Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rank 20'ye kadar birer tane career, tome ve renown tactic slot var. 20 olunca career slotlar ikiye çıkıyor, o zaman yanyana koyabilirsin 2 career tactic. 30'da noluyo araştırmadım, henüz 30 da olmadım :p Career tacticler 3'e çıkar muhtemelen de, öbürleri artar mı bilmem.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:
jagged edge calısırda o kadar crit vurmuyorsun zaten slot ziyanı

Anladım.

Marauder levellarken iyi güzel de, bi yandan da "son karakter" özelliği taşıyo sanki. Marauder oynayıp, kendinden 1-2 level yüksek mobları bile üçer beşer alan insan nasıl gidip başka class levellar ki daha sonra :p WE açma planlarımı baya erteledim ben bu yüzden.
Mesaj tarihi:
bu renown puanları hangi özelliklere vermeliyiz. yani hangi statlar bizim için önemli. şuana kadar oyunun büyüsüne kapıldıgım için sürekli oynamak isteğinden bu puanları yanlış dağıtmış olacagımı düşünüyorum..
Mesaj tarihi:
Baggio said:
Rank 20'ye kadar birer tane career, tome ve renown tactic slot var. 20 olunca career slotlar ikiye çıkıyor, o zaman yanyana koyabilirsin 2 career tactic. 30'da noluyo araştırmadım, henüz 30 da olmadım :p Career tacticler 3'e çıkar muhtemelen de, öbürleri artar mı bilmem.

Career tacticler 10 lvlda bir geliyor toplamda 4 tane yani renown tacticlerde 10 rankte bir geliyor diye biliyorum
Mesaj tarihi:
Dacop said:
Marauderle uzun süre brutality oynadıktan ve "meat shield" lakabını aldıktan sonra monstrosity yetenek agacına geçtim ve nirvanaya ulaştım herkese tavsiye ederim.

Can iksiri kullanmadan 5-6 tane kendi seviyemde yaratıgı ( pq lardaki ilk bölüm ) rahat bir şekilde alan saldırılarıyla pek zorlanmadan öldürebiliyorum.

Tabi taktikler de önemli burada her kritikde 40 ap veren ve yanında her criticalde dot ekleyen(JAGGED EDGE ve SUBVERT STRENGHT rank 24)taktikler tadından yenmiyor alan saldırılarında.

kardes brutalıty ıle bır yere kadar gıdıon ve acıkcası marauderın yapcagı ısı baska dps carlarla daha rahat kolay ve rısksız yapıon.
sen ısı cozmussun bayagı sanırım bu monstrosıty olayını ve genel taktık stratejını acıklarmısın.Renown buıld olayını fılan nasıl yaptın bıraz bılgı verırsen cok sefınırım.
Mesaj tarihi:
Brut marauder gitmek biraz ziyan gibi geliyo bana çünkü naparsan yap single targeta yeterince dmg veremiyosun marauderın hp armoru falan daha yüksek olsada survivabilitysi WEden daha fazla değil yinede focus magnet bi toon
Mesaj tarihi:
Survive konusunda yorum ekliyim. İkisinede en az 1000 kez vurmuşuzdur herhalde :)

Mara >>> WE

Size ölüyormuşsunuz gibi gelsede o öyle değil ;)
Çok daha zor damage alıyorsunuz en azından melee olarak IB olarak bunu söyleyebilirim.

Damage az fazla bilemem, genelde tank olduğumdam fazla melee dalan olmuyor olursada 1000 vuran sorcların arasında dikkatimden kaçıyordur :P
Mesaj tarihi:
odiflame said:
mara WE nin mirroru değil, White Lionun Mirroru

WE = Witch Elf?

Nasıl Mara zaten mirroru olacak ki?
Benmi yanlış biliyorum ;)
Yukarda WE ler kadar yaşıyoruz demiş birileride onun için yazdım bende. Hani bir fikir verir diye,
Yok öyle bişi kesinlikle daha dayanıklıksınız ;)
Damage kısmına giremesemde. Bunu sürekli vuran olarak söyleyebilirim.
Mesaj tarihi:
Sam said:
WE focus yedi mi neredeyse anında yatıyor, mara yatmıyor. kaçabiliyor da, hedefini de öldürebiliyor. gayet bariz fark var.

WE focus yicek kadar combatın içinde kalıyosa oynamasın zaten o toonu ama marauderın sürekli combatın içinde olması gerekiyo ve %99 ilk focuslasanan target oluyo.Kaçar kaçamaz falan onlar detay o anki duruma bağlı ben pek kaçabildiğimi hatırlamıyorum bazen iyice sinir bozucu oluyodu daha combata başlayamadan zilyon tane dot ok vs yiyodum geldiğim hızla geri dönüyodum WEde öyle bi sorun yaşamadım zaten ya stealthle gidiyorum dibine kadar yada karambolu bekleyip araya kaynıyorum en azından bi iki adam alıp öyle yatıyorum
Mesaj tarihi:
pekı arkadaslar talentler arasında kı gecıs beta dakı gıbı free mı olacak bılgısı olan varmı acaba ? umarım free olur ve gold farm yapmak gıbı bı ezıyete dusmeyız.
Mesaj tarihi:
Oyunda zaten hic bir seye para harcamiyorsun. Repeatable quest basina 1.5 gold para aliyorsun, mount desen 15g gibi komik bir rakam. Repair derdi yok. Crafting skill'ler iki tane oldugundan buyuk bir ayrim yok, dolayisiyla crafted item'lara da para harcanmiyor. O gold'lari balya yapip saklamayacagimiza gore, 3-5 gold'luk respec'e de laf etmeyin.
Mesaj tarihi:
cevap ıcın tesekkurler , gold un ılerde lazım olup olmayacagını bılmedım ıcın aklıma takıldı. + daha onceden gold un lazım olmadıgı hıc bı mmorpg ne duydum ne de oynamıstım , bu sayade goldfarmerlar ortadan kalklar server da sadece legend playerlardan olusur. taktır ettım bırdaha .
  • Yeni Oluştur...