Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bu bende bi saplantıydı. daha öncede yapmıştım ama bu kadar net olmamıştı hiç biri, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 off inanılmaz.. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 harika olmus tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 harikaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oha direk wallpaperlık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nası oluyo ki şimdi bu? nedir yani taktiği saatlerce oraya mı baktın elinde kamera illa düşer lan buraya yıldırım diyerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Oha nasıl ? Nasıl çektinki yıldırımı.Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 oo güzel olmuş. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 boyle hızlı hızlı bicok cekti sonra biri de simsekli an oldu bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ooo çok güzel. Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 her işin bi tekniği vardır diyip hepinizi merak içinde bırakayım aehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kamerayla ss mi aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 fotoşop bence /antikor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Fotoğraf makinalarında enstantane (ya da enstantene bilemicem a-e) diye bir kavram vardır. obtüratör denilen perdenin açık durma süresini ayarlar. perde açık durduğu sürece içeri ışık girer. enstanteneyi 30 saniyeye ayarladım, deklanşöre bastım ve bekledim. makina 30 saniye boyunca hareketsiz durmalı bu esnada. yıldırım çok ani bir ışık hüzmesi olduğu için o 30 saniye içinde düşerse makina bunu yakalıyor. zaten ortam karanlık olduğu için başka bi ışık karmaşasıda oluşmuyor. ama fotoğrafa dikkatli bakarsanız yıldırımın yanındaki gemi arkasında ışık hüzmesi bırakmış. bu enstantenenin 30 saniye olmasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yav belgeseli vardı bunun.stormchasers mı ne, adamlar tripodu kurup bekliyor harbi. çok başarılı yalnız cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tabi şöyle bişey var. diğer değerleri doğru ayarlamanız gerekiyor. sadece enstanteneyi 30 yap bas gitle olmuyor. misal diyafram fazla kısık olursa veya iso değeri fazla düşük olursa şöyle karanlık bişey olur: tam tersi bir durum olursa şöyle fazla aydınlık bişey: tabi hepsinin ayrı bir havası oluyor o da ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Öyle uzun süre açık bırakarak ayın gökyüzündeki hareketini de çekebiliyosun. Garip ve güzel bi görüntü oluşturuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 süper olmuş ya, 3. sü fazla aydınlık ama 1 ve 2 manyak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ben gece araba ısıklarının uzamıs hallerini seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 en fazla kaç saniye oluyor hatırlamıyorum ama, o tarz bi olay için video kamera falan lazım bence nilep. ay dediğin öyle 1 dakikada bir yer değiştiren şekil değiştiren bi dalga diil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 discovery'de izlemiştim, adamın biri nerelerde yıldırım düşeceğini gösteren bi makine vardı yada öyle bi alet işte onunla yıldırım peşinde koşuyodu resmen amerikada fırtınalı havalarda bi uçtan öteki uça. ama ayrıntılarını hatırlamıyorum. o geldi birden aklıma =P tebrikler buarada çok güzel çekmişin de bi sorum olucak, yaklaşık olarak kaç kere 30 snlik sürece ayarladın makinayı? ps: dikkat ettiyseniz bikere makina bikere makine dedim, doğrusu neydi? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 roket adam said: en fazla kaç saniye oluyor hatırlamıyorum ama, o tarz bi olay için video kamera falan lazım bence nilep. ay dediğin öyle 1 dakikada bir yer değiştiren şekil değiştiren bi dalga diil ki. ayın yer değiştirmesi değil zaten olay. dünyanın dönmesi. Misal şu fotoda gördüğünüz uyduruk çizgiler aslında yıldız. 30 saniyelik bi perde açıklığıyla çekildi dünyanın hareketinden dolayı arkasında iz bırakıyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ya daha uzun da ayarlanıyo o süre, babamda resim vardı öyle .çekmişti. Havada bembeyaz kalınca bir çizgi vardı böyle eğimli. Ay işte, Düya dönüyor tabi evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 30 saniyede görüntüde fark yaratacak kadar yer değiştirebileceğini hiç düşünmemiştim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar