif mcallister'ın red john olduğu gözümüze sokuluyor. ölmemiş gibi gözüküyor. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Tek bi kişi red john değil, hepsi birer RJ ve cinayetleri aynı şekilde işliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Senarist demedi mi listeden biri Red John. listeden biri Jane'in ailesini öldürdü deseydi o zaman o teori doğru olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-frc3/1398490_10152013462684861_1768236993_o.jpg Eğer şu tam patlamadan önce ki ss ise arkada bi olay olduğu kesin Jane, McAllister'ın önünde o durumda onun ölme ihtimali yok gibi bişi. McAllister arkdasındaki kapından kaçmış olabilir RJ olma ihtimali o yüzden güçlü geliyo promoya dayanarak ve şu duruma göre. O bombada büyük ihtimal koltukta patlıyor. Visualize patronuyla muridi ondan param parça olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 3 ün 5 in hesabını yapan, paraya çok değer veren bir adamın hikayesini mi anlatıyor bu dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 said: Patrick Jane bir psychic olarak calisiyordu ve bazi durumlarda polise destek sagliyordu. Fakat bir gun hayatinda en onem verdigi 2 sey bir seri katil tarafindan elinden alininca kendini tamamen bu ise adadi ve California Bureau of Investigation'a(CBI) bir dedektif olarak katildi. Manyaa teki cinayet çözüyo gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bölüm nete sızmış galiba izleyenler rezalet diyor gören var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar