Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 öngörüsüz (çünkü o adam çabuk ölünce sıra ona gelecek) bencillik birinci, acemilik ikinci ihtimal. düzgün ve aktif kullanılınca dengeleri değiştiren bir olay.
Queenie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 buna maşallah denir Allah nazardan saklasın :)
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 arkadaşlar r33 dok oynuyorum healer olarak senaryolarda cok düşük healliyorum acaba bir taktiği varmı oraya buraya single heal basıyorum acaba bundan dolayımı var mı yolu yordamı bunun? benle aynı lvl hatta düşük doklar benden 50-60k fazla yapıyolar kıl ediyolar :)
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 up..dün akşam r32 dok kitledi herkesi 250 küsür yaparak imrendim ne kullanıyo bu hayvan anlamadımki ezik hissettim kendimi:)
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 hmm... grup heal zaten alir goturur dok'u, eger partisinde surekli hasar goren birisi varsa. chalice, willpower ekipmanı ve heal taktikleri olabilir? sen ne kullaniyorsun onu yazarsan daha faydali olur sanki?
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 şuan lvl 27 set var bende tacticlerle 670 küsür willpower oluyor tacticler ise: Discipline,bound by blood,restorative burst aklıma gelmişken sorayım unutulmasın r35 oldum setleri nerden toplayabilirim sadece kale kusatmalarındamı cunku orderların ana kalelerine giremiyorum genelde atıyor:)
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 anni setler kalelerden çıkar, sadece bileklikleri renown merchant'tan, cizmeleri de pvp'de droplardan veya auction housedan alabilirsin. ha bir de belli bir renown rankın olması gerekiyor, merchantlardan alabilmek için.
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 melee doklar lvl 40 da iş yapar mı? rvr lerde sc lerde felan? varmı bi bilgisi olan ?:) sürekli 1 e basıp aoe heal spamlamaktan sıkıldımda:)
Qui Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Official forumlarda ağlamayan tek class bu sanırım. Denicem.
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 iyi ekipman (min. conq set) ve renown rank lazim bence, bir de daha fazla renown icin dark rites + saldiri agaci olarak ne kullaniyorsan ondan vermek lazim. baktin healer yok, takimi kurtarmak icin, chalice + taktik degisimi ile hemen healer moduna gecebilirsin. zaten dark rites rank 5 skill'i (gruba shield veren) olmazsa olmaz bir skill bence.
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Ha bu arada bence torture esas iyi mastery tree (%50 heal debuff / damage over time'lar), sacrifice sadece kendini kurtarma konusunda daha iyi bence. warrior priest icin tam tersi o ayrı.
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 DoK aglamaz aglatır, kufrettirir :) 40'a kadar torture'dum, ustumde basımda willpower yoktu ama sc.lerde taktik degistirip healer oldugumda aynı levelımdaki 3 order'a dakikalarca kesilmedigimi bilirim (paso heal atıyordum o sırada). Sonunda iste kufredip giderler. 40'ta dark rites'a gectim ama serverda milletin ustu bası gayet iyi oldugundan rr 40 olana kadar biraz zorlandım. Hele 50 oldugumdan beri yine 3 order tepemde tepinse de bir sure sonra sıkılıp gidiyorlar. (Hatta ben rr55 guildin rr60 black guardı bir sc.de baska bir dps char.dan yardım almadan 8 order dövdügümüzü bilirim. Ha üstleri basları kötüydü belki bize esit degildi ama tank ve healer basımıza 8 orderı yedik mi yedik :) ) 40'ta torture hic denemedim ama ustu bası iyi oldu mu torture DoK'un cok saglam oldugu soyleniyor. Kısacası Qui, DoK'u mutlaka dene. Her tree'yi secip biraz vakit gecir, hosuna en cok gideni sec.
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 benimde vardı bir zamanlar bir dok um lvl 24 mu 26 ya kadar mı ne dayanabıldım :P
oziuzi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Selam arkadaşlar . Dok t4 de Melee dps olarak öne çıkabiliyor mu ? Yoksa Heal'e yoğunlaşması mı gerekiyor ? Survivability de nasıl ? Aydınlatırsanız sevinirim. Oynadığım oyunlarda genelde kolay yatmayan, DPS sini yapan dengeli bir characterle oynadım.Yardımlarınızı bekliyorum.
trathias Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 rr55 yapman lzm öne cıkabilmek için sanırım invader ve conqueror set kombinasyonu ve de lotd tomblarından bulabilecegin swordlarla anca iş yapar derim onun dışında heal spec devam et derim hem renownu da daha rahat kasarsın healspecte
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 rr50'ye kadar heal spec, ondan sonra conqueror set ve iyi silahları alıp melee'ye geçebilirsin diye düşünüyorum. rr55'te ise invaderlerle de tam anlamıyla bir dps olabilirsin. Heal spec'de iyi bir partiye denk gelirsen ya da premade ile basarili bir senaryoda cok kolaylikla 3-4k renown alabiliyorsun. O yüzden renown almak healde daha kolay bence. Heal spec için sadece annihilator ekipmanı ve empire influence chalice'i yeterli bence (onun da özelliği armoru 700 artırabilmesi + 8 soul essence vermesi), yani ekipmanları da daha rahat düzebilirsin. Melee specde isin biraz daha zor, silahlar orada daha cok ise yarıyor ve taktikler daha bir karmasik. Orneğin healer specte path of dark rites'i maksimuma getirip, soul shield, khaine's vigor ve morale4'ü alman gerekiyor, kullanacağın taktikler de az çok klasiklesmis gibi: Willpower veren taktik, alan etkili detaunt, sana vurulduğunda soul essence veren taktik ve bir tane daha seçimi sana bağlı taktik alabilirsin (ya her crit heal attığında seni de heal eden taktik ya da sana vurulduğunda absorb veren, mastery tree'den alabileceğin taktik) Ofansif anlamda isler biraz karisiyor, cunku secmen gereken iki tane olay var. Path of sacrifice, adama vurduklarını sana ve grup arkadaşlarına veren bir agac, dolayısıyla ön saflarda seni cok zor yeniyorlar. Torture ise daha dps ve debuff agirlikli bir agac, özellikle covenant of celerity + bloodthirst+ potent covenants (covenantların %35 ihtimalle etki etmesini sağlayan) oldukça etkili, ben bile healer build oldugum halde build ve silah değiştirmeden sadece taktikleri : bloodthirst + potent covenants + divine fury + (+10%) crit + parry veren taktik yaptığımda bayagi bir dps yapiyorum, yanda da choppa veya we gibi dps bir sinif varsa onlar iyice cosuyor. Ancak aynı ağaçta crit vurduğunda heal debuff veren taktik gibi güzel taktikler de var, bu yüzden taktik seçimi de daha zor dps DoK'da (heal build gibi standart değil bu güzel ama bir türlü için rahat olmuyor onu da alsamiydim almasamiydim diye).
oziuzi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Teşekkür ettim arkadaşlar mesajlar için.
ukyo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 fuzulee said: Orneğin healer specte path of dark rites'i maksimuma getirip, soul shield, khaine's vigor ve morale4'ü alman gerekiyor, kullanacağın taktikler de az çok klasiklesmis gibi: Willpower veren taktik, alan etkili detaunt, sana vurulduğunda soul essence veren taktik ve bir tane daha seçimi sana bağlı taktik alabilirsin (ya her crit heal attığında seni de heal eden taktik ya da sana vurulduğunda absorb veren, mastery tree'den alabileceğin taktik) hep karı$tırmı$sın ya ,wp o wp :D. heal crit absorb shield acıyor. healer dok icin cok ciddi bir hps kasmana gerek yok. zaten cast kısa 1sn oldugundan 180 olmu$ 280 olmu$ cok fark etmiyor :P. yani 40ta neyse nerdeyse 80de cok bi degi$im olmuyor. o yuzden initiative+woundsu yuksek tutarsan hem moral ataklarla anında ölmezsin, hem de alan detaunt kullanmana gerek kalmaz. onun yerine restore essence bastıgın zaman kullandıgın ki$iye 250 moral veren taktik ile daha cabuk m4 poplatabilirsin. base heal ve essence doldurma acısından wp'dan daha geride oldugundan bu morali hızlı doldurmanın faydası var. yoksa partini ayakta tutamazsın. birde spam ve skor board takibi öldürür :P fuzulee said: ofansif anlamda isler biraz karisiyor, cunku secmen gereken iki tane olay var. Path of sacrifice, adama vurduklarını sana ve grup arkadaşlarına veren bir agac, dolayısıyla ön saflarda seni cok zor yeniyorlar. Torture ise daha dps ve debuff agirlikli bir agac, özellikle covenant of celerity + bloodthirst+ potent covenants (covenantların %35 ihtimalle etki etmesini sağlayan) oldukça etkili, ben bile healer build oldugum halde build ve silah değiştirmeden sadece taktikleri : bloodthirst + potent covenants + divine fury + (+10%) crit + parry veren taktik yaptığımda bayagi bir dps yapiyorum, yanda da choppa veya we gibi dps bir sinif varsa onlar iyice cosuyor. Ancak aynı ağaçta crit vurduğunda heal debuff veren taktik gibi güzel taktikler de var, bu yüzden taktik seçimi de daha zor dps DoK'da (heal build gibi standart değil bu güzel ama bir türlü için rahat olmuyor onu da alsamiydim almasamiydim diye).$ahsen healdebuff taktigi ve %50 attack speed bonusu bloodthirst ve potent covenants yerine kullanıyorum. vurdukca heallama olayı da rend soul'un golgesinde kalıyor :D
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ukyo said: hep karı$tırmı$sın ya ,wp o wp :D. heal crit absorb shield acıyor. Hakkaten de öyleymiş yav :) Kahretsin adamım, her siniftan bir 40 bulundurmak da ne zor beah :D ukyo said: o yuzden initiative+woundsu yuksek tutarsan hem moral ataklarla anında ölmezsin, hem de alan detaunt kullanmana gerek kalmaz. onun yerine restore essence bastıgın zaman kullandıgın ki$iye 250 moral veren taktik ile daha cabuk m4 poplatabilirsin. base heal ve essence doldurma acısından wp'dan daha geride oldugundan bu morali hızlı doldurmanın faydası var. yoksa partini ayakta tutamazsın. birde spam ve skor board takibi öldürür :P Ben genelde senaryo kastığım için morale 4 gelene kadar çoğunlukla iş bitmiş oluyor, ya da zaten çok alakasız bir dps'i ayakta tutmak için morale1 ile harcamış oluyorsun morale hakkını, oRvR'de ise dediğin gibi o olay bayagi faydali olabilir. ukyo said: $ahsen healdebuff taktigi ve %50 attack speed bonusu bloodthirst ve potent covenants yerine kullanıyorum. vurdukca heallama olayı da rend soul'un golgesinde kalıyor :D Heal debuff taktiği öyle hakkaten de, %50 bonus ne kadar etkili onu bilemem. Iste boyle bir olayi var dps'in cok opsiyon olunca kimisi onu seviyor, kimisi başka birisini. Vurdukca heallamanın spam olayı ve alan etkisi güzel de, katılıyorum war. priestin o agaci DoK'a göre çok daha etkili.
iktrg Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Dps dok oynayan arkadaş varsa rr puanlarını dağıtırken çok kararsız kaldım str weapon ağırlıklı oynuyorum init çok düşük oluyor.Dps dok için nelere ağırlık verilmeli puanlamayı neye göre yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Öne çıkan mesajlar