Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arsenal macini iple cekiyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yapıyopr şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yaptı kalıyomuş. hadi iyisiniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Eeht said: 4 golde de volkanın bariz hatası var artık defolup git son golde napıyor hala anlamadım. hahah volkan babacan is rising now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aha istifa falan etmesin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Aragonesin son açıklaması şokk şokk..!! ::o I am emo kid.. I shit tearsss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 epic fail... go home aragones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aragonesin paraya ihtiyacı var herhalde fenerden kovulup tazminat almaya çalışıyor galiba... böyle bir takımla inatla 5 hafta sahaya çıkıyorsan artık altında art niye aramay başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ntv de özet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yok agali ben saracoğluna adımımı atmayı geçtim, önünden bile geçmem bundan sonra, ilk maçımdı lan ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 erucalavera said: yok agali ben saracoğluna adımımı atmayı geçtim, önünden bile geçmem bundan sonra, ilk maçımdı lan ayıp be. o zaman hersey senin yuzunden cenabet herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 erucalavera said: yok agali ben saracoğluna adımımı atmayı geçtim, önünden bile geçmem bundan sonra, ilk maçımdı lan ayıp be. valla sana bi kombine aliyim helalinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bir takım bukadar ruhsuz olamaz şu selçuk denen küfür ettiğim insan artık defolup gitsin bıraksın futbolu aragonnezmidir nedir oda defolup gitsin yeter artık kanser olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 erucalavera said: yok agali ben saracoğluna adımımı atmayı geçtim, önünden bile geçmem bundan sonra, ilk maçımdı lan ayıp be. Hahaha bahtsız bedevi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben kombine aldım kombine!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 daha da kötü olsun fener, küçük emrah gibi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 En azından hala avrupadayız :) hoş arsenal maçını düşündükçe bu iyi bir şey mi sorguluyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 lol hala avrupadasınız çünkü şimdilik elenme şansınız yok,ama averaj takımı olursunuz böyle giderse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi offf arsenal ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 milan maçından beter olacak arsenal maçı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Smoke said: En azından hala avrupadayız :) hoş arsenal maçını düşündükçe bu iyi bir şey mi sorguluyorum ama... :):):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 3. golden sonra cam çerçeve indi localarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kayseri ne ezdi feneri ya adamlar istese 6. 7. golü de yazardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bi fenerli olarak utanarak söylüyorum ki kayseri bizi yenmekle kalmayıp hakemide yenmiş yazık ruh yok ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 arsenal'den korkmayın, en fazla 4 tane atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar