Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 iphoneun yenisi ne zaman çıkar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 1 sene sonra cıkar bence... ama ben google'ın telfonunu bekliyorum asıl o cok iyi olucak gibi. Fiyatıda ucuz olucak diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ben baktim google'in telefonuna isletim sistemi hos gibi ama telefonun kendisi kotu. iPhone'a linux kurmuslar bu arada. Adamlar yakinda Android'i kuracaklarini soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Doğru telefona baktığına eminmisin ? Telefon iphone gibi dokunmatik büyük ekran. Özellikleri daha netleşmedi netleştiysede ben bilmiyorum Şuanda piyasada android işletim sistemli bir telefon var ama o google'ın kendi telefonu degil ingiliz bir firmanindi. bak burada'da video'su var. 2 telefon cıkarıyorlar beyaz olan biraz blackberry'ye kaçmiş onu bende tutmadım ama bahsettiğim cok güzel olacak gibigoogle android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 aldim iPhone u su ana kadar anim oldu 1.safari nin en yeni surumunu kullaniyorum fakat hotmail illede daha yeni isterim diye tutturuyor 2.kofte parmaklarim varmis iphone icin 3.kendi ev baglantima baglaniyorum nedense(?!) 4.att bagzi bolgelerde cok kotu baglanti veriyor 5.bisey silmek icin kelime arasina giremiyorsunuz ornek olark yukaridaki bagzi kelimesi silemedim g harfini butun kelimeyi silmem lazim 6.bu en kotusu dukkanda kiz faturayi kestikten sonrA "iPhone u 30fahrenayt in altinda kullanmanizi tavsiye etmiyoruz" dedi.(Wisconsin de yasiyorum) Biri su ev baglantisi icin yardimci olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kelime arasına giriyorsun elini bir süre o kelimenin üstüne basılı tut bir mercek acılacaktır oradan cok rahatlıkla secebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 *köfte parmak alışmak ile alakalı başta bende öyle şaşmıştım *att de yaşadığın problemi ben de vodafone ile yasıorum bi anda şebeke gidio fln sonra düzelio ilginc biisii *hotmail denemedim ama diğerlerinde bi problem yaşamadım firmware 2.2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 önceki sayfalara baktım ama gözüme çarpmadı, yazıldıysa prd : arkadaşım update ettim firmware ini rehber kayboldu diyor, jailbreak falan hiçbir şey kurulu da değilmiş, update etmiş ve yok rehber yokolmuş durduk yere. nereye gitmiş olabilir/toptan silindi mi yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Saolun cevaplr icn alistm bende kofte parmkli degilmisim oh cektim:) Mail servis ayarlanmiyor heralde hotmail icin deneyince Internet sayfasindan deneyiniz gibi biseyler diyo Ayrica sayfalarda Bazen sacma zumlar yapiyo? Son olarakta normal kameranin zoomu yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Ben 2 gün önce Amerika'dan gelen iphone u kaydetttirdim pasaporta ama hala no service yazıyor. Benim çalışması için herangi bir jailbreak işlemi yapmam mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Abi iTunes Store'a giriyorum ama ne searchlesem app storeda searchliyor. Nasıl müzük bakıncam ben kafayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Oha Türkiye'den şeyedince olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ay yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Arkadaşın App Store dili bilmediğimiz bir nedenden dolayı almanca çıkıyor. Nedir bunun ilacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Settings>General>International>UK ya da US seç. Ayrıca bu olayla Youtube'a falan da girilebiliniyormuş, mutlu oldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 ripe said: Ben 2 gün önce Amerika'dan gelen iphone u kaydetttirdim pasaporta ama hala no service yazıyor. Benim çalışması için herangi bir jailbreak işlemi yapmam mı gerekiyor? 3g mi? maksat soruyu uplamak biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 turbo sim lazım yazılımsal olarak 3g kırılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Video conference icin yeni urun cikacakmis, adi iMirror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 alta takilan kamerali aparat yapabilirler aslinda, hmm moar money. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 riglous said: Video conference icin yeni urun cikacakmis, adi iMirror var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kamerayi kendine cevirmen lazim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 o zman karşı tarafı göremezsin oh dur imirrorla oda yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 jailbreakle calistiramiyo muyuz uc g yi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bilemiyorum valla, 3g dedigin olay yazilimsal bir$ey ise illa onunda cracki, hacki cikar ama sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 calisiyor. Sana tavsiyem forum.donanimhaber'e girip bakman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar