Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 esasen sorc olmakla beraber kotbs yokluğunda WP'yi bir denemek istedim oynadığım oyunlarda esasen paladin tarzı karakterleri tercih etmem nedeniyle, işbu başlıkta da warrior priest'ler hakkında konuşalım. :) kıssadan hisse tek birşey söylemem gerekirse son derece iyi tasarlandıklarını düşünüyorum. geriden heal elbette mümkün ama esas gücü ön saflarda ortaya çıkıyor ve heal büyüleri hareketli yapısını iyi tamamlıyor. hybrid'e yakışır bir esneklik var, gruptaki sınıf dağılımına göre tamamlayabiliyorsunuz bütünü. aoe repent tactic biraz geç açılıyor maalesef, o geldiği zaman herhalde bayağı rahatlanır tahminimce. bir de grace path'taki divine strike healini 3 katına çıkaran tactic çok hoşuma gitti. divine strike'ı özetlemem gerekirse: 3 yıl ne sürünmüşüm ben ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 paladinle çok farklı warrior priest daha çok aoc daki bear shaman a benziyor. Damage yaparken heal oluyor ve hotları var. wrath giderseniz gayet iyi melee damage ı oluyor salvation giderseniz instant parti healları var ama genede en iyi şekilde heal atmak icin melee dalmak zorunda. En büyük sorunu heal atması icin melee dalması gerekiyor ama ön saflara cıktıgında nüke yiyip anında ölüyor :) Ben genelde bizim arkaya adam gelsin de kafasını kırıyım diye dua ediyom squiklerin petlerini falan kesiyorum milleti heal ederken :) Diger bir sorun yavaşlatma sikilinin çok kötü olması adama önce hehangi bir curse atıp ondan sonra yavaşlatma vurmanız gerekiyor yoksa yavaşlatmıyor çok kullanışsız bu yüzdende çogunlukla adamlar kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Warrior Priestim rank 21 tek diyebiliceğim = DURACELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 WitchElf olarak eğer kiss of death konduramazsam yenme ihtimalim olmuyor. Ama tutturursam baya eğlenceli kapışılan bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Chosen olarak 1vs1 de WPleri nasıl alabilecegim hakkında en ufak bir fikrim yok ;x Witherin Blow(40 AP siliyor rakipten)spammlıyorum eger canı %50lere inmisse o zaman da healleri ile outdps ediyor beni ,, Guildimde herkes WPlerden sikayetci kesinlikle nerflenmesi gerektigini dusunuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 WP ler AP ve RF kullanıyor 2 sinin dengesi koruyamayanlar oynayamıyor zaten ve bu mekanikte işkence çeken tek sınıfız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 t3 e kadar dok ve wp nin saltanatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Aynen öylede pek saltanat denemez abartmaya gerek yok. T3de salvation oldum kaldıki yediğim dmglerin haddi hesabı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Evet t3 de direk düşüşü görüyosun. Ben lvl 28 oldum artık öyle WE lerle falan dalga geçemiyorum, alıyorlar aşagı valla, armor falan hikaye herkese armor penetrate tarzı bişeyler gelmiş :) Senaryolar desen melee oynamak imkansız anca salvation gidip arkada parti heal basıcan paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Bogachan said: Evet t3 de direk düşüşü görüyosun. Ben lvl 28 oldum artık öyle WE lerle falan dalga geçemiyorum, alıyorlar aşagı valla, armor falan hikaye herkese armor penetrate tarzı bişeyler gelmiş :) Senaryolar desen melee oynamak imkansız anca salvation gidip arkada parti heal basıcan paso. WH larda arkadan yapılan saldırılarda torment skill i kullanınca armor direk pass geçiliyor. aynı skill doğal olarak WE lerde de vardır. o yüzden dikkatli olmakta fayda var. WP alk karakterim var lvl 13 henüz. ama efektif olarak nasıl oynayacağımı anlamadım gitti. yani bir takım heal/buff özellikleri için yakın combat e girmek lazım. herhalde bir IB yada SW ile koordineli çalışmak gerekiyor. o sana guard verecek, sen onu bufflayacan, heal edecen. ama ön saflarda olunca da direk hedef oluyorsun. bir yandan combat ile uğraş, diğer taraftan heal olayına dikkat et tersim dönüyor. sanırım arkada durup heal atılacaksa WP yerine RP açmak daha mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dün bi wp ile oynuyodum. (bwyim ben) pq yapıyoduk. 2 dps vardı chapter 7 part 3 için, zaman yetmiyo adamı öldürmeye. o yüzden 100 combustion açtım atıyorum ne varsa. birden öldüm. tabii genelde %50 wound debuff ile gezdiğimden koymuyor artık. ama wp e sordum niye heallamadın diye. adamın cevap "you're damaging yourself, why should I heal a mage" ha tanklayan kimse de yok, friendly mob tanklıyo düşman mobu. işte böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Benim gördüğüm kadarıyla WAR daki en başarılı class WP ve mirrorı DOK... 1vs1 de iyi bir WP ile başa çıkabilecek pek bir class yok sanırım. Ayrıca duruma göre her ortama uyum sağlamasıda muhteşem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Jadelith said: dün bi wp ile oynuyodum. (bwyim ben) pq yapıyoduk. 2 dps vardı chapter 7 part 3 için, zaman yetmiyo adamı öldürmeye. o yüzden 100 combustion açtım atıyorum ne varsa. birden öldüm. tabii genelde %50 wound debuff ile gezdiğimden koymuyor artık. ama wp e sordum niye heallamadın diye. adamın cevap "you're damaging yourself, why should I heal a mage" ha tanklayan kimse de yok, friendly mob tanklıyo düşman mobu. işte böle. Ya sen kendini öldürüyon farketmiyon adam senin öldügünü nası farketsin :) Şaka bir yana o farketmemiştir senin damage aldıgını üste çıkmak için öyle saçma bir laf etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yok farkediyorum da artık koymuyor. dediğim gibi genelde %50 wound debuffla geziniyorum, 1600 health varken 300-350 arası explosion oluyo. explosionlar %50 şansla olduğu için 10 büyüde ölüyorum :) 10 büyü de 14 saniyede bir atıyorum. ki %50 debuff varsa bu 5 büyü ediyor ki 5 büyü: boilingblood detonate ignite sear pyro: 8 saniye :) çok kolay ölüyo bwler. tam glass cannon. genelde senaryolarda 1. oluyosun damagede ama pocket healer yoksa direk pestilin çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evet maalesef henüz t2'de olmama rağmen BO'lar deli etti, "wot armor?"a ve o snare'e nerf lazım heh. ve sorc'tan gördüğüm kadarıyla t3'te öne çıkması iyice zorlaşıyor ağır dmg nedeniyle ama intimidating repent & grace of sigmar tactic'leri alınınca iyi resist giyilirse gene iş yapabilir sanıyorum melee'de. bir de melee yapacak insanın endless guilt tactic alana kadar 3 puan wrath'a yatırması lazım herhalde, mevcut snare aklıbaşında tank asistlemiyorsa yetersiz çok. evet soloda sorunu olmaz muhtemelen ama oyunda solo yapılan pek yer yok gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 rank 32 wp yim tamamen wrath ve critical tactic build gidiyorum. %20 critical chance ile genelde vuruslarımın cogu critical oluyor ve ilerledikce wrath de güzel dps skilleri geliyor. str, wounds ve resistlere abanıyorum genelde ve combatlarda dest lerde tank dısındaki bütün classlara dalıyorum. oldukcada yeterli oluyorum gibi geliyo:) hele ki casterlarda güzel basarı elde edebiliyorsunuz. kötü tarafı düşman casterların ilk hedefi oluyorsunuz ön saflarda. melee oldugunuz icin öne cıkıyorsunuz ve magus gibi classlar size sarıyor hemen. bu nedenle önce dayanıklı melee dps lerin öne cıkmasını bekleyip ortamdan istifade kendinize hedef belirleyip dalınca gayet hoş oluyor:) özellikle magus, sorc. gibi classlara bulaşıyorum basta sallamıyolar hatta iclerinden heh wp ye bak bana geliyo diyolar eminim:) ancak 2 hammer darbesi yiyince giden hp yi gördüklerinde sasırıp kaçmaya başlıyolar:) sonuc itibariyle solo düşünürsek wrath bile gitseniz healiniz size we ler dısında her class icin yeterli oluyor. ancak we lerin dps sine yetişmiyor heal. bir diger kötü yanı sonucta priest ibaresi oldugu icin classınızda bazen heal hakkında tepki alabiliyorsunuz ne işin var önde senin diye:)wrath olarak yapabileceginiz hp regen atmak ve arada grup heal cakmak oluyor genelde. pve de ise cook rahat bi class wrath de olunca zate dps de problem olmuyor ve kendinize yetiyorsunuz cok rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 aslında mantıklı ve hiç fena bir fikir değil.renown builddende melee critical alınca güzel bir caster kesici char olur.hatta bir build yaptım bile 12 melee crit, 120 str, yüzde 3 her tür şeye resist oluyor.birde careerden yüzde 15 crit felirse toplamda yüzde 27 crit hiç fena değil.çok rahat magusu,sorceroru,zealutu,shamanı alabiliriz.ne yazıkki healimiz kimseye yetmiyor cünkü hot şeklinde ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Benim merak ettiğim bişey var. Şimdi bu divine fury midir neyse işte, vurduğunuz damage'a bağlı olarak mı artıyor yoksa kaç kere vurduğunuza göre mi? Mesela ben ahmet'e 3 kere 10 damage'dan vurdum 30 divine fury aldım; 5 kere 10'a damage'dan vurursam 50 mi alırım? Peki ya 2 kere 25 damage vurursam yine 50 mi gelir yoksa 20 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 divine assault var, divine strike var. hangisini kastettin? gerçi ikisi de verilen dmg ile scale oluyor, yüzde hesabıyla çalışıyor. wrath'tan pek memnun değildi insanlar ama olabilir aslında makul. özellikle tank guard filan verebilirse iş yapılır arkada healer olduğu sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Şimdi şöyle bişi var bugmıdır bilmiyorum ama divine strike bildiginiz gibi verdigi damage ın yarısı kadar heal ediyor bizi ama crit vurdugunuzda normal damage üzerinden hesaplanıyor heali, crit vurunca healde bişi degiştirmiyo yani. Bu yüzdende crit build gitmek heal agırlıklı oynayan birine pek yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 crit build ayrı heal ayrı tabi ki yaramaz:) crit gidiyorsanız kullandıgınız itemlerden tutunda equip etiğiniz career ler ona göre olacak. sam; wrath de sonucta her skilli alıcaz diye bisi yok ben su an lvl 33 üm aldıgım 2 veya 3 skilldir. birisi zate 15 crit veren fanaticism digeride adını unuttum şimdi hammer of sigmar mı neydi 190 dmg veriyor ama target %50 hp den assagıda ise yaklasık 2 katı falan dmg veriyor. 400 ün üzerinde dmg gördügüm tek skillim bu baya hosuma gidiyor effectide güzel:) crit veren abilitylerin yanına bide biliyosunuz bazı set ler var 5 crit falan veriyor onlardan bulabilirseniz tadından yinmez:) bu tabi esit sartlar icin ideal yani su an t4 de dps yönünden yeterli olsam bile pvp de gerek kullandıgım armorun rank düşüklüğü gerekse silahlarin dps az geliyor. sonucta karsında genelde lvl 38-40 adam oluyor:) t4 baslarında lvl 36 ya kadar falan heal gitmeyi düşünüyorum. yüksek lvl orderlara biraz geride kalıp heal basmak daha mantıklı su aralar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Bende senin gibi yapıyorum t3 başındayım rank 23 salvatıon buıld healer 26 27 den sonra tekrardan wrath gıdıcegım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Venator said: Benim merak ettiğim bişey var. Şimdi bu divine fury midir neyse işte, vurduğunuz damage'a bağlı olarak mı artıyor yoksa kaç kere vurduğunuza göre mi? Mesela ben ahmet'e 3 kere 10 damage'dan vurdum 30 divine fury aldım; 5 kere 10'a damage'dan vurursam 50 mi alırım? Peki ya 2 kere 25 damage vurursam yine 50 mi gelir yoksa 20 mi? righteous fury abilitylerde dendiği kadar kazandırır. verdiğin hasar 1 de olsa 1k da olsa aynı miktarda alırsın, autoattack gibi rf verir diye açıklaması olmayanlardan almazsın. arkadaşımınkiyle biraz oynama fırsatı buldum da, str ağırlıklı grace gitmiş (r28 idi), wrathe alternatif olarak düşünebilirsiniz bence hem heal hem damage istiyorsanız. genelde kullandığınız her saldırı heallıyor verilen hasara göre, 2 ability bazında düşünürseniz (divine strike ve divine assault) 90 ap harcayıp net 15 rf kazanarak 3x%150 + 3x%250 (base damage ler arasındaki fark az olduğu için önemsiz sayılır str ve silahtan gelen dps yüzünden) 'den 6 birim hasar verip 12 birim heallamış oluyorsunuz. yalnız 28 idi demiştim, o yüzden iyi gözüktü bana muhtemelen ; grace'e 11+1 puan verince bir tactic var divine strike ve sigmar's radiance ın heallarını hasarın %150 ve %100 ü şekline getiren. oraya gelene kadar divine strike ı wrath olarak kullansanız da çok kaybınız olmaz bence. crit olayını okudum, evet normal damage mış gibi hesaplanıyor sanırım, bug mı değil mi bilmiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Level 11 WP'yim bende , 3 gündür oynuyorum. WoW'da 2.5 sene Paladin olarak oynadım ve char'ı benimsediğim için War'da da buna benzer bir char açmaya karar vererek açtım Warrior Priesti. WoW zamanında Retribution idim , yani damage'a önem veren bir şekilde oynuyorum. Burada da Wrath gideceğim sanırım ama burada biraz daha farklı sanırsam sistem. Mevcut olan attackları güçlendirmek amacıyla mı build oluşturuyoruz yoksa farklı bir olay mı var ? Biraz şu War Career Buildlarını açıklarsanız sevinirim , yeni topic açmış olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Hem mevcut skilleri geliştiriyor hemde yeni skiller alıyorsun treeden. asıl amaç yeni skiller almak bence. istedigin skilin üzerine kadar treede ilerledikten sonra skill puanı vererek onu alabiliyorsun istersen almadan devam da edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar