Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Life

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

güzel bi dizi. house vari bi havası var. bunda hikayedeki polisimizin fiziksel olarak hugh lauri e benzemesinin çok büyük bi payı var.

2. sezonda Donal Logue diziye Captain Tidwell olarak dahil oluyor. İzlemesi eğlenceli ve sıkmayan bi dizi tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
topic açıcaktım aramaya inandım ve buldum.
bu diziye başlamayı düşünüyorum izleyenler yorum yapabilir daha bi.

nerden aklıma geldi bu dizi kısmını da açıklıyım,
band of brothers ı tekrar izledim bu hafta. baktım oradaki herkes bi yerlerde rol kapmış popüler dizilerde, dedim bu başroldeki adam nerede o zaman? cevap bu dizi oldu. merak ediyorum bakalım iniyor ilk bölüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Dizi gayet güzel.
Zaten DiziMax yüzünden dedektiflik dizisi manyağı oldum.
Bazı sıkıcı dizilerden sonra tam müthiş birşey oldu.
NCIS, House, Law&Order CI ile birlikte bir de bunu izliyorum.

Üç temayı birden işliyorlar dizide.
1- Bakın hayat böyle böyle, sağ gösterip sol vurur, çok şaşırtır sizi.
2- Haksız yere hapis yatan polisin intikam macerası.
3- Law&Order vari dedektiflik hikayeleri.

Üçünü birden koymaları çok güzel olmuş.

Bir de şey var. Dizideki dedektiften House havası aldım sanki. House umursamaz ve deli bir adamı oynuyor, bu da deli ama çok umursayan bir adamı oynuyor. Birisi doktor birisi polis belki ama sanki birbirine çok benziyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

One

Mükemmel bir sezon finali oldu. yanlız dizinin 3. sezona dönüp dönmeyeceği belli değil. hem sezon finali hem dizi finali tadını yakaladım. Ama umarım 3. sezona geri döner.

Bu arada bölümün isminden ve Crews in önüne sunulan fırsatlardan anlıyoruz ki ergenekon un bir numarası Crews miş.

of esasında anlatılacak çok şey var ama kelimelere dökmek imkansız. anın tadını yaşamak istiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkada dönen bi konu var her zaman, ama böyle her bölüm konu hakkında 3 dakikalık olaylar olmuyor, genelde bir cinayet falan işleniyor, onu araştırırken bir yandan da adam esas konuyu didikliyor. Herif işlemediği bir suçtan 12 sene hapis yatmış, sonra aklanıp inanılmaz milyon dolarlarlık bir tazminat almış. Devasa bir malikanede yaşıyo adam arkadaşıyla, evin içi bomboş falan, böyle parasını abuk subuk şeylere harcayıp seks yapıp eğleniyo, bi yandan da ona setupı kim kurdu onu çözmeye çalışıyo. Güzel dizidir ama izleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...