burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 burtonesk said: bazen işkence bazense güzel bi şey kardeş sahibi olmak. dövüşürsün, kavga edersin; bir gün yere düşer bi yerine demir girer en çok sen üzülürsün. böyle bi şey. bu sözlerimi geri alıyorum. bunu okuyorsan topsun kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 üstteki mesaj kardeş sahibi olmanın nasıl bişey olduğunu çok güzel anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 burtonesk said: burtonesk said: bazen işkence bazense güzel bi şey kardeş sahibi olmak. dövüşürsün, kavga edersin; bir gün yere düşer bi yerine demir girer en çok sen üzülürsün. böyle bi şey. bu sözlerimi geri alıyorum. bunu okuyorsan topsun kardeşim. ehue noldu kavga mı ettiniz demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 burtonesk said: burtonesk said: bazen işkence bazense güzel bi şey kardeş sahibi olmak. dövüşürsün, kavga edersin; bir gün yere düşer bi yerine demir girer en çok sen üzülürsün. böyle bi şey. bu sözlerimi geri alıyorum. bunu okuyorsan topsun kardeşim. Ahah saçını mı çekti nihan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sevmiyorum çok it bir şahıs benim kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ben hem kardesi olan cocuk hem tek cocuk muamelesi goren biri olarak... ikisini de tam yasayamadim ben yea. kardesle tam kardes gbi diiliz. tam olarak tek cocuk da diilim. ortaya karısık benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 benim de bi kız kardeşim var, 7 yaş fark var aramızda. başak burcu, çok da iyi anlaşıyoruz genelde. ama bu günlere gelmek kolay olmuyor kanka. hele anne baba çalışıyorsa, kardeşle beraber takılmak zorunda kalma ihtimali var. neblim yeri geldi benle top oynadı, yeri geldi arkadaşlarımın yanında dolaştı benimle. ama bilmiyorum. güzel bir şey, ama sorumluluk. başına bir şey gelir diye stres olma. ne bileyim çocuk gibi bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Asgard said: bilgisayar basındayken su-kola-yiyecek bişiler getirtmek icin birebirler +987878678 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 dunno said: ben hem kardesi olan cocuk hem tek cocuk muamelesi goren biri olarak... ikisini de tam yasayamadim ben yea. kardesle tam kardes gbi diiliz. tam olarak tek cocuk da diilim. ortaya karısık benimki evet. aynı durum işte benimki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Asgard said: bilgisayar basındayken su-kola-yiyecek bişiler getirtmek icin birebirler Sen az kullanıyormuşsun. Su, kola, yiyecek, faturaları yatırt, markete gönder, bulaşıkları yıkıyorsanız o yıkar sen kolay olan durulamayı alırsın. Birşey tam ikiye bölünmüyorsa o sana büyüğünü verir sen de çok kral olduğun için hayır canım kardeş alır diye geri verirsen havada uçan repler çıplak gözle bile görülebilir o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kanım kaynadi o zman fede sana : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Yaş farkı çok önemli, kardeşin kişiliğide önemli. Aramızda 7 yaş var hiç bir istediğimi yapmıyor anca tehdit filan ediyorum o zaman yola geliyor. Arada bir dövmekte gerekiyor yoldan çıkıyor yoksa. Ama iyi yönleride var bayram parasını filan çalıyorum veya borç alıp ödemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 küçükken çok döverdim iki erkek kardeşim var büyük olan çok çekti zamanında.Ama şimdi kıyamıyorum ikisinede bi dertleri oldumu bişi oldumu önce ben biliyorum genelde kırdıkları vazoların ve yaptıkları yaramazlıkları üstüme alıyordum.Şimdi arkdaş gibiyiz beraber az mı uo oynadık 3 ümüz tuzak kurduk ah ah sdfasd.Kardeş candır kandır.Hayatında annenden babandan sevgilinden dostundan çok daha fazla güvenebileceğin kişidir kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ben küçükken birkaç kez öldürme teşebbüsünde bulunmuşum ciddi ciddi, kurtarmışlar ama elimden. Halen açığını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Asgard said: bilgisayar basındayken su-kola-yiyecek bişiler getirtmek icin birebirler ben biraz abartiyorum arkamda yatagin ustundeki kumandayi alma egilimine girmeden, diger odadaki kardes cagirip alip bana kumandayi vermesini emrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 avea hattımız var kardeşimle birlikte. 5000mesaj da olunca zaten, mesaj atıyorum artık bağırmak yerine. SU GETİREBİLCEN Mİ YAAA diyerek yavşak bi modelle, 1ytl verip üstünü de sen tamamla hadi kola al gel diyorum, bulaşıkları zaten o yıkıyo.yani bütün gün bilg. başında olsam, kıpırdamasam falan hayata devam edebiliyorum çok rahat. tuvalete gidicem ama tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bendede 2 tane kız kardeş var ve ne ablam ne abim var.Keşke bi tane olsaydı derim zaman zaman.2 tane kız dedim 2 side cadı cadı,hatta ingilizce karşılığı witch. Ben 87 liyim ortancası 91 li en ufağı 99 doğumlu.Yani tam birini büyütüp kurtulduk derken diğeri geldi.Kızlarda dövsemde haksız oluyom gibi bişey.Ama güzel bişey :D 4 yaşındayken(hatırlayamıyorum ama annemin dediği kadarıyla),kız kardeşimi kıskanmaktan 2 hafta suratım asık gezmiş.Bi kerede biberonla su içerken boğucakmışım,az değilmişim bende. Ama yaş farkına bağlı olarak değişir.Ve getir götür işlerinde iyidirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 tek olmak oh mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Bi kardeşim var aramızda 1.5 yaş var. Ergenlik tam bir felaket olsada insanın kardeşi başka bişi. Sinirlensende dövsende unutuyorsun. Arada fazla bi yaş farkı da olmayınca çocukluk dönemi tüm haylazlıkların beraber geçiyor. Tabi ergenlik dönemi kavgaları kaçınılmaz. En sevdiğim kitaplarımdan birini kızın tekine hava yapıcam diye hediye etmiş. Azını burnunu kırmıştım ama sonra üzülmüştüm. sfdjkl Kardeş işte o da sana çekio bi şekilde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 endless_night said: tek olmak oh mis gibi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 İkiz benim kardeşler Hiç benzemiolar birbirlerine.Bir tanesiyle aram çok iyiydi.Hatta live yapıoduk ünide onuda aldık attık hunter takımına.Ama oyun sonunda en yaşlı vampiri öldürünce tüfeğiyle herşey bitti benim için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 iki tane kardeşim var... ikiside erkek... arada kavga ederiz ama severim onları... daima göz kulak olmaya çalışırım... elimden geldiince iyi bi abi olmaya çalışırım ama bazen beni anlamazlar... işte o zaman büyük bi kavga çıkar... kavga ettikten sonra içime büyük bi yük oturur... üzülürüm... bilmiorum onlarda üzülürlermi... daima fedakarlık peşinde koşarım... deli gibiyimdir... onlar için bütün gece odada sivri sinek avladıımı hatırlarım... deerimi bilsinler yada bilmesinler, onlar yinede benim kardeşlerim... istediim herşeyi onlarla paylaşabilirim... istediim zaman kafa atabilirim... pes oynamak için birilerini aramama gerek kalmaz, yan odaya bağırırım... kardeşinin olması güzel bişi... walla bak... ama en büyük olmak çok zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 abim adına yazayım insanın kardeşinin olması mükemmel bişi çok tatlıyım çünkü sdfdf kesinlikle istemem küçük kardeş ya da abla. ya da ortanca çocuk olmak. ya da tek çocuk olmak. abi çok güzel işte koruyup kolluyo kız kardeşini. her ne kadar abimle eskiden kedi köpek olsak da şimdi çok seviyoruz birbirimizi. abime karşı bi hayranlığım da var. heralde babama karşı duymam gereken hayranlığı abime duyuyorum. en sevdiklerim listesinde annemle birinciliği paylaşmakta =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 daima bi kız kardeş istedim ama olmadı... :( benden güzel kız abisi olur... walla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar