Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 en sevdiğim lahmacuncu kapatmış dükkanı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bize de archangel_ la işkembecici de olmuştu ayınısı. gecenin bi yarısı bi gittik, dükkanı boşaltmış. sudan çıkmış balığa dönmüştük. fena bişi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 En sevdiğin kokoreççi hala açık ama bir de bu yandan bak.Artık kokoreç yemek için daha çok vakit bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dostum adam lahmacunu değil lahmancuncuyu kaybettiğine üzülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 lahmacuncuya lahmacunlar yüzünden üzülüyor da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Hmm olay benim anladığımdan çok daha derin bir mevzuymuş.Sığlığımdan ötürü özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 şimdi lahmacunları bir daha yiyemeyeceği için mi üzülüyor yoksa lahmacuncuyu bir daha göremeyeceği için mi bu bir sır tam bir muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 lan ağlayacam ya, lahmacun getirsin birisi bana. offfffffffffffff nası bi ızdıraptır bu. en büyük acılardan biri ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hadi engin abi, aç telefonu, alo bilal kebap de. hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bilal kebap ne ya, sen tek büfeden açık ayran da içiyorsundur allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ne yani artık bir daha o lahmacunları tadamayacak mısın yani bir daha engin abinin o kalın ve tok sesini duyamayacak mısın oh tanrım ölmüş olmayı isterdin belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dolar nabtı öyle ya. fırladı gitti anasını satiyim. sıçtım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 irenikus said: bilal kebap ne ya, sen tek büfeden açık ayran da içiyorsundur allah bilir kavga çıkarırım. bilal kebap a laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 engin abinin kalın ve tok sesi yok. engin abi sipariş alıyor, motorla getiriyor. ayrıca ustaya kerime bol acılı yap diyor. oradaki tüm soganıydı vesairesiydi getiriyor. burda ben kendimden geçiyorum resmen. acım ulan. kurufasulye yemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tek büfede limonata daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bosver hacı zaten kıyma olarak essek kullanıyordu onuda gelıp benden alıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Laraken said: bize de archangel_ la işkembecici de olmuştu ayınısı. gecenin bi yarısı bi gittik, dükkanı boşaltmış. sudan çıkmış balığa dönmüştük. fena bişi çok. bi beni götürmediniz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar