Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WH Grafik Olarak Nasıl ?

Archelot

Öne çıkan mesajlar

ona kıyasla zayıf ama aoc'un tersine ekranda 15 kişi olunca fotoromana dönüşmüyor oyun. ekranda aynı anda 100 kişi gördüğün bir oyun olduğu için en son nesil kartları dörtlü filan bağlamıyorsan sürünürsün. (bkz: aoc keep savaşları)
Sosyal ağlarda paylaş

Grafiksel olarak atmosfere bir artı yok. Atmosferin güzel olması tamamiyle quest gazları, müzikler ve sesler (büyüler hariç) yüzünden. Animasyonlar rezalet, grafik bugları diz boyu.

Grafikler anca kurtarır/kötü arası git gel yapıyor. Renk seçimleri kötü. 1680*1050 DAoC oynuyor gibi hissediyorum. Genel olarak oyun teknik olarak da yetersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız animasyonlara çok ağır lod scaling var hemen dibinizde değilse karakter, animasyonlar çok kötü derken o kastediliyor herhalde? çünkü aynı pc wow AV'de ne fps veriyorsa bunda aynısını veriyor ki grafikler çok daha iyi elbette ki. böyle bir yönteme başvurmuşlar anlaşılan fps koruma maksadıyla birşeyden feda etmek için.

atmosfer wow'dan çok daha iyi bence, karakterlerde bir figür havası olmakla beraber karikatür değiller. male karakter açabilirdim female'ler açık ara tokatlamasaydı mmo'lardaki benzerlerini konseptlerinin isabeti olarak. (bkz: bimbo mu savaşçı mı sendromu)
Sosyal ağlarda paylaş

animasyon derken bence buyu animasyonlarindan bahsediyorlar. gercekten buyuyu attiginiz zaman oyle igrenc bir karsi tarafa gidis gosterisi var ki yasanilmaz anlatilir. zealotlarin berbat olmasi ile beraber gordugum kadariyla bright wizardlarin pek kotu degil, sorc'larin da doomboltlari cok rezalet, bolttan cok o firlatilan sey tukuruge benziyor, zealotlarin da ilk direct damage buyusu ayakta isedigin sidige(sekli) benziyor. bu kadar guzel benzetme olur artik.
Sosyal ağlarda paylaş

animasyondfan kastedilen karakterlerin hareketleri,

modeller fena değil, iyi bile coğu ama animasyonlar cidden kötü.
Witch elf'e o kadar model yapmışlar 2 metre bacak takmışlar, ama benden şekilsiz koşuyo hatun. Butun animasyonlar öyle nerdese, akıcılık yok. Şekilden şekile giriyo witch elf bıcak sokucam diye.

Kaba saba arkadaşların animasyonları daha cekilebilinir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben de bi tek oldu ama eskiden ben de animasyonların kalitesizliğinden şikayet ediyordum, AA AF açtım üstüne grafik kartımı işlemcimi yeniledim FPS tavan yaptı animasyonlar eskisi kadar kötü değil? Tamam büyü animasyonları özellikle doombolt çok kötü ama ironbreaker olarak vurup vurmadığımı anlayabiliyorum.

Belki animasyonlarda frame atlıyor olabilir düşük fpsli makinalarda, daha da fazla düşürmemek için.

Belki de AA açınca grafikler güzelleşince animasyonlar da güzel gelmiştir bana bilemedim.

Sistemi iyi olan arkadaşlar da yazsınlar "yok yahu bende çok kötü" diye de rahatlayayım kendimi kandırmışım diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...