Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj AUTOSHOW 2008'de (idi)

prozzak

Öne çıkan mesajlar

heheh güzeldi güzel =) hesabımın banı yeni açıldığından yazamadım kusuruma bakmayın, Ramocan'a da burdan başsağlığı dilemek istiyorum.

Yemek kısmı harici güzeldi, paramecium incik cincik bütün araçların kusurlarını taradı, o fotoğrafları görmek istiyoruz =). Mercedes standı fuarın en güzel standıydı, gerçekten de bir markanın büyüklüğü öyle olur, yani CL500'e biniliyorken A3'e binilemeyen bir otomobil fuarı bir yerden sonra komik oluyor ne yazık ki. Gallardo ile Murcielago'yu uzaktan bile görmek güzeldi, Reventon'u beklerdim ama. o değil de prozzak bana "aman evladım dokunma kırarsın, aman elleme onu bozarsın" gibisinden çocuk muamelesi yapmasaydı da biraz mıncıklasaydım araçları =P

P.S: O değil de dönüşün bindiğim takside ki adam tam bir psikopat çıktı, havaalanı dönüş yolu kapanmıştı, benim de yolum uzamıştı. Ben de adama "Başbakan falan mı geçiyor ya niye kapadılar" gibisinden birşeyler dedikten sonra adam başladı "o başbakanın ben var ya ................, onun gibi karadenizliyi ........." ve yol boyunca küfür etti yani susmak bilmedi, adam afedersiniz "laz" yani, birşey de diyemedim, evin oraya kadar yaklaşık bir 2-3 sayfayı dolduracak kadar non-stop küfür etti hükümete.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
fuarda telefonunu verip sonra randevuda satan fiat modellerinin ....

hangisi esmer olanlardan biri mi?

@syn: çocugum ben seni her arabaya bindirmedim mi.. audi de r8 hariç her arabayı açtırmadın mı? Kırıyorsun ama kalbimi.. Sende araçlarda ellerini en alakasız yerlere sokup durdun ben napayım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fotolar bende olsa siteye koyma bahanesiyle paylaşmış olurduk.

DVD deyince en yakın buluşmaya kadar fotoğraf falan beklemeyin'e çıkıyor o :) E 3 ay sonrada Autoshow 2008 fotoğrafları diye fotogaleride konmazki siteye :) Ben alır üzerine yatarım o fotoğrafların :P
Sosyal ağlarda paylaş

prozzak said:
Redogski said:
Mr_Hand said:
buralar sevilmez mi yaa :)

ben sevmedim ya çok sıkıcı :D
gidicek hiçbiyer yok eğlenmek için :)

yok artık lebroooon diyesim geldi :)

anadolu yakasında yok demek istemiştim :D
avrupa güzel :)
@syn: napcam sizin okuldayaa ben yaka olarak sölemiştim.yoksa bizim okulda hareketli oluyo da yetmiyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...