Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Düzgün birşey arıyorum, fiyat/performans serisinden. Kulaklıklı veya benzeri üstüme takılanlardan değil de, masaya takılan/yapıştırılanlardan olursa daha iyi olur. VT'de kullanırken sorun çıkarmayacak, mikrofon ile ağız arasında 15 - 20 cm'lik bir mesafeden bağırmadan konuşabileceğim bir mikrofon biliyor musunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Gangren said: Düzgün birşey arıyorum, fiyat/performans serisinden. Şuradaki oldukça fiyat/performans bir ürün ve ben memnunum diyecektim ki; Gangren said: Kulaklıklı veya benzeri üstüme takılanlardan değil de, masaya takılan/yapıştırılanlardan olursa daha iyi olur. ... owned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bende a4tech pk-5 kamera var. mikrofonu gayet güzel 30-40 cm den rahat rahat konuşuyosun. kamerayla bişeler alsan böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 VT nedir?bi ben bilmiyorum sanırım bu kısaltmayı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ventrilo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Shure,plantronics ya da sennheiser onerebılırım mıkrofonda.Genelde tum tv yayınlarında , uluslararası tv kanalları dahıl sennheiser kullanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi tavsiyem o masaya yapistirilandan felan alma. acayip cikiyo ses, o istemedigin sekilde bagirarak konusmak zorunda kalabiliyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Creative Kulakluk Geçen gün Vatan Bilgisayarda böyle birşey gördüm. Ben gayet beğendim, alıcam birkaç güne. Fazla yer kaplamayan, sağlam bir kulaklığa benziyor. edik: pardon yeni gördüm kulaklıklı mikrofon istemiyormuşsun. ama ben genede tavsiye edeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mülteci said: Shure,plantronics ya da sennheiser onerebılırım mıkrofonda.Genelde tum tv yayınlarında , uluslararası tv kanalları dahıl sennheiser kullanırlar.mülteci bence para alıyo sennheiser , shure veya plantronics'ten. Adam alt tarafı ventrilo ile konuşacak yahu ulusal tv'den yayın yapmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Keske alsam :) İşin şakası sadece kaliteli birsey onermek istedim arkadasa.Bu sektorde acıkcası ıyı bırsey arıyorsan cokta fazla secenek yok.Ve ben bu sektorun ıcındeyım.O yzden objektıf olarak onerılerde bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aslında yakaya takılanlar fena değil-di ama benim gibi sende üzerinde unutup kablo-kalvye-kasa-tshirt'e zarar verebilirsin. a4 ün 5-10ytl ye masaüstü mik. leri var onlara bak fena değil ses çıkışı. Kalitelimi? Değil ama oyun oynarken yeterli. Ne dediğin anlaşılıyor kısacası. a4 ün bulamadım nette bir bilgisayarcıya kadar gidip bakmayı dene. Onun dışında bunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar