Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Sevindim bunu duyduğuma. Burdan önce bizde Atatürk caddesinde oturuyorduk. Çok seviyoruz buraları ailecek. Avrupa yakası çok cümbüş geliyor bana, yoruyor. En kısa zamanda görüşmek dileği ile. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 buralar sevilmez mi yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 heheh güzeldi güzel =) hesabımın banı yeni açıldığından yazamadım kusuruma bakmayın, Ramocan'a da burdan başsağlığı dilemek istiyorum. Yemek kısmı harici güzeldi, paramecium incik cincik bütün araçların kusurlarını taradı, o fotoğrafları görmek istiyoruz =). Mercedes standı fuarın en güzel standıydı, gerçekten de bir markanın büyüklüğü öyle olur, yani CL500'e biniliyorken A3'e binilemeyen bir otomobil fuarı bir yerden sonra komik oluyor ne yazık ki. Gallardo ile Murcielago'yu uzaktan bile görmek güzeldi, Reventon'u beklerdim ama. o değil de prozzak bana "aman evladım dokunma kırarsın, aman elleme onu bozarsın" gibisinden çocuk muamelesi yapmasaydı da biraz mıncıklasaydım araçları =P P.S: O değil de dönüşün bindiğim takside ki adam tam bir psikopat çıktı, havaalanı dönüş yolu kapanmıştı, benim de yolum uzamıştı. Ben de adama "Başbakan falan mı geçiyor ya niye kapadılar" gibisinden birşeyler dedikten sonra adam başladı "o başbakanın ben var ya ................, onun gibi karadenizliyi ........." ve yol boyunca küfür etti yani susmak bilmedi, adam afedersiniz "laz" yani, birşey de diyemedim, evin oraya kadar yaklaşık bir 2-3 sayfayı dolduracak kadar non-stop küfür etti hükümete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hahaha garip oldu o gece ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 fuarda telefonunu verip sonra randevuda satan fiat modellerinin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 matama said: fuarda telefonunu verip sonra randevuda satan fiat modellerinin .... hangisi esmer olanlardan biri mi? @syn: çocugum ben seni her arabaya bindirmedim mi.. audi de r8 hariç her arabayı açtırmadın mı? Kırıyorsun ama kalbimi.. Sende araçlarda ellerini en alakasız yerlere sokup durdun ben napayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 matama said: fuarda telefonunu verip sonra randevuda satan fiat modellerinin .... tek sana mı verdi numarasını sence? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 benimde tek bana versin diye bir iddam yokki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eh işte piyango sana çıkmamış neye kızıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 silinmek zorunda kalindi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hahah. senin gibi adamın zaten dediğin gibi 4-5 tane aldığını tahmin ederdim. yanılmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Selam, Fotoları aktarmakla uğraşamadım ve uğraşamayacağım da iş bu vesile ile fotolar DVD yapılıp Vodan'a verilecek :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Fotolar bende olsa siteye koyma bahanesiyle paylaşmış olurduk. DVD deyince en yakın buluşmaya kadar fotoğraf falan beklemeyin'e çıkıyor o :) E 3 ay sonrada Autoshow 2008 fotoğrafları diye fotogaleride konmazki siteye :) Ben alır üzerine yatarım o fotoğrafların :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yaw para versene dvd yi yurtiçi kargoya vodana yolla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Repidşeyra atın bari yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bence en iyisi o bahsettiğim programla boyutları düşürüp 1024x768 olarak rarlayıp rapidshare'e yüklemek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Selam, DVD yazıldı ve hazır/nazır şekilde evde :) Şimdi Vodan arkadaşımız bana kargo adresini verecek ve yarın ona yollayacağım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sizde facebook falan yok mu yaw oraya koysaniza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Selam, O-hooooo... Vodan'ın vardır, o ekler :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 O fotoğrafların altında OK logosu olacak ona göre :) Bide ben baya yoğun çalışıyorum gecikmelerden mesuliyet kabul etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Selam, Ben iki ay salladım, sen de iki ay sallarsın... sonraki fuara kadar vakit var artık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mr_Hand said: buralar sevilmez mi yaa :) ben sevmedim ya çok sıkıcı :D gidicek hiçbiyer yok eğlenmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Redogski said: Mr_Hand said: buralar sevilmez mi yaa :) ben sevmedim ya çok sıkıcı :D gidicek hiçbiyer yok eğlenmek için :) yok artık lebroooon diyesim geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Redogski said: Mr_Hand said: buralar sevilmez mi yaa :) ben sevmedim ya çok sıkıcı :D gidicek hiçbiyer yok eğlenmek için :) bizim okula gelsene anıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 prozzak said: Redogski said: Mr_Hand said: buralar sevilmez mi yaa :) ben sevmedim ya çok sıkıcı :D gidicek hiçbiyer yok eğlenmek için :) yok artık lebroooon diyesim geldi :) anadolu yakasında yok demek istemiştim :D avrupa güzel :) @syn: napcam sizin okuldayaa ben yaka olarak sölemiştim.yoksa bizim okulda hareketli oluyo da yetmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar