razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mesela http://www.youtube.com/watch?v=1q8eByzJseY&feature=related neden? neden? halbuki ne kadar güzel ne kadar eğlenceli bir şarkı
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 fena bi şarkı değil ama herkese hitap eden bi şarkı da değil. beğenmemeleri normal.
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hiç dinleme bu parçayı beğenmeyenleri. faint - dissappear süfer parça be, yalnız değilsin ;) yannız bu durum hep benim başıma gelir, kimse beğenmez sevdiklerimi, ahaha pek iyi bi referans sayılmayabilirim, lol.
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ha bi de, bunu beğeniyorsan aynı gruptan paranoia attack'i de dinleyiver, o da çokzel :)
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 berbat bi zevkinw ar demek kimse beenmediyse intaar et bence
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 intro güzel..ama vokal işin içine girince bitiyor.
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tam bar şarkısıymış bunu canlı dinlersen güzel olur baya. Bu halide müzikal olarak baya başarılı geldi bana davullar falan gayet hoş bass la da synth ayarı bi ton yakalanmaya çalışılmış hoş olmuş
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 demek ki neymissss begendigin sarkıyı kime dinletirsen begenmiyo diilmis dinleticein insanlara gore degisiyomus. hıhı evet
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bildigin indie/pop punk falan bu, alternative chix really dig it.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 CthuLhu said: intro güzel..ama vokal işin içine girince bitiyor.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bir de sunu dinleyin bakalım begenen cıkcakmı.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ilk mesajdaki şarkının videosunu açtım dinliyorum şimdi, bağımlılık yaratmadı da güzelmiş yani, dinlenmicek kadar kötü falan değil :p
funq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mitiş ya boşver kaç kişi müziktn anlıyo? barlarda talep edilen müzikler müzik mi? takma...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Geçen gün benzer bir olay başıma geldi. Kalabalık bir grup evde oturuyoruz, bu insanların bir kısmı kredi kartı falan gibi şeylerle uğraşıyorlar, çünkü blackjack oynayacaklar, onun heyecanındalar. Ansızın Chocolate Rain dinleyesim geldi, dedim biliyor musunuz, yok falan dediler, çok şaşırdım, buldurdum açtırdım. Ben gayet mutluyum halimden. Adamlar şikayet etmediler ama suratlarında tarihi geçmiş yayık ayranı içmek üzereymiş gibi bir ifade vardı, ben de kapatın dedim tamam. Tabii senin olayla tam olarak bağdaşmıyor ama, müzik zevkinin egzantirik olması o kadar da kötü bir şey değil. Daha kötüsü damak zevkinin fena olması, o insanlar çok fena dışlanır hep.
Öne çıkan mesajlar