Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 utopia said: *çelik ayna* o çelik aynayı varya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 de puta madre 69 bi t-shirt markası. hatta aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 offffffff bombi fails! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bombi said: utopia said: *çelik ayna* o çelik aynayı varya..... herkesin tuttuğu kendine ~çelik ayna ekolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Black-ice said: de puta madre 69 bi t-shirt markası. hatta aha ohaha meğerse teyze modanın kralını biliyormuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 All over Spain, "de puta madre" means extremely good, appealing, desirable. It applies to people, situations, experiences, anything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Waqas said: offffffff bombi fails! ehueh hayırdır sende ekiptensin galiba TEKER TEKER GELİN POKEMONLAAARRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 your daddy's rich and your ma is so good looking baby she's looking good now hush baby baby baby baby baby no no no no don't you cry don't you cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Still virgin diye şort tayt giyen bir kızla tanışmıştım.Çok etkilenmiştim. Bu arada takdir ediyorum konudan bağımsız olarak şarkı seçiminden dolayı burtonesk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 aquila said: All over Spain, "de puta madre" means extremely good, appealing, desirable. It applies to people, situations, experiences, anything. aqucum urbandictionary kullanmışsın madem neden 1. i değil de 2.i postu seçmissin? de puta madre orospu cocugu demek ama iyi anlamda da kullanabiliyorlar. "fucking brilliant" der gibi mesela. nerde kullandığına bağlı kısacası.. hee bunu teyzenin üstüne görenler ne kadar anladı orası ayrı bi konu ama.. AYRICA EVET TAMAM YARIN GİDİP ALIYORUM O T-SHIRTTEN. asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 "puta madre" cunku mother fucker demekmis, "de puta madre" iltifat olarak geciyomus, hatta "la puta madre" dersen vay ne kral demekmis, o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 burtonesk said: your daddy's rich and your ma is so good looking baby she's looking good now hush baby baby baby baby baby no no no no don't you cry don't you cry iyiymiş. benden de bu gelsin o vakit. i walk this shore in isolation and at my feet eternity tries ever sweeter plans for me i know why i know why crazy on a ship of fools oh, crazy on a ship of fools turn this boat around back to my loving ground oh no, oh no ship of fools turn this boat around back to my loving ground oh no, oh crazy on a ship of fools oh, crazy on a ship of fools turn this boat around back to my loving ground oh no, oh no ship of fools ve bu gecelik benden bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 oh snap demek istedim ben bi de, konuyla alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Asteroth said: Sana "Tpyo" diye t-shirt yaptırıcam ben Cüce. giyerim valla, hayya yaptırıyım giyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bombi said: ve bu gecelik benden bu kadar.. su gibi git su gibi gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 su iciyorum su an, dogru konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 kız mı dediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 anaaam kavga başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 vay serhat neler dönmüş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 pipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Cuce said: Asteroth said: Sana "Tpyo" diye t-shirt yaptırıcam ben Cüce. giyerim valla, hayya yaptırıyım giyiyim selam peh kaçırmısım ya erken yatmak bugunlerde kötü oluyomus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bi pedobear tişörtü yaptırmazsam gözüm açık giderim allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 çekip yırtsaydın tisortu hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar