Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda sinema

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

imax istiyosan ve sağlam sinema istiyosan istinye parka gidiceksin. beşiktaş'ta eski tansaşın olduğu şimdi park yapıldı oraya ordan beşiktaş tarabya minibüsüne binim istinye park'a gidiceksin. En sağlam sinema orasıdır. uzun da sürmez trafik yoksa 15dk. Ordan taksime geçmek için de aynı minibüse binip 4. leventte ineceksin metroya binceksin
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
hmm... otbüse bincem o zaman... nese gecede taksime gitcektim , ordan taksime giderim artık :D... peki kanyonda fiyatlar falan nelerdir? imax olayı varmıdır? imax her filimde geçerlimidir?

Sanırım sana en yaın ve uygunu cevahir veya profilo. Cevahir güzeldir. Bilet fiyatları 10-12 yanlış hatırlamıyorsam. Öğrenci, akşam seansı, vs.. diye değişiyor. Profilonun mekan olarak cevahirden farkı yok ama sinema salonlarını bilemiyorum, en son 9 yıl kadar önce gitmiştim. Kanyonu gitmedim, ama fiyatlar daha yüksektir herhalde.

Buarada profilo yada cevahire 30M ve 30A ile ulaşabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Astoria Cinebonus'a gidin yazıktır salonlar hep boş. Biz oraya gidiyoruz, salonda tek başımıza film izleyip, arayı iptal ediyoruz, devam ediyoruz filan. Loca tarzı bi oluşumu var salonlarda böyle ooh rahat rahat oturabiliyorsun.

Öğrenci 11 YTL mi ne haftaiçi.

Yeri de esentepe işte. profilodan daha geride, büyükdere caddesi üzerinde. Gayrettepe metro durağında inip mecidiyeköye doğru yürüyoruz, orada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...