balon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nefret ediyorum o dönemden ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bende kronik nezle var çok uyuz bişi bikere yakalandığım zaman yaza kadar geçmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nezle olunca ishal olma potansiyeli artar mı bi insanın .nasıl bir bünye ya.ishal olmamak için bi taraflarımızı yırtıyoruz , ballar, limonlar , sular tüketiyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 grip aşısı olmak o kadar zor olmasa gerek yahu, olun kurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 lan e biçim dönem bu.çevremdeki herkes grip.bende grip olmak üzereyim ama olmamak için kıçımı yırtıyorum.zorla grip yapıoolar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 olay grip değil nezle grip kolay bişi onu atlatıyosun ama nezle öyle değil koruyamıyosun kendini hafif bi soğukta burundan bi akıntı ile başlıyo herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Voys said: grip aşısı olmak o kadar zor olmasa gerek yahu, olun kurtulun e bin bir tane grip çeşidi var . o kadar aşı çeşidi mi var , zannetmiyorum ben onla kurtulcamı . ne o öyle ilaç , iğne , ilaç , iğne hem .zarar bi yerde vücuda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Valla ben 1 tane grip aşısı oluyorum.Koca kış boyunca 1 hafta nezle gezmiyorum.Ama ilk bahara girerken hağpşü diye gidiyo 2 hafta.Mevsim değişikliğinden dolayı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 balon said: Voys said: grip aşısı olmak o kadar zor olmasa gerek yahu, olun kurtulun e bin bir tane grip çeşidi var . o kadar aşı çeşidi mi var , zannetmiyorum ben onla kurtulcamı . ne o öyle ilaç , iğne , ilaç , iğne hem .zarar bi yerde vücuda . grip bakteri,mikrop tarzı bişi dgl,grip virüs,bu yüzden sürekli mutasyon geçirebiliyor sadece dna veya rna dan oluştuğu içn,ee bu da her sene grip aşısını yeniden üretmelerine neden oluyor,istedikleri kadar yenileseler de grip oluyorsun sonuçta yapcak bişi yk,ama zararlı dgl en azndan kısmi bağışıklık sağlıyor,1 haftadır hastayım çekilir çile dgl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 evet butun olay nezle.insan beyin ameliyatı oliyim ama nezle olmiyim diyo yani :).ne igrenc bişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 farkettiğiniz gibi theraflu, thylolhot gibi ilaçlara başlayın, bende kesti geçen hafta iki günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 theraflu yasaklanmamış mıydı yav, kanserojen içerik hıbısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ha bu arada nezlede bahsettiğim şekilde ilacı yok ancak hafifleten bi ilaç var,3-4 tablette etkisini gösteriyor gayet hoş bişi nezle için ismini yazayım : clarinase repetabs diye bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Archangel_ said: theraflu yasaklanmamış mıydı yav, kanserojen içerik hıbısından eczanelerde reklamı var daha yav, ben bu paketi kışın almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ya saçma sapan konuşmayın allah aşkına, ne zilyon tane gribi ne zilyon tane ilacı. grip olup olup dayıyorsunuz anti-biyotikleri vitaminleri. grip türü evrim geçiriyor bağışıklık kazanıyor bu ilaçlara ertesi sene tekrar dadanıyor. her sene en sonki grip virüsü alınıp biraz ölü virüs, çok az canlı virüs ve vücud direncini destekleyen bilmemnelerle vücudunuza enjekte ediliyor. az miktardaki virüsü, enjekte edilen diğer şeylerin de desteğiyle vücud bağışıklık yaratıyor ve hasta olmuyorsun. ben bildim bileli grip aşısı olurum. 4 sene önce bi kere olmadım geç kaldım daha doğrusu direk hasta oldum. hayatımda hatırladıgım tek gribim de odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 grip aşısına +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Vücut direnciniz sağlam olursa isterse suratınıza kussun grip adam size bişi olmaz.. Vitaminlerinizi düzgün alın güzelcene beslenip sıkı giyinin bilader grip hak getire sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sinüzüt çok pis birşey ya, havalar soğudu ağzıma sıçıyor resmen. sprey verdi doktor işte, sıkınca direk ağzı sızı geçiyor. 5 günden fazla kullanma yazdı, e ama ağrı geçmiyor mecbur sıkıyoz. gidiyim bi yanına ne diycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sinüzitin bi iğnesi var. 10 tane oluyorsun gunde 2 tane den. 3. günde yürüyemeyecek hale geliyorsun. ama benım aşırı derecede abaran sinüzitimi geçirdi ve yıllardır problem yaşamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nasıl birşey bu? birde benim tam olarak böyle yüzümü 2 ye böl. burunumun sağ yarısı, agzımın dişlerimin sağ yarısı aynı şekilde kafamın sağ yarısı ağrıyor sadece. sağ burnuma 1 fıs yapınca bile geçiyor. her doktor farklı birşey söylüyor ayar oldum ya. birisi burun kemiği eğri diyor, birisi gerilim tipi baş ağrısı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar