Khelben Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aktiftablet said: Şampiyonluk yoludna rakiplerimizden Bursa, GSye takılrı demiştim ama olmadı :( hangi şampiyonluk? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Khelben said: Khriska said: toggie said: gecen seneki servet'i istiyorum ben. siz daha bekleyiiin bekleyiiin o servet fenerdeki haline dönücek çıldırtcak sizi daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 emre güngör hala mı sakat? servet'in yerini alsın diyecektim bir süre ama. oyuncularımızın bu kadar sık ve uzun süreli sakatlanmaları normal gelmiyor bana. ya bunlar futbol oynamaktan keyif almıyorlar ve yattıkları yerden para kazanmanın pesindeler -ki bu hic inanmadıgım bir durum olur bizim oyuncular icin, ihtimal vermiyorum- ya da fizik/kondüsyon antrenman programlarımızda ve hazırlayıcılarımızda problem var. ikinci söylediğimden artık ciddi şekilde şüphe etmeye başladım. ama bu sadece galatasaray'ın değil, malesef çoğu türk takımının sorunu. antrenmanda bir oyuncunun sakatlanması kabul edilebilir bir olay değil. avrupa liglerini hepimiz izliyoruz, üst düzey liglerde ve takımlarda hiç böyle 10 günde bir, kendi kendine sakatlanan adamlara rastlamıyorum. futbolcuların profesyonel oldugundan bahsediyorsak kendilerine iyi bakmaları gerekiyor. sadece iyi futbol oynayarak iyi futbolcu olunmuyor bu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi kimde görüyoruz başka yahu..daha 2 hafta önce 14 oyuncu sakattı.ONDÖRT! ne demek abi bu nasıl iş..avrupa kupası maçına ancak 16 kişi gidebiliyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dovuyolar mi bu adamlari antremanda nabiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 song'un servete katkısını görüyoruz bu noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 gecen sene song sezonun yarısında afrika'daydı, onun yardımı ile bir ilgisi yok bu durumun. zaten meira song'dan cok daha fazla katkı yapıyor bence. ama servet'in nasıl diyim kişiliği değişmiş. rolü üstlenen olmak istiyor, söz sahibi olmak istiyor, bişeyler kanıtlamak peşinde. ileriye çıkıp adam çalımlamaya çalışması, uzaktan şut denemesi, herhangi bir duran top organizasyonunun olmadıgı pozisyonlarda bile bir kanat oyuncusu gibi ceza sahasına girip pas istemesi. bunlar bir stoperden beklenen seyler hicbir zaman olmadı. ama servet nedense kendini gosterme cabası icerisine girdi birden bire. bunları yapmasına hic gerek yok. gecen seneki gibi sadece bolgesinde dursun ve top gecirmesin. zaten ayagına top hic yakısmıyor, kontrol desen o da yok, teknik yok, pas kabiliyeti yok. topu ayagına aldıgı gibi meira'ya ya da daha musait kim varsa ona ulastırması lazım topu. kalas gibi adam zaten, bu ozelliklerin onda olmadıgını anlamak icin sadece kosma sekline baksan yeter. ama benim bu soylediklerimi aklından geciren birileri var mı kulupte, bunları servet'e anlatacak biri. ona kendi gorevini hatırlatacak mı kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 wizardofoz said: Bursa geçen haftalardaki performansı ile oynarsa fark atabilir. 3-1, 4-1 gibi bir sonuç olabilir. Aksi takdirde beraberlik diye düşünüyorum. fark demiştim... olmadı. fakat bursa eze eze puanı aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 meira daha iyi olabilir. ama öğretici katkısı farkılıdır insanların. bence ondan dolayı. ama tabi dengesi biri servet o ayrı. saatli bomba direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hagi olcaktı. vururdu ensesine, maçta bağırırdı falan servete. lan hagi :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abi karışmayın servete. defans o defansss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 toggie said: emre güngör hala mı sakat? servet'in yerini alsın diyecektim bir süre ama. oyuncularımızın bu kadar sık ve uzun süreli sakatlanmaları normal gelmiyor bana. ya bunlar futbol oynamaktan keyif almıyorlar ve yattıkları yerden para kazanmanın pesindeler -ki bu hic inanmadıgım bir durum olur bizim oyuncular icin, ihtimal vermiyorum- ya da fizik/kondüsyon antrenman programlarımızda ve hazırlayıcılarımızda problem var. ikinci söylediğimden artık ciddi şekilde şüphe etmeye başladım. ama bu sadece galatasaray'ın değil, malesef çoğu türk takımının sorunu. antrenmanda bir oyuncunun sakatlanması kabul edilebilir bir olay değil. avrupa liglerini hepimiz izliyoruz, üst düzey liglerde ve takımlarda hiç böyle 10 günde bir, kendi kendine sakatlanan adamlara rastlamıyorum. futbolcuların profesyonel oldugundan bahsediyorsak kendilerine iyi bakmaları gerekiyor. sadece iyi futbol oynayarak iyi futbolcu olunmuyor bu dünyada. antremanda servetin yasere nasıl girdiğini gördün mü ? servet hocasına sinirlenmiş, sinirini takım arkadaşından çıkartıyor. yazık yasere bağırmaktan bi hal oldu garibim yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ayhanı neden böyle yuhaladılar tüm maç bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iste bu tür disiplinsizlikleri ortadan kaldırmak lazım artık, ikinci sınıf, amatör kulupler değil bu ligde mucadele eden kuluplerimiz. en ufak ayrıntısına kadar profesyonelligin gerektirdiklerini sergilemek lazım her yerde. antrenman ve hazırlık maclarında birbirini sakatlayacak hareketlerden kacınması gerektigini bilmiyorsa zaten bir futbolcu, su ligde hicbir takımın formasını haketmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 İyi oldu bu =p millet faulle ofsaytlarla goller atınca biz kralız havasına girmişti ilk ciddi rakipde fıs, eh diğer takımlarda da iş yok zaten bare trabzon alsın bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 wizardofoz said: ayhanı neden böyle yuhaladılar tüm maç bilen var mı? bursaspor taraftarının herzamanki hali bu, aldırmamak lazım. ayhan'ın bi kabahatı vardır elbette ama olmasa bile yine kufur edecek, yuhalayacak birini bulurlardı emin ol. sezon acılıs macında bile ne ana bıraktılar ne avrat. bizim kulup de her sene sezon acılısını bu kendini bisey sanan taraftar onunde yapmaya bayılıyor. kufur yemek hoslarına gidiyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bursaspor taraftarını biliyorum... Bursa'nın pekçok maçına gitmişliğim var zaten de. Ayhan'a özel kıllığın hangi olayla bağlantılı olduğunu çıkarmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 maç sırasında bir ara ayhan taraftarlara dönüp el hareketi çekti diye bişi söyledi spiker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ayhan hırçındır, yapar. zaten hasan 1 ayhan 2. ve 2side en eskilerden oldukları için kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 fena ezmis bursa. bakalım kayseride fb yi ezdi ilk yarı, ikinci yarı nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Zegna said: fena ezmis bursa. Ezme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Evet bende bi ezme görmedim yanlış maçmı izlendi acaba ? allah allah. Biz asıldık maça onlar asıldı deplasman seyirci faktörü eksikler sakatlar cart curt 1 fark ile aldılar maçı helali hoş olsun. Ama evlat acısı gibi koyar adama ya kendi sahanda 4 tane yemek. Ligde bi gram zevk kalmadı. Fener'in bi asılması yok bişeyi yok. acilen toparlanması lazım çekişme olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Cantona said: Zegna said: fena ezmis bursa. Ezme ? evet ezme, algıda sorun mu var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bursa çok net pozisyonları harcadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Khelben said: ayhan çok çok kötü ya mehmet topalı istiorm ben. ayhan defol. bjk ya geri dön naparsan yap. Beşiktaş ayhanı satarak en karlı transferini yapmıştı herhalde.Ahmet Yıldırım+para vermiştiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar