razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mesela http://www.youtube.com/watch?v=1q8eByzJseY&feature=related neden? neden? halbuki ne kadar güzel ne kadar eğlenceli bir şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 fena bi şarkı değil ama herkese hitap eden bi şarkı da değil. beğenmemeleri normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hiç dinleme bu parçayı beğenmeyenleri. faint - dissappear süfer parça be, yalnız değilsin ;) yannız bu durum hep benim başıma gelir, kimse beğenmez sevdiklerimi, ahaha pek iyi bi referans sayılmayabilirim, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ha bi de, bunu beğeniyorsan aynı gruptan paranoia attack'i de dinleyiver, o da çokzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 berbat bi zevkinw ar demek kimse beenmediyse intaar et bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 güzel bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 nightwish dinllet adamlara/kadınlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 harbi kötüymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 intro güzel..ama vokal işin içine girince bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 güzel be=) eglenceli evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 tam bar şarkısıymış bunu canlı dinlersen güzel olur baya. Bu halide müzikal olarak baya başarılı geldi bana davullar falan gayet hoş bass la da synth ayarı bi ton yakalanmaya çalışılmış hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 demek ki neymissss begendigin sarkıyı kime dinletirsen begenmiyo diilmis dinleticein insanlara gore degisiyomus. hıhı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bildigin indie/pop punk falan bu, alternative chix really dig it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 CthuLhu said: intro güzel..ama vokal işin içine girince bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bir de sunu dinleyin bakalım begenen cıkcakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 mutsuzluk tanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 buda iyidir baya yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ilk mesajdaki şarkının videosunu açtım dinliyorum şimdi, bağımlılık yaratmadı da güzelmiş yani, dinlenmicek kadar kötü falan değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 mitiş ya boşver kaç kişi müziktn anlıyo? barlarda talep edilen müzikler müzik mi? takma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Geçen gün benzer bir olay başıma geldi. Kalabalık bir grup evde oturuyoruz, bu insanların bir kısmı kredi kartı falan gibi şeylerle uğraşıyorlar, çünkü blackjack oynayacaklar, onun heyecanındalar. Ansızın Chocolate Rain dinleyesim geldi, dedim biliyor musunuz, yok falan dediler, çok şaşırdım, buldurdum açtırdım. Ben gayet mutluyum halimden. Adamlar şikayet etmediler ama suratlarında tarihi geçmiş yayık ayranı içmek üzereymiş gibi bir ifade vardı, ben de kapatın dedim tamam. Tabii senin olayla tam olarak bağdaşmıyor ama, müzik zevkinin egzantirik olması o kadar da kötü bir şey değil. Daha kötüsü damak zevkinin fena olması, o insanlar çok fena dışlanır hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar