eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 beşiktaşta yada beşiktaşa yakın, bildiiniz bi sinema varmı? güzel, konforlu bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Beşiktaş'ın kendisinde ben anlamam pek ama yakında oldukça güzel yerler var. Maçka'da G-mall var bi kere. Beşiktaş'tan herhangi bir Levent şeysine binersen Kanyon'unki var, Mecidiyeköy'e gitmeye uğraşırsan da Profilo ve Cevahir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Avrupa Yakası Sinema Salonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 ben istanbulun yabancısıym... okul ve ev dışında başka bişi bilmem :D bu dediiniz yerlerin haritası falan yokmu? ücretler falan nedir? en çok hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kanyona gitmeye karar verdim... en hızlı metro gözüktü... ama beşiktaşta nerde bincem ben bu metroya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 besiktastan az ilerde ortakoye dogru feriye sineması var..kabatas lisesinin oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eregorn2 said: kanyona gitmeye karar verdim... en hızlı metro gözüktü... ama beşiktaşta nerde bincem ben bu metroya? O metro Taksim-4.Levent arası çalışır, Beşiktaş'a uzanmaz. Levent'ten geçen bisürü otobüs vardır oralarda tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hmm... otbüse bincem o zaman... nese gecede taksime gitcektim , ordan taksime giderim artık :D... peki kanyonda fiyatlar falan nelerdir? imax olayı varmıdır? imax her filimde geçerlimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 imax istiyosan ve sağlam sinema istiyosan istinye parka gidiceksin. beşiktaş'ta eski tansaşın olduğu şimdi park yapıldı oraya ordan beşiktaş tarabya minibüsüne binim istinye park'a gidiceksin. En sağlam sinema orasıdır. uzun da sürmez trafik yoksa 15dk. Ordan taksime geçmek için de aynı minibüse binip 4. leventte ineceksin metroya binceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 eregorn2 said: hmm... otbüse bincem o zaman... nese gecede taksime gitcektim , ordan taksime giderim artık :D... peki kanyonda fiyatlar falan nelerdir? imax olayı varmıdır? imax her filimde geçerlimidir? Sanırım sana en yaın ve uygunu cevahir veya profilo. Cevahir güzeldir. Bilet fiyatları 10-12 yanlış hatırlamıyorsam. Öğrenci, akşam seansı, vs.. diye değişiyor. Profilonun mekan olarak cevahirden farkı yok ama sinema salonlarını bilemiyorum, en son 9 yıl kadar önce gitmiştim. Kanyonu gitmedim, ama fiyatlar daha yüksektir herhalde. Buarada profilo yada cevahire 30M ve 30A ile ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sinemayı bulduktan sonra post atar mısın buraya "SENİ YENDİM İSTANBUL" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 HAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 anadolu yakasında en kralı ümraniye carrefour ,o da uzak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 pascalnouman said: besiktastan az ilerde ortakoye dogru feriye sineması var..kabatas lisesinin oralarda. feriye şu an tadilatta o yüzden en yakın taksimdeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kanyona gitme hocam saçmalama. 15 mi 20 mi ne sinema bileti. intihar sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kanyon öğrenci 13.5 geçen gün girdi ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 haftasonları öğrenci yok bi de çoğu yerde bi de akşam 8 sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 gene pahalı, maslak timde 6 ytl öğrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Hep kanyona gitme tamam da, en az bir iki kere git. Çok değişik, çok güzel. Değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kadıköy natilusta da öğrenci 11.5 mu neydi yani 11.5 veren 15 de verir böle aham şaham deli dehşet bi fark varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bakkaldan aldığın kolaya 1,5 YTL yerine (kola içmiyorum fiyatı tam olarak bilmiyor olabilirim üstüme gelmeyin. hep j&b hep jack daniels böyle yapıyor insanı çok elitim ansını satim)başka bakkalda 4 YTL ver, rahatsız olursun illaki, koyar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Greeny said: kanyona gitme hocam saçmalama. 15 mi 20 mi ne sinema bileti. intihar sebebi ühü çok geç oldu bu :( giren girdi bi kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Astoria Cinebonus'a gidin yazıktır salonlar hep boş. Biz oraya gidiyoruz, salonda tek başımıza film izleyip, arayı iptal ediyoruz, devam ediyoruz filan. Loca tarzı bi oluşumu var salonlarda böyle ooh rahat rahat oturabiliyorsun. Öğrenci 11 YTL mi ne haftaiçi. Yeri de esentepe işte. profilodan daha geride, büyükdere caddesi üzerinde. Gayrettepe metro durağında inip mecidiyeköye doğru yürüyoruz, orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Abi o astoria ne boş bi merkezdir, valla kimse gitmiyo. Üst katlarında Kempinski Residences var, onlar da aşağı inmeye tenezzül etmiyo herhalde. İlk açıldığı zamanlarda gitmiştim, 10 kişi falan vardı koca mekanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hemen yaninda duran pofpof kolduk var iste, kaptinmi cipsi birayi yada tercihe gore kolayida, arka arkaya 3 film bile cikarirsin.. bombastik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar