Archelot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 AOC bizi çok etkilemişti. AOC ve WOW ile karşılaştırınca grafikler nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ona kıyasla zayıf ama aoc'un tersine ekranda 15 kişi olunca fotoromana dönüşmüyor oyun. ekranda aynı anda 100 kişi gördüğün bir oyun olduğu için en son nesil kartları dörtlü filan bağlamıyorsan sürünürsün. (bkz: aoc keep savaşları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 AoC'un yanında 3 senelik oyun gibi duruyor. Gerçi AoC'un yanında 3 senelik gibi duran oyun çok, özellikle MMOlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Grafikler göze batmıyor da animasyonlar baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bu arada oyunla ilgili izlenimler için yeterince topic var. Açmadan önce 10 sn nizi ayırırsanız mutlu oluruz => Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 grafikler gayet guzel ama ekmekin dedigi gibi animasyonlar bayagi dandik. bir wow'un zamaninda getirdigi sanatsal yaraticilik yok. ayrica optimizasyon berbat. yani ortalama bir sistemin bu tarz grafikleri gayet guzel calistirmasi gerekirken surunuyor, ustune abuk subuk hatalar, cokmeler yasaniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Grafiklerin nesi güzel yahu? Ben 1680x1050 tam detay oynuyorum. Ona rağmen çok yetersiz bence. Rahatsız etmiyor ama atmosferi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Grafikler yetersiz geliyorsa AA AF açın, çok çok ciddi farkediyor. Çok daha temiz gözüküyor 4x AA 8xAF ile bende. Yine warhammer alliance'da okudum, grafik sorunları yaşıyorsanız grass'i kapatın diyorlar. Ciddi bişey yaşamadığım için test edemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archelot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Yaw hem grafikleri güzel hem oynanabilirliği güzel bir oyun bulamayacak mıyız ya? Blizzard komple yeni bir oyun çıkarsa da onu oynasak...Yaprsa Blizzard yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Grafiksel olarak atmosfere bir artı yok. Atmosferin güzel olması tamamiyle quest gazları, müzikler ve sesler (büyüler hariç) yüzünden. Animasyonlar rezalet, grafik bugları diz boyu. Grafikler anca kurtarır/kötü arası git gel yapıyor. Renk seçimleri kötü. 1680*1050 DAoC oynuyor gibi hissediyorum. Genel olarak oyun teknik olarak da yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yalnız animasyonlara çok ağır lod scaling var hemen dibinizde değilse karakter, animasyonlar çok kötü derken o kastediliyor herhalde? çünkü aynı pc wow AV'de ne fps veriyorsa bunda aynısını veriyor ki grafikler çok daha iyi elbette ki. böyle bir yönteme başvurmuşlar anlaşılan fps koruma maksadıyla birşeyden feda etmek için. atmosfer wow'dan çok daha iyi bence, karakterlerde bir figür havası olmakla beraber karikatür değiller. male karakter açabilirdim female'ler açık ara tokatlamasaydı mmo'lardaki benzerlerini konseptlerinin isabeti olarak. (bkz: bimbo mu savaşçı mı sendromu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 animasyon derken bence buyu animasyonlarindan bahsediyorlar. gercekten buyuyu attiginiz zaman oyle igrenc bir karsi tarafa gidis gosterisi var ki yasanilmaz anlatilir. zealotlarin berbat olmasi ile beraber gordugum kadariyla bright wizardlarin pek kotu degil, sorc'larin da doomboltlari cok rezalet, bolttan cok o firlatilan sey tukuruge benziyor, zealotlarin da ilk direct damage buyusu ayakta isedigin sidige(sekli) benziyor. bu kadar guzel benzetme olur artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Büyü animasyonları çok kötü evet. Sadece "projectile" değil yani yanma/zehir efektlerinden aura efektlerine kadar hepsi aşırı kötü. Onun dışında karakter animasyonları da yetersiz hem görsel hem sayısal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ben de ironbreaker ile bir skill kullandığım zaman vurup vurmadığını tam anlayamıyorum animasyona bakarak. Bazı skill'ler sesten anlaşılıyor. Ama yani normal vuruşunu mu yaptı, özel vuruş mu yaptı falan hepsi bir gözüküyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 animasyondfan kastedilen karakterlerin hareketleri, modeller fena değil, iyi bile coğu ama animasyonlar cidden kötü. Witch elf'e o kadar model yapmışlar 2 metre bacak takmışlar, ama benden şekilsiz koşuyo hatun. Butun animasyonlar öyle nerdese, akıcılık yok. Şekilden şekile giriyo witch elf bıcak sokucam diye. Kaba saba arkadaşların animasyonları daha cekilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hammerheads e uygun grafikleri var.yabancılık geçmezsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 evet akıcılık sıfır cooldown takip ederek anlıyorum vurup vurmadıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archelot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bu oyunu da geçin ozamn.Ne kaldı yeni çıkacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Animasyonlar yüzünden oyunu geçtiysen pixar filmlerinin oyunlarına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Wall-e'nin oyunu çıkmış mesela. 50 ytl mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oyunun grafikleri gerçekci olacak ama bayanlarıda rahatsız etmeyecek evet pixarın oyunları güzel bir benzetme olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ya ben de bi tek oldu ama eskiden ben de animasyonların kalitesizliğinden şikayet ediyordum, AA AF açtım üstüne grafik kartımı işlemcimi yeniledim FPS tavan yaptı animasyonlar eskisi kadar kötü değil? Tamam büyü animasyonları özellikle doombolt çok kötü ama ironbreaker olarak vurup vurmadığımı anlayabiliyorum. Belki animasyonlarda frame atlıyor olabilir düşük fpsli makinalarda, daha da fazla düşürmemek için. Belki de AA açınca grafikler güzelleşince animasyonlar da güzel gelmiştir bana bilemedim. Sistemi iyi olan arkadaşlar da yazsınlar "yok yahu bende çok kötü" diye de rahatlayayım kendimi kandırmışım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aa ile animasyonun ne alakası var yahu, ben herşey full aax2 ile oynuyodum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Animasyonlar kötü abi istersen NASA bilgisayarlarında oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 grafikler ve animasyonlar milat öncesi, içerik süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar