GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kopyala diyosun o direk sıraya koyuyo zaten rapidde ve ne tracker araman gerek ne bişey kendi sıraya koyuyor çat diye yüklüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 rapid türk kızıdır torrent ruz kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ne bakımdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 rapid çok nazlı, o bakımdan. ama torrentten de diğerinden aldığın verimi alamıyosun :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 rapide parayı verdinmi naz maz kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 AAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Dark_Soul said: rapide parayı verdinmi naz maz kalmıyor Kaç kere dedim sağda solda, ayda iki paket sigara veya bi bilmemneli kahve parasını oraya vermekten bu kadar kaçınmayıverirseniz çatır çatır 300GB'ye kadar çekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 torrent evet rapid neymiş haz etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Rapid gereksiz bence. Maden para vereceğim, usenet kullanırım bir 5 YTL daha verip, rahat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Flameoffear said: Torrent paylaşım işi, herkes 1 upload verse nasıl inidircez dosyaları. Torrent bence daha iyi. Sadece film dizi için değil her şey rahat rahat bulunabiliyor. eger quiknet gibi upload dl bagımsız baglantım olsa veririm dandik ttnet baglantısından mümkünse 1 bile vermem kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 rapid wins hands down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 para verebilirim dersen Rapidshare premium + orbit download manager ile internette indiremeyecegin herhangibir dosya kalmaz(altyazılarda ve dosya iceriklerinin sorunsuz oldugunu varsayiyiroum ) Beles olsun dersen bitsoup,torrentleech,torrentdamage ..torenturkey ..vb yerlerden hesab acip.Hat hızında dl yapabilirsin.Ancak icerik hicbir zaman rapidshare kadar genis olmayacaktir.Sadece guncel dizi ve filmlerde torrent isine yarar bunu unutmamak lazim. Rapidshare'in eksik yanı ;Dosyalarin iceriginden ve dogrulugundan emin olmadikca cekmemelisin , gunluk 10 gb dosya indirme litimi,parali olmasi bir eksik mi bilemeyecem :D . Torrent eksikleri;Sadece guncel dosyalarda etkilidir.Ve ratio olayi vardir(dl/ul oranı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sadece güncellerde falan etkili değildir torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 çok eski dizileri bulabiliyorum ben torrent sayesinde, nesi sadece güncel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şu konu bile tartışılmış bravo torrent- bir dizi ayar yapman lazım gerizekalı salak saçma upload download ratiosu var. yok efendim invitation alıcan, cart dı curttu. rapid- aylık 7 euro, günlük 10gb (on cigabayt anasını satim) download limitin var. IDM ile, linki seçip sağ tıklayıp IDM ile indir diyorsun indiriyor. bu kdar yani. yok efendim upload etmişmiyim, port açmışmıyım, seed var mı yok mu tey tey. çok çok eski şeyler de var. upload eden millet çok. ve bunların hepsini sadece 1 site ile yapıyorum ben, muhtemelen yüzlerce site vardır rapidshare paylaşımı ile ilgili. bana bir site yetiyor. Full hızda dosya çekiyorsun, kesintisiz. daha güzel birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 var private trackerlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 nesidaha güzel peki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 içerikleri ve download hızı. tabi mininova'dan öte torrent kullanmamış biri torrent kullandım demesin pls. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 içerik? download hızında rapidden FULL hızında çekiosun. torrent bağlantından da mı hızlı çektiriyor dosyayı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 1mbit bağlantım ile 100-110 kb arasında download ediyorum, gayet yeterli bir hız. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben eski filmleri bulamazsınız demedim.Yada eski filmler icin torrent iyi bir yontemdir de demedim.Sadece rapidshare eski filmler-diziler-dosyalar icin daha saglam bir yontemdir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Rapid wins, karşılaştırmaya bile gerek yok bence. Rapidshare dediğin şey download madness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 torrentçi arkadaşlar aşağıdaki kategoriler için en iyi tracker lar hangisidir bir yazabilir misiniz? Dizi Film Son çıkan albümler (trance ağırlıklı) Oyun Maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 beş altı topic aşağıda onun konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 GERGE said: Rapid gereksiz bence. Maden para vereceğim, usenet kullanırım bir 5 YTL daha verip, rahat ederim. Katıldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar