metboy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 eh bende bazen fedaykin abimizin siyasi fikirlerini fazla sevmesemde böyle konuşmayalım yani =p banada şovenist diyorlar hep normal hayatta ;p[signature][hline];;suitfly icq [Bu mesaj metboy tarafından 26 Nisan 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 PKK hakk1nda olumlu seyler dusunebilme hakkina turkiyedeki insanlar sahiptir ve bu dusunce ozgurlugudur diyen adam burada hala isi soytariliga vuruyor. Boyle bir sey yoktur. PKK lehine bir sey dusunmek isteyen bu ulkeden gider baska ulkede dusunur dusunecegini. Gelecegi varsa mehmetcik tekrar onu yollamasini bilir. Bu ulkede kalmak istiyorsa aponun yaninda yer cok oraya yollayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Yunuslara ne oldu? Sakin olsak biraz?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ynuslardan pkk ya geldık bakalım sonumuz ne olcak[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 nerde coalmish bu yunusar harbiden merak ettim[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Zayın zibidi kardeş... 1-) Konumuzla yanı yunuslar ile yazdıklarının ne alakası var 2-) Madem şikayet edeceksin durma bir saniye git şikayet et, hayya savcılığa suç duyurusunda bulun. Şayet nasıl bulunulur, teknik prosedürü nedir filan istersen sana yardımcı olurum. 3-) Sürekli yüksekten atan kardeşim, şayet mehmetçik beni bir yerlere yollamak isteseydi ben askerdeyken zaten yaparlardı. Ha onun yerine karakolu bana teslim etmeyi daha uygun buldular ama sen demekki onlardan daha iyi biliyorsun kimi şeyleri ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Fedaykin askerdeyken ne yaptigin beni alakadar etmez. Burada yazdiklarin alakadar eder. Burada yukarida dedigim seyleri gecmiste yazdin mi yazmadin mi? Sen bunu soyle... Gormeyenler anlasin ne mal oldugun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 kimse yobaz olmasın aman o mevki benim.. bir arkadaş "ne biçim adamsın seni öldürmek lazım" demiş de bu nasıl sözdür? yavaş arkadaşlar, ağzınızdan lafları çıkarıp sonra düşünmeyin. bu kadar mı ucuz oldu birini öldürmek? tamam ben de pek beğenmedim ama mantıklı tepkilerde bulunmak gerek..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Düşünce özgürlüğü denilen şey budur. Ben oturup hiç bir zaman PKK'nın silahlı eylemlerini savunmadım, sadece neden çıktıklarını, varoluş sebeplerini açıkladım. Tabi kimileri için bu özgürlük sadece kendi partisinin tanımladığı, savunduğu görüşlerin açıklanmasını kapsar, diğer görüş açılarını direkt vatan hainliği ile suçlar. Kimilerinin sığ beyni "bir sonucu ortadan kaldırmak istiyorsan onun sebeplerini anlamaya çalışın ki ona göre bir çözüm üretebilesiniz" dediğimde bunu teröristlik olarak algılıyabilir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 İşte ben burada çıkacak tartışmayı bekliyordum da arkadaşın damarları başka konuda kabarmakta olduğundan bunu görmedi bile. Zibidi kardeş, bak Llama da seni ölümle tehdit etti, istersen savcılıktan koruma talep et, o konuda da sana dilekçe yardımında bulunabilirim. said: Sam, 26 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki: bir arkadaş "ne biçim adamsın seni öldürmek lazım" demiş de bu nasıl sözdür?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Tamam şimdi buldum ben bunu derdini :-) Bugün başbuğları ile ilgili bir ufak bir yazı yazmıştım. Herhalde bu da arkasına yine bol saldırgan bir şey yazdı ki silindi. Orada hırsını alamamış anlaşılan, başbuğları gibi kutsal bir insana laf edilmesini sindirememiş. Fırsat buldu ya direkt atladı :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Vatan Haini fedaykin nickli sahis istedigin sey olmadigi malesef. Kimsenin gazina gelip kavga cikartacak degilim. Eger adminler okuduysa o mesaji geregini yaparlar herhalde... Gerçi senin gibi bir vatan haini hala burada mesaj yazabiliyor. O adam neden yazmaya devam etmesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 2. olarak. Her milliyetci insan ulkucu olacaksa isimiz zor. Sayin Bulent Ecevit sosyal demokrat bir insan olmasina ragmen dediginiz ulkuculerden daha milliyetci bir insandir. Senin gibi geri kafali insanlar milliyetci insanlari sadece ulkucu saniyor galiba... Hadi ulkucu oldugumu varsayalim. Bu laflarin nedir ya? Hakaret resmen. Sag gorusun anasini ...yim deseydin daha kestirme olurdu. O begenmedigin ulkuculer bile senden daha genis dusunme yetisine sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Dresim bir tanem, ortada belirtilen bir politik görüş veya siyasal bir münazara filan zaten yok ki :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Her zaman bu şekilde sorunlar olacaktır ama bunu çözümü yasaklamak veya hiç bulaşmamak bence olamamalı. Zira daha düzgün tartışabilmek için önce böyle hatalar yapıp deneye yanıla öğrenmeliyiz yoksa hiç öğrenemeyiz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 mahkemelık olmayım arkadaslar ama surda 2 3 ay sonra askere gıdıcem aman bırde orda dayak yemıyım bunun ıcın[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Dres kardes. Burada boyle bir sohbetin olmasini nasil bekliyorsun ki? Adam acikca ulkuculere karsi olan dusmanligini dile getirip ustune birde kurguladigi fantesi mesajini yazdi. Yok cok uzun seyler yazmisim silinmis filan. Guldum vallaha :) Sirf ülkücülere karsi olan hakarete varan mesajlari bile bu adamla bu tur seylerin konusulmayacagini gosteriyor. Kald1 ki bu adamla zaten b1rak siyasiyi baska icerikteki bir konuda gorusmek bile mumkun degildir. Bu konuda da bu gorulmustur. Fedaykin adl1 sahis kendisine karsi olan dusuncelerimi bildigi halde benim mesajimi alitni yaparak beni kiskirtmaya calismistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 kıskırtma olarak dusunmemek lazım sadece dusuncelerını acıkladı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bak evolution ım bir tanem, orada o mesajı yazan kim olursa olsun aynısını yapardım. Zira bu saçma tartışmamaız olmasaydı aradan bir sürü insan senin üstüne o yazdığından dolayı atlayacktı. Hatta benim yazdığım o yazı ortamı biraz geyiğe vurark sana gelecek tepkiyi azaltan bir yazıydı ama bunu anlamadım direkt saldırıya geçtin ya esas komik olan o.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Fedaykin senin gazinla llama adli sahis zaten beni oldurmeye kadar olayi abartti. Eger sen gaz vermeseydin emin ol o oldurme mesaji kadar abartili mesaj gelmeyecekti. Baska tur mesajlar gelseydi zaten umrumda olmayacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Of tamam, ne biliyorsan öyle yap bu saaten sonra senle mi uğraşıcam.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 euhuehue komik topiclerden biri.. ülkücülükle vatan hainligiyle bölücülükle suçlamissin.. peki fedaykin yukarda bunu hakedecek ne yapti bana söyler misin? geçmiste kavgalarin olabilir. ancak ufak bir espri için bunu tekrar gündeme getirmen hos degil.. yazik arkasin da topigi rezil oldu böylece..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Bonecrusher ülkücülükle suçlanan benim. ilki bu. Gerci bu bir suclama degil ya neyse... Sadece adam cok genis dusundugu icin benim dusuncemde olan herkesi ulkucu saniyor. ikinci olarak olay nerelere gelmis diyorsun ama sayin fedaykinin gaziyla olum tehditi alan sen degilsin benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 ya ben kımseyı tehtıt etmıyorum sakın sakın yanlıs anlasılcam sımdı haaa[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: fedaykin, 26 Nisan 2004 22:09 tarihinde demiş ki: *! Arkasını dönüp bağırır* - Koş hanım... Birazdan linç edilecek birisi var, eğlenceyi kaçırma said: Evolution, 26 Nisan 2004 22:06 tarihinde demiş ki: Dogru. Çok olan yerden az olan yere güzel fikir. Maliyeti fazla olmuyorsa yap1labilir. Veya karsi taraf maliyeti ustlenirse daha mantikli olur. Ama boyle bir durum maliyetten dolayi mumkun degilse yunuslarin oldurulmesini normal olarak karsilamak lazim. Bu mesajdan sonra bana karsi atilan mesaj: "seni oldurmek lazım yuhhh ya bunu yazan ınsan olamaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar